Opstellingen Roda JC – Ajax

Vanavond wordt de achtste finale voor de KNVB-beker gespeeld en Ajax is daarvoor uitgenodigd in het altijd gezellige Kerkrade. De nummer vijf uit de Keuken Kampioen divisie zal waarschijnlijk geen partij zijn voor ons Aller Ajax maar de bal blijft rond. De wedstrijd begint om 20:45 uur in het Parkstad Limburg Stadion.

Opstelling Roda: Novakovic; Dijkhuizen, Eijma, Werker, Jensen, Vansteenkiste; El Makrini, Milts, Gnjatic; Paulissen, Engels.

Opstelling Ajax: Kostas Lamprou; Rasmus Kristensen, Per Schuurs, Daley Blind, Maximiliaan Wöber; Carel Eiting, Zakaria Labyad, Frenkie de Jong; David Neres, Klaas-Jan Huntelaar, Dusan Tadic

Related posts

77 Comments

   1. De Ajacied

    Nou dat valt dus nogal tegen hoor
    Wat een drama pot van Ajax, allemaal niet veel en Eiting spant de kroon in negatieve zin
    ❌❌❌

 1. Moosie

  Ik denk dat we 0-6 winnen.
  off. Hoe slecht is Olderiekerink als trainer dat die onze jeugd jaren heb lopen verkloten is ook echt een gotspe

 2. Charka53

  Laten we de huid niet verkopen voordat de beer geschoten is ik zie met deze opstelling een kans voor Roda om te stunten.

 3. -buitenkantje rechts-

  Pingel cadeautje… je ziet nu ook de spelers die het niveau (nog) niet hebben.

  1. Prinsengracht

   Gewoon 0-2 winnen. Zondag met uitgeruste spelers tegen Utrecht dat morgen 120 minuten speelt tegen 010

   1. -buitenkantje rechts-

    Inmiddels 1-1.. Teveel spelers hebben het niveau niet.. Denk dan aan Labyad..Eiting..Kristensen..Wöber. Daarbij geen Ziyech, geen Fico, geen de Ligt en geen Mazraoui..
    Dit is spelen met vuur tegen een gemotiveerd Roda.. Hoop dat we hier nog winnen, maar uitschakeling zou me op dit moment niet verbazen.

    1. Litmanen

     Eens, maar ook Frenkie speelt hopeloos slecht. Hij kan dus echt de kar niet trekken als Schone en Hakim er niet bij zijn. En dat is zeker de eerste keer niet.

     Ik hoop dat het aanbod 75 miljoen blijft……..

 4. -buitenkantje rechts-

  Waarom neemt Labyad de vrije trappen en corners in vredesnaam? Nog geen goede trap gezien..

 5. 89_manon

  Man man man man… wat een blamage tot nu toe… snap dat je speler je rust geeft, maar kom op Beker is net zo belangrijk voor Ajax als al het andere…

 6. AB

  Hoe kan je een wedstrijd zo niet serieus nemen. Spelers een kans geven oke maar het hart uit je team halen is zo fout.

   1. AB

    Flikkerstraal op met je Schone gelul debiel. Koop een dekbed met zijn gezicht er op en muil houden. Zo, hier zat je tenslotte op te wachten. Jij ook weer blij en klaargekomen.

 7. Bert62

  Zo zie je maar weer dat we zonder ziyech nergens zijn. En wie zet er nu in godsnaam een kabouter in de goal

  1. 89_manon

   Dat vermaak van ziyech en de kansen die hij creeert zo is er niemand binnen ajax die dat kan evenaren

     1. Litmanen

      Die hadden we kunnen winnen als Schone ipv Wober had gespeeld. De verdediging heeft er dit seizoen nog niet zo slecht uitgezien. Blind moest zijn rol overnemen maar was veel te vaak voor de bal.
      Ook gisteravond was Wober weer erg zwak, maar dan spreekt in zijn voordeel dat hij geen back is.
      Opvallend dat Sinkgraven van Ten Hag bkijkbaar geen back mag spelen, terwijl juist gisteravond een goede aanvallende, buitenom komende, back erg welkom was geweest. Kristensen kwam ook niet op, dusHuntelaar en later Dolberg staan nog te wachten op de eerste fatsoenlijke voorzet.

