Opstellingen FC Utrecht – Ajax

Ajax neemt het vandaag in de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop op tegen FC Utrecht. De Domstedelingen vinden niet het kampioenschap, de KNVB-beker of welke ander prijs dan ook belangrijk maar hun hoogtepunt (hoe triest dan ook) van het jaar is een wedstrijd tegen Ajax. Nico Tagliafico is helaas geblesseerd en wordt vervangen door Maximiliaan Wöber. FC Utrecht zal bij winst vierde blijven terwijl wij moeten winnen om in het spoor van de koploper te blijven. Dennis Higler laat de wedstrijd vandaag al om 12:15 uur beginnen.

Opstelling FC Utrecht: Jensen; Klaiber, Letschert, Janssen, Gavory; Emanuelson, Van Overeem, Gustafson; Kerk, Venema, Tannane.

Opstelling Ajax; Andre Onana, Maximiliaan Wöber, Daley Blind, Matthijs de Ligt, Noussair Mazraoui, Frenkie de Jong, Donny van de Beek, Lasse Schöne, Dusan Tadic, Kasper Dolberg, Hakim Ziyech

Related posts

59 Comments

  1. Charka53

    Jammer dat Nico is geblesseerd maar met deze selectie moeten we Utrecht toch pakken , succes mannen

  2. nash1900

    Ik krijg altijd pijn in me buik als ik Schone in de basis zie staan in dit soort wedstrijden. utreg begint met Venema, die heeft snelheid, misschien gaan ze op de counter spelen. samen met kerk. jammer van Nico

    1. BobbyHaarms

      Ik krijg eerder pijn in mijn buik als we een vrije trap meekrijgen en Schöne staat NIET in de basis. Volgens mij hebben we nu best een aardig elftal staan, en Schöne past daar 9 vd 10 keer prima tussen.

    2. BobbyHaarms

      Als je deze vanmiddag wint pakken we ook de landstitel. En tot nu toe is het echt genieten van ons cluppie ?

    1. nash1900

      Dat heeft in de laatste 10 wedstrijden, wel 2keer de winst op geleverd. je kan niet weglopen voor strijd.

  3. Iamsterdam2015

    Goed uitgespeeld en mooi HARD ingeknald. Keihard zodat ze weten hoe het vandaag zit!!!!

  4. Iamsterdam2015

    Mazraoui moet gaan voetballen ipv zijn tegenstander proberen te poorten en bij ieder duel lopen te piepen dat hij vastgehouden wordt….. speel eens simpel man.

  5. Prinsengracht

    Ik vind het prima om geestelijk minder volwaardigen volop bij de maatschappij te betrekken. Maar om ze nou Utrecht-Ajax te laten fluiten…….

  6. AB

    Kom op heren. Beetje meer commentaarhier ajb ?. Ik zie niets van de wedstrijd maar sta heerlijk het kerstdiner voor te bereiden. Af en toe even naar de Ipad voor de tussenstand.

      1. Ajax 1

        Ik vond hem beweeglijk, werkte hard, scoort, veroorzaakt penalty. Wat moet je nog meer doen als spits?

  7. Wenen 1995

    Yes! Overwinning in the pocket!!! Sinkgraven is overigens een topper, blij dat zijn contract verlengd is. Van hem gaan we nog veel genieten de 2e seizoenshelft.

  8. Ajax XXX

    Belachelijk dat het wangedrag beloond werd met 5 min blessure tijd. Hadden gewoon stipt op 90 dienen af te fluiten. Tevens hadden ze nooit moeten doorvoetballen.

  9. Forever nr14

    Wat zo’n Zyech dan toch meer met zichzelf bezig is, en hoe vaak schiet ie niet in de handen van de keeper zeg, sorry dat ik Zyech bekritiseer?

  10. Forever nr14

    Ehhhh nog steeds 2 punten achter… Moet kunnen dit seizoen, maar die schele lampen verliezen hopelijk alleen nog maar in Amsterdam

Comments are closed.