Huntelaar baalt en had graag Schalke’04 geloot

Klaas-Jan Huntelaar baalde na afloop van de 3-3 tegen Bayern München vooral omdat Ajax zich door het resultaat niet wist te kronen tot groepswinnaar, mede om het feit dat een loting tegen Schalke’04, de oude werkgever van Huntelaar, dan in het verschiet lag. Toch is Huntelaar trots op de prestatie van het elftal.

‘Natuurlijk baal je van de uitslag want we hadden nu met Ajax in beide wedstrijden tegen Bayern misschien meer kunnen halen. We hebben laten zien met de wereldtop mee te kunnen komen en dan zegt het ook wel wat dat we teleurgesteld waren na afloop van de wedstrijd. Aan de andere kant kunnen we ook trots zijn en natuurlijk is het wel jammer dat we Schalke nu niet kunnen loten, dat had ik namelijk wel heel leuk gevonden maar Real Madrid is ook prima en ook nog eens bekend terrein. We willen de eerste seizoenshelft positief afsluiten in de beker en in de competitie. In de winterstop kunnen we de batterij opladen voor hopelijk nog meer mooie Europese avonden en ik denk dat we het iedereen moeilijk kunnen maken, maar dan moeten we wel goed voor de dag komen’.

Bron: Elf Voetbal

Related posts

72 Comments

 1. Zlatan4ever

  Klaas-Jan is vol vertrouwen !
  Laten wij dat voorbeeld maar volgen, en ons niet zo negatief uitlaten over de selectie.
  Tot nu toe geweldige prestatie

  1. Bakkie

   Over de selectie is bijna nooit iemand negatief toch? Eerder over Ten Hag. Maar die trekt zich daar gelukkig toch niet zoveel van aan.

   1. BobbyHaarms

    En ik moet toegeven, hij heeft het behoorlijk op de rit (al kan dat nauwelijks anders met zo’n droomselectie) Ook oogt hij een stuk relaxter dan een jaar geleden.

    1. Bakkie

     Nou, met bijvoorbeeld Frank de Boer aan het roer zouden we er heel anders voor staan hoor. Maar inderdaad, hij heeft wel de spelers om dit voetbal te kunnen spelen. En hij begint ook steeds verstaanbaarder te worden ja haha

    2. Indojood

     Laat hem maar zitten, rust in de tent is ook lekker. Ben ook niet kapot van hem maar hij draait i.i.g. niet de selectie de nek om. Dat vond ik zo waardeloos bij FdB, alsof ze er geen zin in hadden.

     1. The last nick

      Klopt helemaal maar ik vind dat de credits vnl naar de spelers moeten gaan. Zij hebben het roer omgegooid en ten Hag …… ten Hag zag het goed was. Hij heeft zijn visie behoorlijk moeten bijstellen en dan zijn al die veren niet terecht. Ik ben heel blij hoe het nu draait en als ten Hag dit kan bewaken is mij dat prima. Nu nog een perfect wisselbeleid en hij gaat het echt snappen ?

     2. The last nick

      Maar vanaf volgend seizoen Bosz terug voor drie seizoenen minimaal. Mag ten Hag gaan cashen met het succes van dit seizoen.

     3. Valentino

      Dan liever ten Hag houden dan Bosz terug. Bosz houdt alleen maar vast aan 1 visie en opstelling. Ten Hag durft zich ten minste nog aan te passen aan de tegenstander.

      Laat ten Hag maar lekker een paar jaar aan het roer bijgestaan door de topaankopen van Overmars.

     4. Indojood

      Één visie is juist goed. Als Ajax dienen we aanvallend en aantrekkelijk te spelen. Een visie is geen vaststaand iets maar een concept waarin je accenten legt al naar gelang de situatie. Bosz had dit goed begrepen (stond dicht tegen Cruijff aan) en was goed op weg. En net zoals Jopie zelf maakte ook hij fouten. Zo kansloos als we verloren van Man United deed me denken aan Barcelona tegen Milan in 1994.

      Frank de Boer is iemand die het niet zo goed begrepen heeft. Hij begon goed maar bleef krampachtig aan zijn systeem van saai voetbal vasthouden terwijl de wereld om hem heen constant veranderde en zo werd het van kwaad tot erger. Hij was niet in staat het plezier bij de spelers terug te brengen. Elke wedstrijd werd zo een kwelling waarvan je blij was als het er weer op zat.

      Ik denk dat Bosz goed raad had geweten met deze selectie. FdB niet, die is teveel Van Gaal en te weinig Cruijff.

