Opstellingen Ajax – FC Bayern München: Tadic in de spits

Ajax begint om 21:00 uur aan de thuiswedstrijd tegen FC Bayern München. De Duitsers hebben aan 1 punt genoeg om als eerste in de groep te eindigen. Erik ten Hag heeft weer Hakim Ziyech tot zijn beschikking terwijl Bayern Arjan Robben moet missen. Clément Turpin zal om 21:00 uur het startsein geven.

Ajax start met De Ligt en Wöber in het centrum. Dale Blind schuift door na het middenveld waardoor Lasse Schöne op de bank moet plaats nemen. In de spits staat Dusan Tadic. Dolberg en Huntelaar zitten beiden op de bank.

Opstelling Ajax; Andre Onana, Nico Tagliafico, Matthijs de Ligt, Max Wöber, Noussair Mazraoui, Frenkie de Jong, Daley Blind, Donny van de Beek, David Neres, Dusan Tadic, Hakim Ziyech

Opstelling Bayern München: nnb

Related posts

71 Comments

   1. Sam34

    Denkt frenkie dat hij er al is of zo??? Zo ONTZETTEND vaak zo ONNODIG slordig als ie dit doet in een top competitie speelt hij geen wedstrijd gewoon arogantie van hem jezus!

 1. Iamsterdam2015

  Wöber omdat hij een betere kopper is dan Blind achterin en blind dan op het middenveld omdat Schöne een mindere verdediger is dan Blind. Deze uitleg gaf TH zojuist op tv. Veel
  Lezier en succes voor iedereen die er vanavond zit en voor de buis!!!!!!

 2. -buitenkantje rechts-

  Dit een een ander Bayern..gewaarschuwd door vorige wedstrijd.. Ook teveel slordigheidjes die niet kunnen tegen een topclub als Bayern..
  Nog is er met 0-1 niks aan de hand.. Rust met 1-1 En dan 2e helft afmaken!

 3. Iamsterdam2015

  Is die scheids blind of zo…?? Godsamme!! Ondanks de 0-1 spelen ze lekker……tot dat de bij Tadic en Neres komen dan….

 4. Iamsterdam2015

  Spits hebben we nodig. Echt alles gaat lekker tot dat hij voor het doel komt, met de kans van vd Beek na

  1. Litmanen

   Schone wordt gemist. Blind speelt veel te veel voor de bal. Frenkie en Hakim zwak en onzichtbaar. Als ik Frenkie zo zie spelen zie ik geen 7,5 miljoen, laat staan 75.
   Onana onbetaalbaar…. en eerlijk is eerlijk Maz speelt een wereldpartij.

   1. AjaxKat

    Ziyech opende op vd Beek waardoor de 1-1 viel. Dit Ajax met of zonder Ziyech is echt een verschil. Ziyech is op het veld net onze lieve heer: alomtegenwoordig! Hij was overal aan het jagen, hielp mazroui verdedigen en ook aanvallend was Ziyech bepalend. Die is minstens 50 miljoen in de zomer.

    1. Indojood

     Eens, AjaxKat, heb weer genoten van hem. Tadic en Neres kunnen wat instelling en werk verzetten betreft nog wel wat leren van Hakim.

    2. Litmanen

     Eens AjaxKat, maar ik had het over de eerste helft. In de tweede helft was Hakim geweldig, net als Tadic en Donny. Frenkie bleef zwak. Vond hij zelf ook.

   2. Indojood

    Hazez, het is Nietmanen. Zelfs als Ziyech zo goed is als Messi of Ronaldo loopt ie nog te huilen. De haat jegens Hakim is gewoon te groot.

     1. Indojood

      En jouw reactie dat Izyech de tweede helft goed speelde is een paar minuten gelden geplaatst.

     2. Indojood

      En weer meerdere reacties gegeven waarin staat dat Ziyech onzichtbaar en zwak was de eerste helft. Ziyech was samen met Onana de enige die een voldoende haalde de eerste helft.

     3. Moosie

      Ik ga nu net beginnen met terugkijken ouwe kom er in de app wel op terug last die gast de kolere krijgen

 5. Kovacs

  Inderdaad: Schöne voor Kabouter Eénbeen wisselen, en KJH er in (Tadic). Je hebt weer helemaal niks aan Watje Blind. Wanneer gaan coach en bestuur dit nu eens zien?

 6. Iamsterdam2015

  Neres speelt de tweede helft beter maar geef die bal @¥§$£¥ een keer af ipv eeuwig dribbelen. KOM OP AJAX!!!!!!

 7. -buitenkantje rechts-

  Ziyech buitencategorie.. al het gevaar komt van hem..alle ideeën komen van hem..
  fantastisch!

 8. Iamsterdam2015

  Tja. De Jong is DUIDELIJK met wat anders bezig man man man wat slecht. Man man. Lijkt de keukenkampioen divisie niveau van de jong. Zoooo onnodig!!!! Maar ja het blijven duitsers.

 9. -buitenkantje rechts-

  Gedenkwaardige wedstrijd.. HELDEN!!
  Over deze wedstrijd spreken over 25 jr nog steeds.. Deze gaat in de boeken. Fantastische inzet.. Ik heb enorm genoten.. Uitslag over 90 min terecht. Complimenten aan dit Ajax.. Wat een strijdlust..Wat een veerkracht!!

   1. AjaxKat

    Pffff… geen woorden voor de wedstrijd. Die duitsers baalden…! Toch jammer dat ie niet door Ajax gewonnen is. Maar nog steeds ongeslagen.
    Die kut-Muller is he-le-maal gek. Anders deed ie dat niet. Onderstreept wel mijn eigen mening dat Nico de beste linksback ter wereld is op dit moment. Ik kan nu geen betere benoemen.

  1. De Nees

   Wat een strijd, geen seconde verveeld. Ok niet meest hoogstaande match, maar de strijd en inzet maakte heel veel goed. Na die rode kaarten ging alle tactiek overboord, wat een knotsgek scoreverloop.

  2. Indojood

   Ja ik ben net thuis. Ik ga het straks allemaal nog eens rustig proberen te verwerken. Legendarische wedstrijd, alsof het de finale was.

 10. Joodjuh

  Wat een heerlijke wedstrijd zeg!! En dan onze Nico op het laatst nog vol erin terwijl zn kop er half is afgeschopt. Super trots op dit elftal!!!

 11. De Nees

  Onana jij klasbak! Wat een wereldkeeper. Wat een wereldkeeper. Godverdomme wat hebben wij toch een wereldkeeper!

 12. Forever nr14

  Pffff wat een pot zeg!! Bloed, zweet en tranen” jammer dat we deze niet hebben kunnen winnen. Maar wat een trots Ajax hard hier zeg

Comments are closed.