Ajax neemt afscheid van El Azzouzi

Ajax heeft het contract van Zakaria el Azzouzi, wat nog liep tot medio 2020, ontbonden. El Azzouzi speelde in totaal elf wedstrijden in Jong Ajax en kwam de afgelopen drie seizoenen achtereenvolgens op huurbasis uit voor FC Twente, Sparta en Excelsior. ‘Ik ben Ajax dankbaar voor de opleiding die ik bij de club genoten heb en de kansen die mij geboden zijn. Na een periode van blessureleed breekt voor mij nu een nieuwe periode aan. Ik ben weer fit en dankzij mijn transfervrije status kan ik mij richten op een nieuwe uitdaging bij een andere club’.

Bron: Ajax.nl

Related posts

16 Comments

 1. FrankiC

  Zal ondanks transfervrije status niet eenvoudig worden voor hem om nog een eredivisieclub te vinden. Was een belofte maar in de laatste 3 jaar alleen maar verder weggezakt.

  1. Bert Betondorp

   El Azzouzi, wie kent hem niet? Hoop voor die jongen dat hij nog ergens goed terechr komt, succes. Drie maar opleiding bij Ajax moet toch helpen.

 2. vak411

  offtopic. waar is die kut VAR voor? iedereen zit dat die pisvlekjes geen pingel verdienen maar de var geeft hem. we moeten echt zelf kampioen worden dit jaar. vanuit dat Zeist hoeven we niets te verwachten.

  1. Geckoo

   Beetje rare stelling dat we dit jaar “zelf kampioen” moeten worden. Dat moeten we elk jaar! Of koop jij de mensen in Zeist om??

   1. vak411

    ik bedoel dat ze in Eindhoven regelmatig kadootjes vanuit Zeist krijgen en dat we daarvandaan geen hulp en eerlijkheid hoeven te verwachten.. als je de situatie gezien had had je de zelfde vraag gesteld. ongelooflijk. Vlaar raakt hem niet eens.

  2. Zlatan4ever

   Volledig gelijk vak411
   Belachelijk, was 100% geen penalty. Op deze manier kan de VAR direct afgeschaft worden

   1. Charka53

    Zo kunnen we nog even verder gaan hoor maar het komt waarschijnlijk door dat ik nogal gekleurd ben maar 010 speelt weer thuis in het bekertoernooi maar ja als Ajax zijn gewoon zijn plicht doet hebben we hier geen last van ( maar het valt wel op !!)

    1. Bert Betondorp

     Eens, dit was absoluur geen Strafschop, hij viel wel heel makkelijk en Vlaar maakte geen overtreding, foutje scheids!

  3. Bert Betondorp

   Psv wordt naar het kampioenschap gedragen…..maar ik blijf zeggen : niks aan te doen Lajax wordt toch kampioen in de Arena, tegen psv.

  1. Bert Betondorp

   Bommelman was een irritante voetballer en nu is Bommemans de zeikerigste
   trainer allertijden altijd mekkerem, altijd eigenwijs in zijn commentaar. Bah.

   trainer

   1. Litmanen

    Je twijfelt altijd, want je moet keuzes maken. Als je een auto koopt ook. Koop je een vijfbak of een automaat.

    Vanavond vBasten gezien bij Studio voetbal. Genoten van zijn opmerking over vBommel: ik heb hem eens na dertig seconden in de tweede helft gewisseld.
    Die heerlijke grijns daarbij van Marco was genieten.

Comments are closed.