     5. FrankiC

      Dat TH iets heeft bijgesteld ontkent hij zelf volledig. Volgens zijn zeggen heeft hij altijd naar spelers geluisterd en dat is nu niet anders.

     6. De Nees

      Alles wat goed is op conto van de spelers, wat slecht is ligt aan TH. Ja, sorry is allemaal zo goedkoop. Spelers invloed…visie bijstellen…dat weet jij helemaal niet en indien waar de mate ervan. Beoordeel eerlijk, net zoals jij beoordeelt wilt worden. Hij was ook niet mijn favoriet maar hij doet wat hij moet doen, wat hem toekomt komt hem toe wat niet, niet.

     7. The last nick

      De Nees, het was toch overduidelijk, kom op. Ziyech werd aan de rechterkant geplakt, als hij ging zwerven werd hij gewoon teruggestuurd naar de rechterkant. Dat je dat gemist hebt oke maar zeg niet dat het niet waar is. Sinds het “gesprek” zijn ze compleet anders gaan spelen. Tadic en Ziyech wisselend, vooral Ziyech zwervend. Dat komt niet uit de hoge hoed van ten Hag. Dus wel realistisch blijven ajb. Zwart wit gezegd: ten Hag is gewoon een marionet.

     8. De Nees

      @Bert, zo bedoelde ik het niet. AB schuift het goede naar 1 kant, het slechte naar TH, zo werkt dat natuurlijk niet. @AB als dat al waar is van Ziyech, kan, hoewel ik niet het beeld heb dat hij ‘geplakt’ zat aan de rechterkant, hij bleef altijd wel zwerven. Maar dit ene punt van veranderde visie blijf je maar herhalen, toch wel een mager argument. Zijn voetbalvisie van begin tot nu is ook niet wezenlijk anders volgens mij, dat ‘compleet anders’ zie ik ook niet dat leg jij er bovenop. Niet dat ik perse TH moet verdedigen, maar ik lees graag goede voor-tegen argumenten, niet onderbuikgevoelens. Wat Indo schrijft volledig mee eens plus de rust in de tent wat belangrijk is. We zeiken gewoon iets te graag.

     9. The last nick

      Ik geef gewoon aan wat ik zie en beleef, meer niet ? feit is wel dat ik ongelooflijk vaak gelijk heb ?

     10. The last nick

      Zie je een emoticon? Bloed serieus en gewoon de waarheid. Kan er ook niks aan doen.

     11. De Nees

      Ja alleen zo feitelijk is het niet altijd wat jij ziet. Geldt net zo goed voor mij. Idd je hebt toch zo vaak gelijk…wink wink. ?

     12. The last nick

      Dat is vast elke keer heel moeilijk he Indojood ? kost toch minimaal één bijdrage ?

   2. Litmanen

    Bakkie, wil je de lijst met namen van selectieleden die hier de afgelopen anderhalf jaar zijn afgebrand?
    Ik ken geen een voetbalclub waar de “supporters” hun eigen spelers zo onder het gras trappen.

    De enige spelers die ik het supporten niet waard vind zijn jongens die het Ajaxshirt niet respecteren. Gelukkig zijn dat er niet veel, maar Justin Kluivert is daar een goed voorbeeld van.

     1. Litmanen

      Ziyech is een geweldige voetballer, maar heeft wel aangetoond geen Ajaxhart te hebben. Maar goed, die rare fratsen is iedereen weer vergeten na twee mooie passes. Waan van de dag.
      Wat ik van zijn karakter niet begrijp is dat hij tegen kleine tegenstanders het tegendeel is van een teamplayer. Toevallig zei Gijp dat ook. Terwijl die een grote bewonderaar is van Hakim.
      Jammer dat mensen hier niet kunnen lezen, want ik al zo vaak gezegd dat Ziyech een hele goede voetballer is. Alleen zijn karakter zorgt er voor dat er nooit een topclub (Barca, Real, City, PSG) voor hem zal komen.

     2. Indojood

      Opmerking over Ajax-hart is goedkope retoriek en wordt vaak gebruikt als inhoudelijke argumenten niet onderbouwd kunnen worden. Ziyech heeft altijd maximaal ingezet voor Ajax, Ajax nooit benadeeld en vooral dit seizoen het spel naar een hoger niveau getild.

