Daley Sinkgraven blijft zeker tot 2020 Ajacied

Ajax en Daley Sinkgraven blijven zeker tot 2020 aan elkaar verbonden. De linkspoot had nogal wat pech gehad met blessures: ‘Op een gegeven moment werd het wel heel moeilijk om het geloof te houden. Ik kon lopen en kappen en draaien, dat ging allemaal prima, maar het deed zeer om te schieten en een lange pass te geven. Het laatste stukje lukte steeds maar niet. Toen werd het wel moeilijk de moed erin te houden. Maar gelukkig ligt die periode achter me en voel ik me prima’. Daley is erg blij met het vernieuwde contract: ‘Ik vind het prachtig dat de optie in mijn contract is gelicht. Er spreekt vertrouwen uit en ik vind het fijn dat ik zo de kans krijg me weer te laten zien. Ik vind het heel mooi dat ik in elk geval tot 2020 Ajacied ben’, vertelt hij op Ajax TV.

Related posts

66 Comments

 1. Sam34

  Wat gun ik het deze jongen!! Zo’n mooie techniek een beetje vergelijkbaar met die van frenkie. Ik hoop dat het Daley als nog lukt

  1. FrankiC

   Ik verwacht dat hij het gaat redden op het middenveld en velen gaat verbazen. Wat hij nu en vlak voor zijn blessure laat zien is gewoon goed en hij wordt zo beter dan Van de Beek of Eiting of Labyad.
   Raar dat het niet wilde lukken in het eerste jaar op het middenveld. Toen was hij echt ondermaats.

   1. Indojood

    Dat geloof je toch zeker niet. Ajax heeft de optie gelicht zodat ze nog wat geld kunnen vangen.

    1. Litmanen

     Ja, je zou het ook negatief kunnen benaderen. Aan de andere kant, deze jongen heeft een prachtige techniek, ziet het spelletje en zou zo maar kunnen gaan verbazen.
     Maar zelfs al heb je gelijk, als Ten Hag hem geen speelminuten geeft dan kun je Daley tot 2030 onder contract houden, maar een transfer gaat hij dan niet maken.
     Dus ik denk dat hem een eerlijke kans gegund wordt.

     1. Indojood

      Als de optie niet was gelicht dan had hij gratis de deur uit gelopen. Weg investering van meer dan € 7 miljoen. Destijds serieus geld (wie zei ook alweer dat Frank de Boer niets mocht kopen). Dit is gewoon een zakelijke beslissing.

     2. Indojood

      Nee. Ik denk dat iedereen voor zichzelf zou moeten spreken bij het ventileren van een mening. Ik volg alleen Jopie en ook die had wel eens menselijke trekjes.

     3. Litmanen

      Nogmaals, als Ten Hag hem niet laat spelen, dan vang je nooit een dubbeltje en zeker geen 7 miljoen en Ten Hag stelt geen spelers op waar hij geen vertrouwen in heeft.
      Dus helaas, je ziet het niet alleen negatief, maar ook verkeerd. Kwestie van gezond verstand.

      En nog wat over Frank de Boer. Wil je serieus de investeringen van de afgelopen twee jaar vergelijken met de mogelijkheden die De Boer had?
      Dan spoor je echt niet!

 2. Ajax 1

  Fit blijven en dan kunnen we zeker nog wel van deze speler genieten. Maar ik heb er een hard hoofd in, zo vaal geblesseerd (geweest)….

 3. Koning Haarms Wolfs

  Goed wedstrijdfit maken en direct verkopen. Aardige kerel, maar niet goed genoeg en te blessuregevoelig.

  1. De Nees

   Dat denk ik ook en vermoed dat de verlening is om hem niet gratis weg te doen en dus fit maken en verkopen. Vind ook dat hij iets dromerigs over zich heen heeft, niet die verbetenheid in zijn blik. Ajax is bezig een hoger niveau aan te tikken twijfel of hij dit in zich heeft.

   1. Moosie

    daar hoef je niet aan te twijfelen Nees dat gast hij niet halen vergelijkbaar met Frenkie is hij ook niet.

     1. dickst14

      Ik vind Van Rhijn, Veltman, Sinkgraven echt topvoetballers. Jij hebt er echt kijk op Litmanen. Dat ze het niet waarmaken ligt aan het veld, de bal of iets anders.Spelers zijn i.i.g. wereldtoppers.

   2. De Nees

    Paniek winteraankoop ook van FdBoer, wat was hij slecht met aankopen zeg, alleen aankopen doen in de Appie voor hem meer niet. Sinkie heeft wat technische bagage, maar het is te veel een juffertje europees. Die strijd tegen Bayern bijv…Sinkie zou niet meekunnen.

 4. AjaxKat

  Off topic: is het nieuws rond Lainez niet belangrijker vandaag? Schijnt dat er al een bod van 12 miljoen is gedaan en MO wil dat ze met hem dezelfde weg gaan bewandelen als met Neres. Eerst een half jaar wennen en dan klaarstaan voor volgend seizoen. Volgens mij willen ze dat ook met Magallan. Is waarschijnlijk dus beleid geworden deze manier van nieuwe buitenlandse spelers inbrengen. Erg slim vind ik en volgens mij is Ajax één van de weinige clubs die dit zo doet. Maar dit zal vast en zeker gekopieerd worden door andere clubs.

