Gözübüyük fluit Roda JC – Ajax, Higler FC Utrecht – Ajax

Ajax speelt woensdagavond de bekerwedstrijd tegen Roda JC en zal het in die wedstrijd moeten doen met arbiter Serdar Gözübüyük die zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters De Vries en Schaap. Vierde official in Kerkrade is Perez. Roda JC – Ajax begint woensdag om 20:45 uur. Dennis Higler is door de KNVB aangesteld als arbiter bij het competitieduel van aanstaande zondag tussen FC Utrecht en Ajax. Higler zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Van Zuilen en Balder. Vierde official is Lindhout. FC Utrecht – Ajax begint zondag om 12:15 uur. 

Related posts

24 Comments

   1. Bert Betondorp

    Absoluut de slechtste scheids van de knvb. Altijd gedoe in iedere wedstrijd.
    Laat het vanavond niet gebeuren. Gelukkig is er de VAR, of Voor Ajax Recht.

 1. AJAXForever61

  Higler is een verklede Duitser, matige scheids. We moeten ons niet verkijken op 030, zij spelen de wedstrijd van het jaar tegen ons. Het wordt de hoogste tijd dat wij ze vernederen met een stuk of 4 doelpunten!

 2. -buitenkantje rechts-

  Petrovic had aardig praatjes bij Studio Voebal zondagavond.. Ajax zou een heke moeilijke wedstrijd tegemoet zien..blabla.. Tijd om wat mondjes te snoeren daar.

 3. Zlatan4ever

  Petrovic lult altijd uit zijn nek.
  Laten ze donderdag eerst maar eens winnen tegen 010 (dan doen die de 2e helft voor spek en bonen mee)

 4. Charka53

  Of je nu door de kat gebeten wordt of door de hond dat maakt niet uit als er gewoon gevoetbald wordt zoals we van Ajax mogen verwachten hebben we geen last van welke scheids dan ook.

  1. hansjmn

   Vandaag bij roda is het zeer zwak! Tempoloos en vele foute passes, ten H heeft teveel posities gewisseld, waardoor het gif eruit is, we gaan verlengen en misschien zelfs strafschoppen

   1. Charka53

    Ik was er al bang voor toen ik de opstelling zag en met die slappe instelling ga je niet winnen.

   2. Bert Betondorp

    Mag ik het een idioot idee van ten Hag noemen om met dit tem de bekerwedstrijd met Rod aan te gaan. Hij is net niet gestraft, maar bij verlies had hij kunnen vertrekken, zeker als hij zegt dat Ajax alles moet winnen dusookde beker.

 5. De Nees

  Vieze utrechters, tegen Ajax tot op het bot gemotiveerd, tegen pisv nemen ze een picknick dagje. Ajax moet dit benaderen als een europese wedstrijd, serieus en vol strijd. 3 punten mee.

 6. Zlatan4ever

  De Nees, ik ben het 100% met je eens Utreg is een eng clubje
  Ik hoop dat ze morgen aan de bak moeten en in de verlenging winnen van 010. Maken wij komend weekend Utreg af

  1. De Nees

   Die haat van hun naar Ajax is ook nep, net als van ADO, hebben ze vooral zelf gecreëerd om mee te doen in de haatstrijd. De afkeer uit rotterdam is te begrijpen, niet van deze wanna-be clubs die sportief nooit een rivaal zijn geweest.

 7. Bert Betondorp

  Moeten we het niet over Roda hebben, de bekerwedstrijd gewonnen.
  Dat is de laatste jaren nog niet gelukt. De beker winnen is ook al jaaaren geledem

 8. Bert Betondorp

  Zlatan4ever,bedenk wel als Utrecht wint in de kuip, dan wordt het een mogelijke tegenstander van Ajax in de beker. Als ten Hag dan weer een elftal neerzet zoals tegen Roda, dan…..vul maar in.

Comments are closed.