     3. The last nick

      Het wordt nu echt tijd dat je gaat kappen met je domme gelul over Ziyech. Je staat alleen kloothommel (ja ik ga van jouw commentaar weer schelden, klopt en hoef je dus niet te zeggen). Jij begrijpt zijn karakter onderdaad niet en dan moet je daarover gewoon je bek houden (ja, inderdaad weer grof). Om met Moosie te spreken: je moet hier optyfen, want je hebt geen enkele zinnige bijdrage. De site geeft je geen ban omdat je kliks oplevert, wees er trots op. Jouw overloze gelul levert geld op. Gefeliciteerd. Ik hoop van harte dat je persoonlijke ip adres duidelijk wordt, zo niet dan ga ik mijn best daarvoor doen. Richt jij je maar lekker op debieltjes die jouw mening delen op tv en bepaal vooral niet je eigen koers. Nou kom maar op met je statement over “AB” de aanvoerder van het gespuis hier op het forum. Je bent en blijft gewoon een ongelooflijk domme lul en kom vanavond maar weer lekker klaar op Schone, Veltman, van Rhijn, Sinkgraven, Boilesen etc. Groetjes uit …. ff vpn kijken …… Singapore.

     4. Litmanen

      Waarvan akte. Ik heb geen onvertogen woord gezegd en ja hoor, daar komen de aso’s weer uit alle hoeken en gaten.
      Overigens AB, Boilesen valt in het rijtje Justin etc. Kijk zijn geschiedenis even na. De andere spelers die je noemt zijn mensen met een Ajaxhart. Daar kan ik niks aan doen, dat zijn feiten.
      En jij, the last breath, zit net zo goed in Singapore als ik in Las Vegas, raar mannetje. En dat zegt wat over Eug………

     5. The last nick

      ???Beste Litmanen, jij zegt wat over lezen? Mijn ip, via VPN komt uit Singapore. Straks uit Canada, dan uit Rijswijk, dan uit Haarlem etc. Maar goed om te lezen dat zelfs Sinkgraven een echt Ajax hart heeft en Ziyech dus niet. Man, man wat zet jij je hier voor lul. Oh ja, wie kwamen er nog meer uit alle hoeken en gaten. Volgens mij benoemjij mensen weer tot aso’s die hier niets mee te maken hebben. Komt die kortzichtigheid door je handicap? Geestelijk zeker? Yep, ik heb weer ff zin in grof worden, ik ben te lang netjes geweest tegen je. Heeft totaal geen resultaat gehad. Maar je bent welkom bij mij op de tweede ring als je de trapjes kan lopen. Je krijgt persoonlijk een bierdouche van mij. Erg he.

     6. The last nick

      Wat betreft je “geen onvertogen woord”. Ook voor dat geldt: lees je bijdrage eens goed terug. Steekje hier, steekje daar. Lastig hoor, zo’n handicap.

     7. Bakkie

      Jij zegt dat Litmanen geen enkele zinnige bijdrage heeft, terwijl je zelf hier een bericht of 30 hebt geplaatst waar NIEMAND ook maar een duimpje voor geeft. Nu ga je zeggen dat je niet naar duimpjes kijkt, maar het is wel een indicatie dat niemand hier waarde hecht aan jouw aanwezigheid hier

     8. Ajax1958

      @ Bakkie. Dus als Zlatan 1000???krijgt hechten er mensen waarde aan wat hij zegt? Gelul van de 1e orde. Zlatan, zeg het zelf maar…….(weer zo 1tje die waarde hecht aan die kut???) Ik zeg?

     9. Bakkie

      @Ajax1958: Dat van Zlatan is natuurlijk doorgestoken kaart. Ik ben zelf absoluut niet van die hele “like-cultuur” geef zelf ook slechts sporadisch een duimpje weg, maar je kunt niet ontkennen dat het indicator is. Er zitten hier honderden mensen op het forum en als een reactie 10 duimpjes krijgt, dan betekent dat dat 10 mensen dermate achter zo’n reactie staan dat ze er zelfs een duimpje voor geven. Zo werkt het gewoon, like it or not

     10. The last nick

      Nou Bakkie, dan valt het toch nog mee met me. De afgelopen weken maar liest meer dan 200 likes ontvangen. YES, mijn mening doet er toe. Joepie wat ben ik nu toch blij. Kortom ?de ?? ? zijn voor fora van 15 jaar en jonger en in ieder geval niet voor 60+.

     11. The last nick

      Ik zie net dat bij een vorige nick ik wel ruim 2300 likes heb gescoord. Man ik ben echt populair hier.

     12. The last nick

      Bakkie, ik geef nooit een duimpje dus in jouw opinie hecht ik geen waarde aan iemands aanwezigheid hier. Ik geef mijn mening op een Ajax forum en iedereen kan het lezen, links laten liggen, mee eens of oneens zijn. Ik heb het gezegd en dat is voor mij het voornaamste. Een mening van een ander willen weten over wat je zegt is van belang wanneer je de ander ook kent. Ik krijg genoeg respons uit de “real world”.

