De Telegraaf: ‘Onana ligt op schema voor duel met Bayern München’

Er klinken positieve geluiden uit de ziekenboeg van Ajax want Andre Onana lijkt de wedstrijd tegen Bayern München te gaan halen. De doelman viel afgelopen zaterdag tegen PEC Zwolle uit met een hamstringblessure, maar de schade blijkt mee te vallen. De krant meldt dinsdag dat Onana op schema ligt om mee te kunnen doen tegen Bayern, al blijft het een race tegen de klok.

Donny van de Beek lijkt de wedstrijd sowieso te gaan halen want ook Van de Beek viel zaterdag uit met spierklachten maar liep maandag alweer rondjes op de training. Kasper Dolberg blijft echter nog een vraagteken. De Deense spits had afgelopen vrijdag last van knieklachten en liet daarom de wedstrijd tegen PEC Zwolle schieten. Hakim Ziyech is volledig fit en zal woensdagavond in de basis starten.

Bron: De Telegraaf

Related posts

47 Comments

 1. -buitenkantje rechts-

  Is toch wel vreemd.. Je zit met angst en beven te kijken als de 2e keeper van Ajax onder de lat moet. Snap niet dat je hem contracteert.. Omdat hij zo fanatiek is tijdens trainingen lees ik dan. Als dat een criterium is..Ik kan ook héél fanatiek trainen.

  1. FrankiC

   Laat dit een wijze les zijn. Hoe dan ook 2 CL-waardige keepers in de selectie. Met spelers kun je nog wat schuiven maar de sluitpost is essentieel. Goed trainen is een voorwaarde maar geen beloning of garantie voor een basisplaats. Zo werkt dat uiteraard niet.

  2. Momo71

   Hij is,denk ik,op basis van seizoen 16/17 gecontracteerd. 173 reddingen Willem2 44 tegendoelunten.Hij is geen slechte keeper,meevoetballend.Helaas te klein.

     1. Ajax 1

      Waarmee ik dus bedoel dat we ook met bijv labyad blij moeten zijn, want speler v dat niveau accepteert die rol wel.

     2. FrankiC

      Daar moeten we toch naar toe. Kijk eens naar de bank van die 15 andere teams die overwinteren…. in het tijdperk Cillissen/Vermeer had je deze zorgen niet.
      Labyad heeft geen Ajax nivo en hobbelt wat mee. Dat kan dus niet en schortte het aan het inkoop- en selectiebeleid.
      Neres op de bank of Cerny
      vdBeek op de bank of De Wit
      Magallan op de bank of Kristensen
      Etc etc snap je??

     3. KBouter

      Niet eens… ik had met Vermeer vaak het zweet tussen mijn billen staan. Wat een zenuwpees isdat. Vind ik ook gedn echte CL waardige keeper

     4. dickst14

      Ja, met Vermeer zat ik ook nooit op mijn gemak. Hij heeft heel lang krediet gehad vd Boer, maar na in 5 opvolgende wedstrijden grote fouten te hebben gemaakt,kwam eindelijk Cillisen aan de beurt.

     5. Indojood

      Je kunt wel zoveel willen, die andere vijftien spelen niet in een competitie met een kleine markt en relatief veel kunstgras.

     6. Ajax 1

      Precies, dat bedoel ik dus ook indojood. Leuk om te willen, maar welke topspeler gaat er op de bank zitten in nederland? Koud ook nog in de winter op die bank.

  3. Yor2002

   Jongens jongens jongens geef die Lamprou gewoon een kans. Hij is alles aan het geven om een goeie stand in te zijn voor Onana. Geef hem gwn een kans in plaats van dat we onze eigen spelers uitschelden dat die slecht is en niet hier hoort. Hij is niet niet voor niks de 2de keeper van ajax en als die corner van afgelopen zondag niet op het hoofd van schöne was gekomen. Dan had hij gewoon de nul gehouden. W

   1. ajaxhoger

    Dan kan jij gerust naar hans anders , schone kreeg hem op zijn kop omdat de keeper hem net aan raakte , hij is gewoon veelste klein , dat gaat punten kosten .