  1. Ajaxfoort

   Zo lang Ajax CL blijft spelen elk seizoen is het voor een speler veel interessanter om naar Ajax te gaan dan naar een andere NL club.

  2. Finidi

   Magallan wennen, die heeft toch net een finale van de Copa gespeeld? Zou ik een beetje onzin vinden

   1. FrankiC

    Heeft wel wedstrijd ritme, maar door en Copa finale te spelen wen je niet aan Nederland….

  3. FrankiC

   Is geen nieuw recept of uitvinding. Hij is wel 8 cm kleiner dan Neres en ook kleiner dan Younes…..

   1. Ajax 1

    Buitenspeler hoeft niet groot te zijn, als er bij de centrale spelers en verdedigers maar grote mannen zittrn

    1. FrankiC

     Klopt maar 58 kg in de CL…… dat is het gewicht dat toch eerder past bij een wielrenberggeit uit die contreien!
     Er zijn kapers op de kust voor dit supertalent: AS Roma, wie anders.
     Hij wil zelf dolgraag naar Ajax!!

  4. Bakkie

   Wordt weer een topteam volgend seizoen als we deze Mexicaanse Messi binnen hebben en Magallan achterin! En wat lekker rustig zonder AB, die zou gelijk weer zeiken over dat alles zelf opgeleid moet worden

  1. Bert Betondorp

   Nou, een ECHTE Ajax speler moet-ie nog worden. Maar hij heeft daarvoor ook weinig kans gehad, buiten zijn schuld. Dus een paar jaar krijgt-ie een kans.

 5. Indojood

  Ik hoop voor hem dat ie nu fit blijft maar hij zal er waarschijnlijk niet inkomen. Door al die blessures is hij stil blijven staan in zijn ontwikkeling.

 6. AJAXForever61

  Top Daley, ik heb je altijd een mooie stylist gevonden, probeer aan te haken en je minuten te pakken, het seizoen is nog lang en we strijden op 3 fronten, jou kansen komen! En het is natuurlijk een glazen bol wat er na dit seizoen gebeurt met alle wisselingen , maar dan kun je ook zo met je neus in de boter/ basis vallen. Dus niet verhuren!

  1. ajacied078

   denk niet dat hij voor die positie wil blijven maar voor 1 van de mid posities waar hij hoort.

 7. -buitenkantje rechts-

  Zou mij verbazen als hij een basisplek krijgt.. Hij is geen rechtsback..kan daar wel uit de voeten.. Hij is wel middenvelder, maar heeft betere middenvelders voor zich..Hij kan ook linksbuiten, maar heeft Tadic (Bandé) voor zich.
  Bovendien erg blessure gevoelig.. Lijkt me dan ook een speler voor de breedte en invalbeurten. Zie dus niet het uitzonderlijke talent dat anderen wel zien, maar laat me graag verrassen..

 8. Koning Haarms Wolfs

  Off: Van Gaal zegt: “ik was een mindere Frenkie de Jong”. Hahaha, ja, dat was je al toen Frenkie een D-tje was….

  1. Indojood

   Van Gal zou een levenslang stadionverbod moeten krijgen na wat hij bij Jopie heeft geflikt.

    1. AB

     Welke spelers heeft hij echt beter gemaakt? Hij viel negen van de tien keer met zijn neus in een prachtige aanwezige selectie. Volgens mij heeft hij qua opbouw alleen resultaat gehad bij AZ. Verder eigenlijk een soort ten Hag ……. op het juiste moment binnen gekomen ?

     1. Prinsengracht

      Nu doe je hem tekort. In zijn eerste periode bij Ajax heeft hij heel goed werk verricht. Zeg jij maar wie anders (behoudens JC) met dat Ajax de Championsleague zou hebben gewonnen.

   1. Amoebe

    Je kunt van gaal rancuneus noemen maar die eigenschap had cruijff ook!

    Ik denk dat in de kern ze niet heel verschillend waren.

    Is het trouwens niet zo dat ze het vroeger goed met elkaar konden vinden?

     1. Amoebe

      Vergelijken kan toch.

      Maar jij ziet nergens ook maar ergens enige overeenkomsten.

      Begrijp mij niet verkeerd ik heb cruijff veel hoger zitten.

 9. -buitenkantje rechts-

  update: Sinkgraven:”Verhuur in de winterstop is zeker een optie.. het elftal draait lekker nu, het wordt lastig om er tussen te komen”

 10. AB

  Gelukkig komt Veltman weer terug. Hebben we hard nodig tegen Real. Kom, ik neem nog een wijntje.

 11. AjaxBelg

  succes Daley, ik hoop echt dat je nu fit en gezond blijft en een meer waarde voor ons aller Ajax kan zijn . een fitte Sinkgraven kunnen we op het middenveld grbruiken

Comments are closed.