     2. Indojood

      Hadden… als.. Aannames, geen feiten. Ziyech is onze beste speler, vriend en vijand zijn het daar over eens, ook de buitenlandse media inmiddels. Zonder hem is het verval groot.

     3. Litmanen

      Vandaar dat Hakim voor minder dan 30 miljoen weg mag? Wat nou geen feiten. Twee wedstrijden zonder Ziyech, geen enkel probleem.
      Tegen de Graafschap zijn eerste wedstrijd tegen een zwakke tegenstander waar hij bleef gaan. Fantastisch, maar we hebben er wel twee jaar op moeten wachten. Topclubs willen spelers die er altijd staan en tot nog toe is dat zijn grootste makke.
      Maar we gaan het zien. Ik denk nog steeds dat hij bij een club als Roma of Lyon terecht komt. Net niet dus.

     4. AB

      Zou Ajax mogelijk een afspraak hebben gemaakt in het contract van Hakim mbt transfersom? Mogelijk zeg ik he.

 8. 89_manon

  Huntelaar moppert omdat hij de bal niet krijgt, zie je hem ook uberhaupt lopen voor de bal, goed vrij staan, en eens niet buiten spel staan… The hunter got shot, al een lange tijd geleden

 9. -buitenkantje rechts-

  Zo’n wedstrijd moet je altijd met de basiself beginnen..Niks geleerd van Heracles en Cambuur?? Dan als je 0-2 voor staat kan je spelers rust geven.. Nu stel je een matig team op met een zwaar verdedigend Roda dat nu vertrouwen krijgt.. Publiek gaat er achter staan. Ik moet het nog zien..

 10. Joodjuh

  Ik erger me dood aan dat spelers rust gunnen. Draak van een wedstrijd en verlengen. Het gaat gewoon om een volgende ronde van de beker dus waarom in godsnaam een hele andere opstelling neerzetten want in t buitenland moeten ze ook gewoon 2/3x per week spelen. Grow up als je met de grote mannen wilt meedoen. Ik maar lachen om de uitshakeling van PSV nou ajax verdiend het vanavond ook niet om een ronde verder te gaan.

 11. Bert62

  Helemaal mee eens, voor zo’n bekerwedstrijd hoor je gewoon je sterkste elf op te stellen. Dacht dat Ten Hag wel wat geleerd zou hebben van de blamage van PSV.

 12. -buitenkantje rechts-

  Wat zijn die corners levensgevaarlijk van Ajax.. worden precies op maat gegeven..Inkomende koppers..pfffffff

 13. Ajaxfoort

  Wat een genante vertoning dit zeg. Duidelijke onderschatting om met zo’n elftal te gaan spelen. Kristensen, Eitink, labyat, allemaal een dikke onvoldoende en absoluut niet Ajax waardig. Dan Blind, Tadic niet goed. Vreselijk om naar te kijken.

 14. Wenen 1995

  Gelukkig! We zijn door…… pffff, wat een draak van een wedstrijd…. snel vergeten dit….

 15. Ajaxbest

  Gelukkig gewonnen vandaag .ajax moet gewoon met de 11 beste spelers voetbalen dit was niet om aan te zien vandaag ?

  1. Yindi02

   Haha Ajaxbest, je tikt (onbedoelt) “voetbalen”. Het was idd. voet(balen) ipv voet(ballen)!! Deze houden we er in.

 16. vak411

  slecht potje na 31 keer soms heel goed. kan gebeuren. al vallen de b-keuzes wel echt door de mand. frenky ook slecht. gezeik op ten Hag snap ik niet. zelfs deze spelers moeten toch van Roda winnen. dagje meer rust dan Kutrecht. zondag weer vlammen.

 17. Zlatan4ever

  Gezeik op Ten Hag is terecht
  Hij maakt toch zo’n klote opstelling met spelers die zwaar te kort komen…een lul is het Echt ! ?

 18. Bert Betondorp

  Ajaxpers: ik noemde het een idiote opstelling van een coach die zegt alles te willem winnen. Bijna een drama

Comments are closed.