   2. FrankiC

    Wat een hoop nonsens in zo’n klein stukje Yor! 2002 waar staat dat voor?

    Doelpunt meer of minder kan miljoenen en kwalificatie schelen en of hij nu alles aan het geven is doet er echt niet toe. Zeggen dat hij te licht (te slecht) is voor Ajax of voor de CL is geen schelden hoor en wij weten hier heus wel wat schelden is.
    Géén kans meer geven dus, maar kijken hoever Kotarski is en anders boodschappen doen in de winter.

   3. De Nees

    Het is niet dat we geen vertrouwen hebben in zijn keeperstalenten…we hebben geen vertrouwen in de lengte van zijn armen.

    1. Indojood

     Die komt uit Lord Of The Rings, haha. Éomer: I do not doubt his heart. Only the reach of his arm.

     1. De Nees

      Indo jij encyclopedie…dacht ik ‘s leuk te zijn.? Goeie quote van Eomer, moest wel om lachen daarom bleef het ook hangen.?

     2. De Nees

      Groot fan van Tolkien btw. Silmarillion gelezen? Tering als ze dat ooit ’s gaan verfilmen weet je niet wat je ziet. Vol battles en drama’s.

     3. Indojood

      Ja, die heb ik gelezen maar ik vind fictie en fantasy lastig om te lezen. Het is ook al weer een tijd geleden.

 2. Moosie

  ik snap totaal niet dat lampie onder contact staat bij ons en de tweede bal op doel tegen pec laat zien waarom

 3. nash1900

  Ik hoop dat we morgen zo gaan starten:

  ———————–Onana–

  -Mazraoui–De Ligt–Wöber- Tagliafico–

  ——–De Jong————Blind———–

  ——————van de Beek————–

  -Ziyech———— Tadić———-Neres-

  Dit zijn onze beste mensen… voor de Job

   1. nash1900

    De Uit wedstrijd. dat was onze beste wedstrijd van dit seizoen,met deze aanval. Hopelijk frenkie voor schone

   2. Bert Betondorp

    Zou ik niet doen, omdat dit al eens is geweest en dat was geen succes.
    Gewoon KjH in de spits en Tadic buiten

  1. Yor2002

   Hoop toch Dolberg als spits. Als hij de bal binnen de 16 krijgt is het gegarandeerd een doelpunt. Bij Tadic is dat niet zo. Tadic is een geweldige flank, maar niet echt een spits

   1. nash1900

    Nee,maar hij kan de bal goed vast houden en zo kunnen we door voetballen. Uit hebben we gezien hoe goed hij dat kan invullen. Dolberg op éen mooi doelpunt na, laat hij toch niks zien

   2. Wzawzdb-72

    Heb jij een blindengeleidehond en een stok met 4 rode strepen (iov 2)omdat de hond ook blind is?
    Dolberg heeft al aardig wat kansen om zeep geholpen in de wedstrijden die hij ‘moest’ spelen.

    Tegen bayern gewoon zonder spits spelen net als de uitwedstrijd.

 4. Indojood

  Wat een tweede kutkeeper. Wat hebben wij toch een tweede kutkeeper, zeg. Godverdomme, wat hebben wij een tweede kutkeeper.

  1. ajaxhoger

   HAHAHAHA , hij is te klein en niet ajax waardig , en dat met zoveel geld , een keeper aanstellen die je in de jeugd hebt weggedaan .
   Getuigd van veel kunde .

   1. Koning Haarms Wolfs

    Onana op 1 been is nog beter dan die dwerg. Dat ze hem niet bij Ajax wegsturen is een wonder. Dat Lamprou profvoetballer is, is een wonder. Wellicht wat voor Ajax4, of als hij zich scheert, wat voor de “dames” van Ajax.

 5. Bert Betondorp

  Onans heeft bewezen de beste keeper voor dit Ajax te zijn. Maar er moet wel een tweede keeper zijn die net zo goed is. Anders is Ajax te kwetsbaar.

Comments are closed.