There are no ads, please add some


Opstellingen Ajax – De Graafschap

De hekkensluiter van de competitie komt vandaag op bezoek in Amsterdam en de kans is daarmee groot dat Ajax deze competitiehelft, ongeslagen in de Johan Cruijff Arena,  afsluit. Toch moet je een tegenstander nooit onderschatten want in het verleden deed een gelijkspel ons de das om, zo is het toch meneer Swart? Kevin Bom zal vandaag om 14:30 uur het startsignaal geven  voor de laatste competitiewedstrijd in de Johan Cruijff Arena van 2018.

Opstelling Ajax; Andre Onana, Nicolás Tagliafico, Daley Blind, Matthijs de Ligt, Noussair Mazraoui, Frenkie de Jong, Lasse Schone, Donny van de Beek, Dusan Tadic, Kasper Dolberg, Hakim Ziyech

Opstelling De Graafschap: nnb


Gerelateerde posts

42 reacties

    1. Bakkie

     Haha je blijft je eigen onzin verdedigen, iedereen kent die uitdrukking. Maar ik zal ophouden je te plagen, dit forum zit al genoeg vol met persoonlijke vetes

   1. Moosie

    Heb je wel gezien hoeveel balverlies hij heeft .
    je ziet toch meteen dat hij geen Ajaxhart heeft plus hij zal nooit de top halen want hij heeft 2 paspoorten

     1. Moosie

      Nee ik zit gezellig met Nietmanen Ajax te kijken en omdat hij zo’n geweldige kijk op voetbal en Ajax heeft laat ik mij souffleren door hem.
      Maar jullie zijn het er niet mee eens begrijp ik?

 1. -buitenkantje rechts-

  Prima overwinning.. pijnlijk klasseverschil..
  Zou het wel eens over Dolberg willen hebben.. Zo passief en ongevaarlijk tegen een erg zwakke tegenstander heb ik een Ajaxspits zelden gezien..
  8 goals..waarvan 4 door een verdediger.. waar is onze spits??
  Dit kan ons gaan nekken in de CL. We hebben geen spits. Ben klaar met Dolberg. Genoeg geduld gehad. Exit!

  1. FrankiC

   Hè hè, je bleef lang erg coulant voor hem. Hij kan voetballend niet mee en krijgt erg veel respijt en vertouwen van TH. Dan moet je het Toch eens een keer terugbetalen. Lekker met Neres in de punt, een lopende spits gedijt beter in dit Ajax.

  2. Koning Haarms Wolfs

   040 heeft ook erg veel geduld gehad met De Jong, en dat betaalt zich nu uit. Misschien moeten wij ook net iets meer geduld tonen met Dolberg. Die knul kan het toch niet ineens verleerd zijn. Maar een spits erbij in de winter is geen overbodige luxe.

 2. Iamsterdam2015

  Enige wat zorgelijk is is dat Dolberg zelfs hier tegen niet kan scoren… liep er een beetje bij

  1. Finidi

   Ligt dat dan alleen aan Dolberg of missc ook aan zen rechter en linksbuiten? Komt bij dat de jong erg veel door het midden gaf vandaag dus ja zeg et maar?! Door dekking op hem ontstaan er wel gaten in verdediging maar Graafschap was vandaag geen echte graadmeter natuurlijk.

   1. Vak 120

    Finidi,ik heb echt respect voor dolberg! Maar vandaag is gebleken dat hij geen spits is op top klasse..als je tegen de graafschap niet gevaarlijk kunt zijn,met welk systeem je ook speelt! Dan is het klaar toch??

 3. Forever nr14

  Wederom geen spits gezien oei oei Dolberg kan dus echt niet meer. Deze winter nog ergens een spitsje halen graag.

Reageren is niet mogelijk.