Ajax stuurt brief naar Feyenoord en ADO Den Haag en eist toegang uitsupporters

De directie van Ajax heeft laten weten dat er een brief is gestuurd aan burgemeester Krikke van Den Haag, waarin is verzocht om een verdere onderbouwing van haar besluit en het complete verslag van het grondige onderzoek waarmee de burgemeester schermt in het door haar uitgebrachte persbericht. Dit aangaande het besluit om voorlopig geen uitsupporters toe te laten bij de duels tussen ADO en Ajax. Tevens eist Ajax in een brief aan Feyenoord de toegangskaarten voor het uitvak op.

Op beide brieven verwacht Ajax binnen afzienbare tijd antwoord en zullen de supportersvereniging en Ajax zich beraden op verdere stappen. Dit alles om te komen tot een gelijk speelveld waarbinnen beide supportersgroeperingen in een en hetzelfde stadion zoals ‘het regelement wedstrijden betaald voetbal’ van de KNVB ook voorschrijft kunnen genieten van een mooie pot voetbal. In november besloot de gemeente Den Haag dat er dit seizoen geen Ajax-supporters zullen worden toegelaten tijdens het treffen in het Cars Jeans Stadion, op 24 februari 2019. Feyenoord en Ajax staan op 27 januari in De Kuip tegenover elkaar en in 2008 waren er voor het laatst uitsupporters aanwezig. De discussie over uitsupporters loopt al jaren maar als het aan Ajax ligt is die binnen afzienbare tijd ten einde.

Wordt ongetwijfeld vervolgd…..

Bron: Ajaxlife

 

.

Related posts

17 Comments

  1. Sam34

   Ik ben alleen zo bang dat als het lukt een stel idioten die zich suporter noemen maar eigenlijk gewoon relschopper zijn het meteen weer verpesten. Aan de andere kant met psv lukt het al jaren en met utrecht kwakkelt het een beetje door die bunnik losers.

 1. Dagrump

  Dat diegene wat zich misdragen geweerd worden dikke prima. Maar niet iedereen moet hier de dupe van zijn!! Klasse actie van Ajax bestuur!!

  1. Bert Betondorp

   Een prima actie van de Ajax directie. Alle supporters (ook degenen die ooit aan dat rellen hebben deelgenomen) moeten hier achter staan. Ook bij uitwedstrijden moeten wij Ajax kunnen steunen. De supporters (de echte) moeten een clean
   gedrag tonen, Ajax waardig. Wie dat niet kan blijft gewoon thuis.
   Nogmaals uitstekend initiatief directie

   1. Zlatan4ever

    Bertje, aan rellen deelnemen is niet altijd vrijwillig als het de Kakkerlakken betreft of die aso’s uit Den Haag….

 2. Charka53

  Dat wordt tijd dat het weer eens op een normale manier kan gaan en de clubs weten nu ook wel wie de relschoppers zijn zodat zij geweerd kunnen worden.

  1. HURBIE

   Dat is prima werk van Ajax
   Ik vind het normaal dat supporters in één stadion zitten
   Maar die achterlijke raddraaiers moeten gewoon thuis blijven
   Dat zijn geen supporters

 3. Moosie

  Ach gelul ik was laatst naar Twente jong Ajax kom je daar mag je met je hoody niet op de eretribune en omwisselen voor het uitvak werd door de acab tegenhouden bij fucking jong Ajax .
  Er is altijd wel iemand die in een stuip trekt of zich als politicus wil profileren over de rug van supporters.
  ADO en feyenooit hebben zonder uitsupporters al lastig genoeg die vinden het wel best zo plus feyenooit kan het niet betalen die zijn te arm.

 4. Kevke87

  ja man zou mooi zijn uit bij die kakkerlakken. woon zelf in Rotterdam maar alles hier wordt minder en minder. uitgaansgelegenheden, festivals, carnavals, Kermissen alles wordt kleiner en minder omdat de angst heerst. ze gaan liever iets verbieden dan dat de mensen een fijne tijd hebben.

  inderdaad, door die achterlijken, maar uitsupporters zijn ook weer 10 jaar geleden voor het laatst aanwezig geweest, h wordt gewoon tijd!

 5. a.p.

  laten we het helaas zo maar laten. nu kunnen onze supporters met hun kinderen ,naar het stadion komen. vroeger ik herinner me het nog goed Helaas zeker niet.

 6. Zlatan4ever

  Nooit naar een uitwedstrijd in 010 geweest Hurbje? Denk het niet gezien je opmerking achterlijke raddraaiers…..
  Uitwedstrijden in 010 betekend dat je altijd in gevaar bent als je voor Ajax bent in de badkuip.
  Dat start al in de trein naar 010 waarbij rond Delft de bakstenen naar binnen vliegen…..
  Dan hoef je echt geen hoolie te zijn om daar van opgefokt te raken… maar ja, jij als teletext supporter weet alles beter

 7. Bert Betondorp

  Zlatan, je moet ze negeren, mijd ze, alsof ze niet bestaan. Schelden mag maar
  geweld, vechten en vernielen kan niet, simpel, laat ze.

  1. The last nick

   En de stenen gewoon terug koppen? Je wordt erbij betrokken zonder dat je het wil BB

Comments are closed.