     13. De Nees

      ? Kan deze keer je frustratie begrijpen, wat een lulletje rozewater die Triestmanen. Hij doet het erom AB, stiekum vind hij Ziyech een wereldspeler, hij wilt jouw gewoon op de kast jagen. Haha.

     14. The last nick

      Ik weet het de Nees. Dat is overduidelijk maar af en toe iemand als boksbal gebruiken is ook prettig. Als we alleen maar netjes discusieren is er ook niet veel aan. We zijn wel voetbalsupporters tenslotte.??

     15. De Nees

      Ja we zijn geen juffies. Moos zei het laatst goed: waar gecommuniceerd wordt, wordt gediscussieerd en soms vallen er harde woorden, maar boys zijn zo en daarna praat je weer verder. Alleen sommigen die blijven maar lullen uit hun ass, normaal zitten die niet in je innercircle, maar op een forum kan je er niet omheen. Verjaag je die komt er toch ooit weer een ander, daarom maar beter niet te erg aan te storen. ?

   3. Zlatan4ever

    Hi Bakkie,
    Over de selectie als geheel word er niet gezeurd, maar wel regelmatig indiviueel over spelers op zijn tijd….

  2. Amoebe

   Ik denk serieus dat ajax beter af is tegen een betere ploeg!

   Een city of real zou ons denk toch beter liggen….dan moét ajax het spel niet maken maar kan het brutaal voetballen.

   In mijn beleving hebben deze tegenstanders de laatste jaren de beste wedstrijden opgeleverd.

   Moet ajax het spel maken en de tegenstander gaat lekker voor de pot hangen en gokken op een uitbraak dan zijn het vaak kut wedstrijden en ook nog de deksel op je neus.

   Wil je kampioen worden dan moet je gewoon de beste verslaan.

   1. Litmanen

    De enige clubs waarvan ik denk dat het echt misschien te veel van het goede is zijn Spurs en Barca. Spurs speelde PSV twee keer volledig van de mat. Als die niet zoveel pech hadden gehad (zie ook de uitwedstrijd tegen Inter) dan waren ze geen seconde in de problemen geweest.
    Bovendien, te veel ex-Ajacieden, ze weten precies hoe Ajax voetbalt.

    1. Amoebe

     Daarom noemde ik die 2 clubs ook niet…..gek genoeg denk ik dat ze meer kans hebben tegen barca als dan tegen spurs.

     1. The last nick

      Amoebe, hoe wil jij nu nog spelen tegen Spurs? Overigens denk ik ook dat we tegen Real best kans maken maar ik vrees dat het Manchester City gaat worden en dat ik mogelijk nog lastiger dan Barcelona.
      Eigenlijk hoop ik op Real en daarna Barcelona.

     2. Amoebe

      Nee spurs is niet mogelijk maar die sla ik wel enorm hoog aan en denk dat ajax tegen hun misschien wel het minste kans maken.

      Ik hoop dus op real madrid.

    1. Prinsengracht

     Ik kan me niet voorstellen dat jij volle zalen trekt met je uitstraling. Ik me jou zo voor als een sukkeltje dat door iedereen over het hoofd wordt gezien.

     1. Litmanen

      En weer bashen. Prinsengracht, zou je voor de verandering ook eens inhoudelijk of niet willen reageren? Of vind je dat je er bij hoort als je af en toe iemand helemaal afbrandt?

     2. Prinsengracht

      Sukkel, die andere sukkel brandt de trainer af die zich hier niet kan verdedigen. Ik pak hem dan aan. Net zoals ik bij anderen doe. Maar dat weet jij natuulijk.

     3. Bert Betondorp

      Ik moet jou teleurstellen. Waar ik ook kom iedere zaal is uitverkocht, dat komt door uitstraling, dat heb je, of je hebt het niet, Prinsengracht, bij jou twijfel ik sterk

     4. Prinsengracht

      Jij hebt over de eetzaal en de slaapzaal van het Leger des Heils. Maar over zulke zalen had ik het niet. Overigens blij dat jij daar terecht kunt hoor, zeker nu er sneeuw ligt.

 2. a.p.

  Welke club? Wat mij betreft maakt het niet, want we willen, nu Ajax al zo ver is gekomen zijn, nog meer omhoog!

 3. Bert Betondorp

  Dat is een Amsterdamse gewoonte litmanen afbranden waarvan je houdt.
  Wist je dat niet?

Comments are closed.