There are no ads, please add some


Opmerkelijke video op Twitter: Florentino Pérez gaf vooraf aan Ajax te willen loten

De laatste jaren werden er nogal eens wat vraagtekens gezet bij de loting van de Champions League maar volgens journalist Jorge Ramos van het medium ESPN kunnen die vraagtekens de prullenbak in. Ajax lootte Real Madrid en dat is volgens Ramos absoluut geen toeval, zo laat hij weten op de Argentijnse televisie en op Twitter.

In het filmpje claimt Ramos dat de voorzitter van Real Madrid, Florentino Pérez, voorafgaand aan de loting bij de UEFA heeft aangegeven dat hij per se tegen Ajax wilde loten. ‘Voor het evenement kreeg ik een sms’je: Jorge, Florentino wil Ajax hebben, hij heeft de UEFA al een berichtje gestuurd… dus kijk straks goed naar de balletjes’. Uiteindelijk werden Ajax en Real Madrid aan elkaar gekoppeld en voor Ramos is het duidelijk dat er opnieuw gesjoemeld is. ‘Ik kan alleen maar een simpele optelsom maken. Het is bekend dat de lijnen tussen Real en de bond kort zijn’ aldus Ramos.

App-gebruikers: Bekijk het filmpje op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link

Bron: Twitter


Gerelateerde posts

43 reacties

 1. Jimmy1971

  We kunnen niet ontevreden zijn met de loting, maar dit is natuurlijk wel schandalig als het echt zo is!!

 2. theomar

  Fifa en uefa zijn corrupt. Dit soort lotingen zijn toch niet zuiver. Dat weet toch iedereen. En het wordt alleen maar erger/corrupter.

 3. a.p.

  en nu maar hopen dat achteraf denken hadden we toch maar voor een andere club gekozen. overigens zeer brbrbrbr als het allemaal waar is.

 4. AB

  Scheelt dat vd Sar al eerder een sms had gestuurd met het verzoek om Real als tegenstander. Hij wilde graag de makkelijkste route naar de finale. Finale heeft hij ook al geregeld: Ajax-Liverpool.

 5. Charka53

  Het verbaast me niks dat er weer gesjoemeld is het nu eenmaal een mafiose instelling , maar laten we ze maar straffen door Real uit te schakelen.

 6. Moosie

  hij zei het voor de loting dus goedkoop scoren is het niet en het is swz een feit dat real bevoordeeld wordt al jaren .
  Zo wordt een zuiver doelpunt ineens gevaarlijk spel en zijn vrije trappe die via onderkant lat een meter over de lijn gaan ineens een niet waargenomen doelpunt .
  Dat jij degene die het aankaart gaat aanvallen dat is pas goedkoop scoren ouwe

 7. AB

  Ik haalde uit het topic dat het achteraf was wat er naar buiten is gebracht. Zo lees ik het overigens nog steeds.

 8. Prinsengracht

  Als dit waar is, gaat de lol er wel af. En in dat geval kopen ze de scheidsrechters ook nog wel.

 9. Moosie

  gij geeft vooraf aan de loting aan dat er contact is geweest en wijst mensen erop om te kijken of real idd Ajax loot en voillá real loot Ajax

 10. AB

  Er is voorafgaand contact geweest en er is tegen 1 persoon gezegd: let op. Dit nieuws is na de loting naar buiten gebracht. Maar, who cares.

 11. dickst14

  ik geloof hier echt niets van. We pakken Madrid gewoon. En als die Perez er een beetje verstand van heeft dan had hij toch veel liever bv Schalke gehad.

 12. Iedereen heeft een mening

  Ach, dat gebeurt bij elke loting. Of het nu en WK, EK, CL of wat dan ook is. Grotendeels ligt het schema vast. Aan ons om te laten zien dat ze een verkeerde voorkeur hadden. 💪💪👍👍

 13. Iedereen heeft een mening

  Dat had ik ook gezegd. Dus natuurlijk hebben wij de boel gemanipuleerd. En iedereen maar denken dat het RM was. 😂😂😂😂🤡🤡

 14. Rickie

  Dat zou zeker droom final zijn eerst het varken van europa. Daarna het mooiste club naast Ajax. Barceloba natuurlijk .Dan de droom final ajax liverpool 3-3 94 ste minuut corner voor Ajax. Onana gaat mee en neemt een omhaal recht in de kruising. oh wat zou dat een avontuur zijn. ma ar dan moeten we eerst wel langs het goedgevulde varken van europa !

 15. Bert Betondorp

  Voor mij is het duidelijk dat er gesjoemeld wordt o.a met een loting.
  Hoe kun je voorkomen dat zoiets gebeurd? Perez zou opgeroepen moeten worden bij het openbaar ministerie in Spanje, of bij de FIFA, maar ja die organisatie is ook zelf niet betrouwbaar. Dus? Over naar de orde van de dag met
  grote twijfel aan eerlijkheid overal.

 16. Kevke87

  onana gaat natuurlijk nooit naar voren met een 3-3 stand in blessuretijd. dat wordt dan gewoon verlengen :p

 17. Finidi

  Ja logisch want er gaat zon achterlijke bult geld in om dan krijg je dat toch? Voor 10 miljoen of zo ga ik ook met de balletjes sjoemelen jullie niet zeker haha😉

 18. AB

  Off: feest in huize Zlatan4ever. Proficiat jongen maar jammer dat je mijn tip niet hebt opgevolgd.

 19. Prinsengracht

  Opmerkelijk hoe mensen totaal verschillend naar een gebeurtenis kunnen kijken. Jij denkt aan feest in huize Zlatan. En ik denk: drama in huize Hurbie. Die is inmiddels opgenomen en zit met een dwangbuis aan in de isoleercel. Totaal doorgedraaid. Jarenlang dagelijks bezig geweest om aan de top te komen en er te blijven. En nu niet meer dan een tweede plaats. Ik hoop echt dat het weer goed komt met hem.

Reageren is niet mogelijk.