Van der Sar prijst Onana, Neuer en alle spelers en supporters op Twitter

Edwin van der Sar heeft natuurlijk een rijk verleden als doelman en keek daarom ook met veel belangstelling naar Andre Onana en Manuel Neuer tijdens de wedstrijd tussen Ajax en Bayern München. Van der Sar zag twee geweldige keepers aan het werk, zo liet hij na afloop weten op Twitter. ‘Ontzettend veel respect voor Manuel Neuer voor wat hij heeft bereikt en voor André Onana, die onderweg is naar dat niveau. Alle credits voor de spelers en de supporters dit seizoen, op naar de achtste finales’, aldus Van der Sar.

Bron: Twitter

Related posts

36 Comments

 1. Indojood

  We mogen onszelf gelukkig prijzen met zo’n topkeeper. Hij heeft ons gisteren op de been gehouden in de eerste helft en de redding op die kopbal was gruwelijk.

  1. AjaxKat

   Dan te bedenken dat Lamprou gisteren bijna onder de lat had gestaan. Moet er niet aan denken…

  2. HURBIE

   Ja geweldig he Indo die Onana
   Wat ben ik blij dat hij kon meedoen
   Met die andere had het volgens mij niet zo afgelopen
   Had graag gezien dat ze hadden gewonnen maar vindt dit een terechte uitslag
   Op naar de volgende wedstrijden
   Met deze inzet kunnen ze nog ver komen

  1. FrankiC

   Je ziet nét zijn haren niet. Fotograaf had daarvoor nog een klein stapje naar achter gemoeten.

 2. a.p.

  wat een keeper hebben we met Onana. Klasse, Klasse, Klasse, Klasse. Klasse. dus onze 5 sterren keeper!

 3. Charka53

  Zeker Onana was erg scherp en heeft ons voor een ondergang behoed het is een klasse keeper.

 4. Wijzijnajaxamsterdam

  Wat een monster keeper hebben wij echt komende jaren nog veel plezier van hoop ik Onana.

 5. Hanski

  Los van Onana staat er een fantastische selectie! Knap werk van Technisch hart, aangestuurd door stabiel bestuur!
  Beloofd wat voor toekomst ?

  1. HURBIE

   Als hij weg zou gaan zou een hele aderlating wezen voor ons en ajax
   Maar weet zeker dat ik hem blijf bekijken bij de club waar hij heengaat

 6. Yor2002

  Op weg naar het niveau van Neuer? Hij is het niveau van Neuer op maandagochtend halfslapend op de training?

  1. Litmanen

   Niet overdrijven, Neuer is al jaren een van de beste keepers van de wereld. Dat is Onana nog niet. Maar hij gaat daar zeker bijhoren.
   Als hij tenminste bij een fatsoenlijke club terecht komt.
   Overigens vind ik het gekat op Lamprou volkomen belachelijk. Elke speler in de selectie van Ajax heeft een hoog niveau, anders zitten ze niet in de selectie.
   Lamprou is geen Onana maar zou bij elke eredivisie club vaste keus zijn, buiten de eerste drie.
   Wat er gebeurt als je twee gelijkwaardige keepers hebt zie je bij Barca. Daar zit onze beste Nederlandse keeper al jaren op de bank. (Speelde tegen de Spurs overigens fantastisch)

   1. The last nick

    Daarom was Ajax er ook veel aan gelegen om koste wat kost Onana speelklaar te krijgen. Omdat Lamprou ook zo’n hoog niveau heeft.

 7. Geenemotie

  Ajax moet echt op zoek naar een CL waardige keeper. Onana wil echt een stap maken volgend jaar. Wordt best lastig. Het gat tussen Onana en de reserve keepers is mega!!!!!

  1. ajacied078

   wordt heel lastig. ik zou zeggen haal cillessen terug als die wil. die heeft vast geen trek in nog een jaar barca bank en is ervaren. anders weer een type onana. jong en ergens reserve bij een top club.

  1. The last nick

   Dus Danny is volgens jou de voorzitter van de bestuursraad. In ieder geval goed om te weten naar wat voor mensen jouw voorkeur uitgaat en hoe het met jouw kennis van Ajax is gesteld.

 8. Hanski

  Appie maak je niet zo druk man….ik weet dat je t lastig vind dat Ajax onder Ten Hag machtig presteert…dat het fantastisch speelt, eigen jeugd de kans geeft…er bestuurlijk rust heerst…ik ben er blij mee (en weet dat je nu gaat zeggen dat jou dat niets uitmaakt….of ouderwetse scheldkannonade ???) ?

  1. Prinsengracht

   Het stoort mij ook wel dat je van alles roept, terwijl je duidelijk niet op de hoogte bent, Hansworst

   1. The last nick

    Zijn hier een behoorlijk stel blatende schapen actief. Geven commentaar op topics zonder enige kennis van zaken. Zo van: “ik vind er ook even wat van. Goed he”. Domheid straalt er van af maar ach ….. het is niet gevaarlijk ?

 9. Hanski

  Ennuh Appie jij vind overal wat van…vooral tegen Ajax…maar ok blijf hangen in aandoenlijke wijsheid om tot nu toe alleen je ongelijk te halen.
  Over waar jij commentaar op had (met al je kennis van zaken ?) blijkt anders uit te pakken…elftal staat achter Ten Hag, resultaten ? en heel veel perspectief en dat zonder Ling en Jonk….dus neem t niet ze serieus ook jouw mening boeit niet echt verl mensen?
  Gegroet en heb t goed…

  1. The last nick

   Zoals ik aangaf Hanski, domme mensen moeten er ook zijn en mogen ook op het forum. Je hoeft het niet te bevestigen, het is klip en klaar bij jou.

 10. Hanski

  Hahaha Appie….aandoenlijk ben je! Je zit er echt altijd naast met je commentaar…je uitgesproken kortzichtige blikje…maar ja als je totaal niets voorstelt, zeker bij Ajax niet, laat staan op dit forum….last dick is je volgende naampje denk ik…succes knul ?

Comments are closed.