Jong Ajax verslaat koploper Sparta met 2-0

Jong Ajax heeft vrijdagavond met 2-0 gewonnen van koploper Sparta en dat was een zeer verdiende overwinning op sportpark de Toekomst. De ploeg van trainer Reiziger begon zeer aanvallend aan de wedstrijd en daarbij kregen Cerny en Sierhuis de kans om de score te openen. Na twintig minuten was het echter raak en scoorde De Wit op zeer fraaie wijze de 1-0. In de tweede helft werd Sparta iets sterker en had het enkele keren de kans op de gelijkmaker. Het was echter Vaclav Cerny die een kwartier voor tijd de 2-0 tegen de touwen schoot. Zo won Jong Ajax de laatste wedstrijd van 2018. De competitie wordt op zondag 13 januari hervat met de thuiswedstrijd tegen Jong PSV.

Opstelling Jong Ajax: Kotarski (46. Van Bladeren); Dest, J. Timber, Botman, Kemper; De Wit (81. Matusiwa) Gravenberch, Ekkelenkamp (34. Bijleveld); Cerny, Sierhuis, Lang.

Bron: Ajax.nl

Related posts

10 Comments

  1. vak411

   goed gedaan mannen, mooie goal van de Wit zeg. opgaande lijn de laatste weken gelukkig weer ingezet.

 1. Zlatan4ever

  Sparta zal wel blij zijn met de samenwerking met Ajax en dan met 2-0 verliezen van Jong Ajax
  ?

  1. Prinsengracht

   Daar moeten wij ook niet blij mee zijn. Sparta moet promoveren. Dan kunnen we er volgend seizoen een paar in de eredivisie laten spelen.

  1. ajacied078

   lang was de beste van het veld gisteren. sierhuis had naar mijn mening met de vorm van hunter en dolberg al lang een kans moeten krijgen.

Comments are closed.