Jong Ajax verslaat koploper Sparta met 2-0

Jong Ajax heeft vrijdagavond met 2-0 gewonnen van koploper Sparta en dat was een zeer verdiende overwinning op sportpark de Toekomst. De ploeg van trainer Reiziger begon zeer aanvallend aan de wedstrijd en daarbij kregen Cerny en Sierhuis de kans om de score te openen. Na twintig minuten was het echter raak en scoorde De Wit op zeer fraaie wijze de 1-0. In de tweede helft werd Sparta iets sterker en had het enkele keren de kans op de gelijkmaker. Het was echter Vaclav Cerny die een kwartier voor tijd de 2-0 tegen de touwen schoot. Zo won Jong Ajax de laatste wedstrijd van 2018. De competitie wordt op zondag 13 januari hervat met de thuiswedstrijd tegen Jong PSV.

Opstelling Jong Ajax: Kotarski (46. Van Bladeren); Dest, J. Timber, Botman, Kemper; De Wit (81. Matusiwa) Gravenberch, Ekkelenkamp (34. Bijleveld); Cerny, Sierhuis, Lang.