There are no ads, please add some


Onana was verrast na warming-up in slotminuten

Andre Onana had niet verwacht dat hij tijdens het bekerduel tegen Roda JC nog in actie zou komen. Kostas Lamprou had tijdens de wedstrijd enkele fraaie reddingen maar toch koos Erik ten Hag met het oog op de strafschoppen om Onana alsnog in te brengen.

‘Ik wist niet wat ik hoorde toen de trainer zei dat ik de warming-up moest gaan doen. Ik weet dat Kostas een goede keeper is, ook een penaltykiller dus zonder mij was het denk ik ook wel gelukt. Uiteindelijk kies je een hoek en als dat de juiste is dan is dat mooi. In deze wedstrijd was het voor mij noodzakelijk om het team te helpen. Ik ben heel trots op wat ik gedaan heb’.

Bron: Fox Sports


Gerelateerde posts

27 reacties

 1. Indojood

  Het boertje wilde graag zijn stempel drukken want “Je moet die mogelijkheid benutten.”

  Wat Ten Hag doet is onverantwoordelijk. Ik hoop dat ie een laatste waarschuwing krijgt van Overmars. Anders gewoon opkrassen, het is geen speeltuin.

  1. vak411

   je mag me best een positieve dominee noemen hoor.. leuk gevonden. jij vergeet even dat naast ten Hag die dit dom doet ook spelers als de Jong , Neres en anderen ook gewoon slecht waren. dat kan je niet alleen op de trainer afschuiven. probeer beetje realistisch te blijven. en niet zo kortzichtig. de spelers waren ook kut. zelfs de reserves moeten beter kunnen tegen Roda.

   1. Indojood

    Als je pretendeert een competitie serieus te nemen, dan stel je je beste spelers op. Hij wilde dit al eerder doen tegen Go Ahead, toen moest Marc ingrijpen. Acht reserves inbrengen is bullshit, die spelen nooit met elkaar. Zo roep je dus de problemen over jezelf af voordat de aftrap is genomen.

   2. ajacied078

    idd vak411. was erg duidelijk waarom de reserves de reserves zijn en blijven. was erg matig. wober schuurs neres eiting gaan geen ajax 1 spelers worden.

   3. Zlatan4ever

    Vak 411 waarom denk je dat de Jong, Neres en zelfs Tadic zo slecht speelden ? Omdat alle automatisme uit het spel waren als je circa 8 reservespelers opsteld die geen wekelijkse ervaring hebben in het 1e

    Domme fout van Ten Hag
    Hopelijk zijn laatste…
    200% eens met Indojood (again)

 2. Charka53

  Wat Onana zegt is zee sportief teen over zijn collega en het is niet zeker of Lamprou het wel had gelukt en het is ook niet zeker of de tegenstander schrik van Onana heeft maar het is wel dat Haggie zijn kansen aan het verbrassen is want wat voor een voetballer telt , telt ook voor de trainer , je bent zo goed als je laatste wedstrijd.

 3. Momo71

  Klaag klaag..Ja het was een slechte weds dan druk ik me nog zachtjes uit.Kom op zeg het was de 31e weds(sommige spelers meer als internationls) meer dan normaal om spelers rust te geven zou ik ook doen.Wat voor nut heeft het om bv Hakim een uur te laten spelen ik zie dat niet als iemand rust geven,wanneer ga je wisselen en wie krijgt rust je kan maar 3x wisselen.Misschien zie ik het wel verkeerd maar ja zo denk ik erover

  1. Finidi

   Nou momo, ik vind het een zwakte van en de trainer én het team om bijna af te gaan tegen eerstedivisieclub en dan met zon kutsmoes te komen dat jeje werknemers uit wilt laten rusten, moet jij es bij je baas mee aankomen om als het druk is te gaan rusten……..,als et goed is zijn het verdomme afgetrainde goedbetaalde topatleten! Bullshit!

   1. Momo71

    Finidi Achteraf gepraat is makkelijk dat is met alles.Had je met basis gestart dan was er ook gezeik over dat het beter is om spelers te sparen,kunstgras.Ik vind as zondag belangrijker dan een pot tegen Roda.

    1. AB

     Beker is ook een prijs. Misschien wel de enige prijs. Nooit sparen, starten met je basis, altijd behalve tegen een amateurclub.

     1. Momo71

      AB klopt beker is ook een prijs.Heb je het opgegeven dan als beker misschien de enige prijs is dit seizoen?

     2. AB

      Het woordje “misschien” over het hoofd gezien. Sinds wanneer is het kampioenschap een zekerheid? Ik vond jouw commentaar gewon een beetje dom.

     3. Momo71

      AB aan het woord “misschien” heb ik niets aan en het geeft aan dat het geen zeikerheid is.”Misschien” winnen we de beker maar “misschien” ook niet.Sinds wanneer is beker een zekerheid en waarom is mijn commentaar een beetje dom?

     4. AB

      Verdraai jij maar lekker woordjes Momo. Ben jij de nieuwe Litmanen hier. Gvd wat een zeikerd ben je. Prettige avond.

     5. Momo71

      AB 😂😂😂Ik verdraai niks hoor.Ik reageer op jouw commentaar niets meer en niets minder.Is goed joh doe je ding hier en van mij zal je geen last meer hebben✌️

 4. dickst14

  Al met al hebben een aantal basisspelers nu 120 minuten moeten voetballen.
  Het waren nog 2 wedstrijden tot aan de winterstop, dus waarom niet de beste 11 en bij 0-3 in de rust wisselen.
  Voor hetzelfde geld hadden we weer onnodig uit de beker gelegen.

 5. Bert Betondorp

  Kortom: weer een actie van de Aja coach ten Hag die na afloop voor de
  camera zei dat het slecht was maar dat het doel was bereikt: volgende ronde
  KNVB beker. Tjonge dacht Erik, goed afgelopen met dit gelegenheidsteam.
  Stel je voor dat.
  ….dan was ik nu mijn Utrecht koffertje aan het inpakken.

  1. Prinsengracht

   Anonieme Bertje doet weer stoer over de rug van de trainer. Was er weer even wifi in de volle slaapzaal van het Leger des Heils?

   1. Bert Betondorp

    Hij blijft grappig Prinsengracht, maar bedenk eens iets anders, wordt zo stom
    Vervelend

 6. Forever nr14

  Eens Bertje, deze man is met de neus in de boter gevallen met het “nieuwe” beleid wat Ajax hanteerd. Een ieder kan dit basis elftal coachen, weet je… Dat is niet eens nodig, die gaan al van zelf.
  Wat zou FDB of PB hiervan gemaakt hebben

 7. Bert Betondorp

  Blijft een vraag hoe zij het gedaan zouden hebben natuurlijk, maar dit zijicoaches

 8. Bert Betondorp

  Blijft een vraag hoe zij het gedaan zouden hebben natuurlijk, maar deze coaches
  maken de spelers duidelijk vanuit hun ervaring hoe een voetbalprof speelt.
  Ik vermoed dat onze Erik dat niet kan als ik hem zie hakkelen in onverstaanbare taal voor de camera. Maar Pinsengracht iet dat anders.

Reageren is niet mogelijk.