There are no ads, please add some


‘De Boer en Bosz vinden onderdak in het buitenland’

Frank de Boer en Peter Bosz kenden een succesvolle periode in de tijd dat zij trainer waren van Ajax maar na hun vertrek werd het al snel stil rondom de beide oefenmeesters. De Boer zag een avontuur bij Internazionale en Crystal Palace mislukken en Bosz zag een huwelijk met Borussia Dortmund vroegtijdig eindigen. Toch lijken beide heren 2018 goed af te sluiten met een nieuwe werkgever in het buitenland.

Volgens De Telegraaf gaat Frank de Boer naar alle waarschijnlijkheid  een contract tekenen bij Atlanta United in de Verenigde Staten waar hij de opvolger moet worden van oud-FC Barcelona-coach Gerardo Martino. Atlanta United kroonde zich afgelopen seizoen verrassend tot kampioen van de MLS. De ploeg won in de finale van de play-offs knap met 2-0 van Portland Timbers. De Boer gaf onlangs aan dat er wel iets speelt en dat de oplossing in het buitenland ligt maar meer wou hij er nog niet over kwijt. Ook Peter Bosz lijkt op weg naar een nieuwe werkgever want de Duitse media weet te melden dat Bosz binnenkort aan de slag kan gaan bij Bayer Leverkusen, waar hij Heiko Herrlich moet opvolgen die naar verwachting binnenkort moet vertrekken bij de club uit de Bundesliga.

Bron: De Telegraaf


Gerelateerde posts

31 reacties

 1. Ajax 1

  Naar Amerika, zonde. En Bosz wel mooie club dan weer. Hoorde dat hij ook bij Anderlecht voornaamste kandidaat was.

 2. Indojood

  Tsja, voetbal is de VS is nog groeiende en bij Atlanta zit het vol maar het niveau is niet echt geweldig. Daar te wonen en te werken is wel een mooie ervaring. FdB is helaas voor de serieuze competities geen optie meer.

  Voor Bosz is dit ook zijn laatste kans, als het hem niet lukt dan gaat ie dezelfde kant op als FdB. Wel een mooie club en competitie voor hem.

  Ik wens beiden veel succes!

 3. AB

  Overmars en Sar, stuur Bosz een kerstkaart met ……. je bent welkom vanaf het nieuwe seizoen. Ten Hag nu wegsturen gaat mij zelfs nu te ver 😉.

 4. Prinsengracht

  Hoe oud ben jij? 1. Frank heeft geld zat. 2. Frank heeft geen miljoenen nodig. Bleef gewoon op de camping staan toen hij die camping al kon kopen. Hij gaat gewoon iets nieuws ervaren.

 5. AB

  Kijk maar uit PG, voordat je het weet zeggen ze dat je van je vrouw niet meer mag kijken 😂. Er zijn hier mensen die zich niets anders kunnen voorstellen, waarschijnlijk omdat ze verder niets anders hebben. Dat laatste vertellen ze alleen niet. Bij mij gaat mijn hele (ook schoon) familie voor Ajax. Ik vind dat niet gek, vele anderen wel 😉

 6. a.p.

  succes Frank , ik hoop dat je in de USA weer succes kan behalen! ons aller Ajax heb je 4 x kampioen gemaakt en dat vergeet ik nooit!

 7. Bakkie

  Goeie club/competitie voor Frank de Boer. Het voetbal in de VS heeft nog een flinke tactische achterstand, fysiek en technisch al wel goed op weg. Frank kan daar mooi zijn (enigszins ouderwetse) spelopvatting inzetten, veel succes en plezier Frankie!

 8. AB

  Zo, denk jij dat. Kijk uit dat het geen zeer doet. Maar ……. de huidige nieuwe generatie trainers zijn stuk voor stuk afhankelijk van computer uitdraaien, looplijnen etc etc. Er zit vrijwel geen eigen gedachte meer bij. Maar goed, als dat joyw voorkeur heeft prima maar zeg niet dat een niet slim is. Dat geeft nl merendeels je eigen domheid aan.

 9. HURBIE

  Was een goeie trainer om ons kampioen te maken met niet zo goed spelers materiaal als Haggie heb Maar in Europa brachten ze er niks van terecht helaas

 10. De Nees

  Als je bij 9 van de 10 trainers beste spelersmateriaal weghaalt dan bakken die er ook niks van. Gezochte non-argument tav TH. We zoeken verder.

 11. Forever nr14

  Had liever een van hen bij dit Ajax gezien, helaas moeten we het hiermee doen.
  Vanaf volgend seizoen een totale leegloop verwacht, en dan verder met deze koekwous pffff

 12. Bert Betondorp

  FDB volgt zijn eigen spoor en ik wens hem veel succes daarbij.
  Wo moeten het bij Ajax nog ff doen met onze Erik. Wie weet……….ook succes

 13. Litmanen

  Nou blijkbaar gun je ze geen succes maar zie je dit als een laatste kans.
  Frank de Boer kon ook naar Anderlecht ( dus niet Bosz) maar had zijn woord al gegeven aan Atlanta.
  Prachtige club met een van de mooiste stadions van deze aarde en een schathemelrijke eigenaar.

  Frank de Boer was dus achteraf eerste keus voor Anderlecht, ondanks TD Arnesen. Is Een Belgische topclub niet serieus meer?

  Bosz gaat naar Duitsland om daar een subtopclub te leiden. Wat nou laatste kansen. Het zijn allebei toptrainers, die met Ajax grote successen hebben geboekt.

 14. Indojood

  België en Anderlecht zijn geen top maar niveau NL. Top is Engeland, Frankrijk, Spanje, Italië en Duitsland. Als Bosz het niet redt dan zie ik hem niet meer in één van die landen werken. Voor FdB komen ze al niet meer.

  Ik vind met name Bosz geschikt voor Ajax maar hij is geen toptrainer, FdB ook niet.

 15. Indojood

  Nietmanen, misschien eens een keer rechtstreeks op een artikel reageren i.p.v. op personen? Geeft wel aan hoe jij erin zit, alleen maar de confrontatie zoeken hier en dan huilie huilie als je een koekie krijgt.

Reageren is niet mogelijk.