Gametalk Ajax – Bayern München: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

Ajax speelt vanavond de laatste wedstrijd in de groepsfase van de Champions League tegen  Bayern München en dat is zeker geen onbelangrijke wedstrijd. Bij winst zijn de Ajacieden namelijk groepswinnaar en dat is weer gunstig voor de komende loting. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. Ajax – Bayern München begint vanavond  om 21:00 uur.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts

53 Comments

 1. Zlatan4ever

  Gelukkig is Onana fit genoeg voor deze wedstrijd, geeft toch meer vertrouwen achterin.

  1. BobbyHaarms

   Klopt. En wat dacht je van Ziyech? Ook dat scheelt een slok op een borrel of ie er wel of niet bij is.

   1. De Ajacied

    Hoop op winst vanavond, maar wat is het beste?
    Groepswinnaar worden of 2e in de groep worden?
    Beetje koffiedik kijken toch
    In ieder geval hoop ik op winst dan zien we wel wat we loten
    ❌❌❌

    1. BobbyHaarms

     Natuurlijk voor de 1e plaats gaan, altijd! En wat we ook mogen loten, die CL is dit seizoen gewoon van ons ?

     1. Mr Ajax

      Sowieso is winst beter, want dat wil je idd altijd zeker thuis en als bonus loot je dan een iets minder zware tegen stander, word je tweede dan krijg je de zware jongens of porto

  1. Bert Betondorp

   Wenen1995 jij hebt een vooruitlziende geest zeg, de wedstrijd was meer dan
   Pittig. Twee rode kaarten gele kaarten ook nog. Maar het was waard om ervoor te
   knokken, het resultaat bewees dat Akax niet alleen goed balt, maar ook er goed
   tegen aan kan gaan, als het moet.

 2. Ajaxhooliganster410

  Onana laat ajax supports niet teleursteling geven! Ik wens hun heel veel sterkte en succes ermee!

 3. Indojood

  Prachtig affiche, de grootste club van NL tegen de grootste club van Duitsland, vergelijkbaar met Oranje tegen de Mannschaft.

 4. Ajax 1

  Vanmorgen spullen bij elkaar gezocht, in auto gelegd en er helemaal klaar voor al. Dochter komt om 18 met de trein aan, hapje eten en dan knallen! Zin in!

     1. Indojood

      Muts met oude logo, AFCA jack en vandaag Ajax-Bayern sjaal die ik in München heb gekocht.

 5. Iedereen heeft een mening

  Helaas geen kaarten voor vanavond maar ik wens iedereen die er bij is een fantastische avond en wedstrijd met een voor ons gunstig resultaat. WZAWZDB. ?????

 6. Charka53

  Vanavond met toch wel het beste elftal aantreden en er een leuke wedstrijd van maken en hopen op een overwinning dan weten ze in Europa dat Ajax echt weer terug is .

 7. nash1900

  Hoe verzin je het…….’Huidige Ajax misschien wel net zo sterk als elftal uit 1995’ staat gewoon in de krant. man man dit AJAX doet het erg leuk,maar niet meer dan dat. Als die Duitser vanavond weer een beetje hun niveau halen dan maken we geen schijn van kans. Verder is onze vorm nou ook niet echt geweldig.. Bayern is dan misschien niet meer de favoriet om de CL te winnen. Ze horen natuurlijk nog wel bij de beste clubs van Europa en wij duidelijk niet.. Bayern speelde op het begin na een hele zwakke wedstrijd in hun thuis wedstrijd tegen ons, en wij haalde een Niveau dat we daarna nooit meer hebben evenaart. Als zei echt willen hebben geen schijn van kans. wel een beetje realistisch blijven denken.

  1. dickst14

   In 95 hadden we na 5 wedstrijden hetzelfde aantal punten als nu. Met Milan Salzburg en Aek in de groep. Als we vanavond winnen dan…..
   vul het zelf maar in.
   Ik zeg 3-1

 8. Yindi02

  Het is ronduit belachelijk dat die pisvlekken zo worden opgehemeld door de media. Slaat nergens op. Halen 2 schamelijke puntjes uit 6 wedstrijden! Met Barca en Tottenham hadden ze idd. een redelijk zware poule maar ben er zeker van dat dit Ajax tegen Inter 4 punten had gehad. Winst thuis, gelijk uit. Zo goed is dat Inter niet.Wellicht ook nog wel wat punten had gesnoept van Tottenham dus misschien wel tweede was geworden in deze poule.
  Die Luuk de Jong scoort in de ed maar op dit niveau valt hij ook zwaar door de mand. Idem dito met Lozano. Leuk in Nederland maar Europees erg magertjes. Laffe counterploeg. 2 puntjes door goed keeperswerk van Zoet. Thats it. Tjonge jonge wat speelde ze fantastisch!!! Met opgeheven hoofd terug en een ritje op de mestkar door Eindhoven.

 9. Yindi02

  Nash 1900, Ajax heeft 3 voorrondes overleefd (6 wedstrijden gewonnen) en inmiddels 11 punten!! in de groepsfase CL. Wat lul je nou man? Dat is niet “ erg leuk” zoals jij dat hier noemt maar gewoon een prima prestatie. Los van de pot vanavond: ze overwinteren dus gewoon.
  Of ben jij ook zo iemand die vindt dat die Pisvlekken het zo goed hebben gedaan?? (zie hierboven)
  Zou zeggen: tel je zegeningen en wees (als ik) een trotse ajaxcied.

  1. nash1900

   Het gaat mij puur en alleen om de tekst uit de krant over het elftal van 1995,en de wedstrijd en de tegenstander van vanavond. Voor de rest ben ik super blij en trots op ons cluppie. dat bedoel ik met wel een beetje realistisch blijven denken. tuurlijk hebben we het geweldig gedaan,maar het gat tussen de top en wij is nog mega groot. en daar hoort de tegenstander van vanavond ook bij, net als wij deden in 1995.. Ook als we vanavond verliezen blijf is super trots en blij met wat wij dit jaar gedaan hebben in Europa. dat neemt de uitslag van vanavond niet weg..

   1. Yindi02

    Tja, wat kranten allemaal schrijven!!! Korreltje zout. Ik zie een jong team dat het gewoon goed doet. Kille cijfers die dat aangeven. Is beter “houvast” dan terug te grijpen op 1995. De afgelopen 25 jaar is het voetbal nogal verandert en deden we nog nauwelijks mee. Natuurlijk is Bayern echt de Europese top en denk ik ook niet dat we vanavond (maar ff) zullen winnen, maar voorlopig doen we gewoon weer mee. En voorlopig hebben we weer echt wat om naar uit te kijken. Een pot tegen BM in de JC Arena terwijl we al geplaatst zijn. Kom op man, genier ervan, lang op moeten wachten.

 10. Bert Betondorp

  Ik kan zeggen ik was erbij in 1995, nu in 2018 helaas niet.
  Dan maar op TV kijken naar een goed team van Ajax van nu

 11. Iedereen heeft een mening

  Wat was O19 slecht of BM zo goed. Hoop niet dat dit een voorbode is voor vanavond.

 12. Bert Betondorp

  Waar haalt nash1900 die onzin vandaan. Ajax uit de vorige eeuw (1995) was goed
  maar dit Ajax (2018) is gewoon beter en speelt modern voetbal.
  Nooit terugkijken altijd kijken naar nu.

 13. Bert Betondorp

  Wenen1995 jij hebt een vooruitlziende geest zeg, de wedstrijd was meer dan
  Pittig. Tsee

Comments are closed.