Onana bedankt Bunnik-side, politie houdt verdachte aan

Je kan tegenwoordig veel vinden van de VAR want de ene keer heb je er baat bij en de andere keer komt het stoom uit je oren. Op de Bunnik-side gebeurde vanmiddag het laatste nadat scheidsrechter Higler de bal op de stip had gelegd en Tadic de 0-2 tegen de touwen schoot.

Andre Onana kreeg daarop een lading bier naar zich toegeworpen waar hij waarschijnlijk de kerstdagen wel mee was doorgekomen. Echter wat daarna volgde was nou niet echt heel sportief te noemen want waarschijnlijk heeft Andre nog steeds een piep in zijn oren nadat vlakbij hem een vuurwerkbom ontplofte. De wedstrijd werd daarop even onderbroken maar Onana liet al snel weten dat het in orde was. Sterker nog, na afloop bedankte hij zelfs het beruchte vak waar bij een ieder letterlijk het stoom uit de oren kwam. De gooier van de bom is overigens buiten het stadion herkend en door de politie in hechtenis genomen. Al met al weer een verhitte aflevering van FC .Utrecht – Ajax maar uiteindelijk gingen de drie punten weer mooi mee naar Amsterdam.

Related posts

22 Comments

    1. Amoebe

     Terechte tik op mijn vingers….ajacieden.

     Ze kregen geen 100 bommen omdat die niet voorhanden waren.

 1. a.p.

  hoe is dat allemaal mogelijk, als ik , oudere man, in de J.C. Arena kom wordt ik altijd gefouilleerd en moet mijn Ajaxpetje af (vak 125) en waarom kan zo iets dan bij die Bunniksiede gebeuren?

  1. Yor2002

   Het wordt niet altijd goed gecontroleerd als ik namelijk naar een wedstrijd van Ajax gaat word ik niet gecontroleerd.

 2. Charka53

  het is altijd wel wat nu zijn het Utrechts supporters de volgende keer zijn het lomperikken die zich Ajacied noemen .

 3. Zlatan4ever

  Kom jij uit Utreg Charka ?
  Utreg is gewoon een kut stad met kutsupporters en zelfs kutspelers die altijd “smerig” spelen tegen Ajax uit afgunst.
  Waarom speelden ze tegen de kakkerlakken voor de beker niet zo??? Case closed !

  Maar uiteraard wel een fijne kerst voor jou ! ?

  1. Yor2002

   Zlatan jij weet net zo goed als iedereen dat sommige ajax supporters (en je kan het nou niet echt supporters noemen) altijd netjes zijn geweest. Dit is gwn helaas een feit, maar bijna elke club heeft zulke mensen in het publiek zitten dus ook ajax.

 4. a.p.

  Ajax forever….. antwoord op je vraag……ik ben nu 73 en wordt binnenkort 74. dat is wel een beetje oud maar ik voel me nog vijftiger…..en ik kom al 50 jaar in de Meer en in de Arena en dan nu de Johan Cruijff Arena . Dat alles overwegend met plezier.

 5. Bert Betondorp

  Zelfs ouwe Ajacieden kunnen Ajax nog heel goed steunen. Bovendien dat zijn geen rakkers meet die nemen geen vuurwerk mee.

Comments are closed.