Balende Robben mist duel tegen Ajax: ‘Dat geeft toch wat extra’s aan zo’n wedstrijd’

Arjen Robben mist woensdagavond de wedstrijd tegen Ajax vanwege een blessure aan zijn bovenbeen. Robben moest door de blessure ook al de laatste twee competitiewedstrijden van zijn club laten schieten en is nu ook niet fit bevonden voor de laatste wedstrijd in de groepsfase van de Champions League. Robben baalt daar natuurlijk flink van zo heeft hij laten weten tegenover de NOS. ‘Natuurlijk is dit jammer want dit is pas de tweede keer dat ik tegen een Nederlandse ploeg zou mogen spelen in de Champions League. En dat terwijl ik toch al behoorlijk wat jaartjes in het buitenland speel. Ik was blij met de loting want ik heb een keer tegen PSV gespeeld en dan nu tegen Ajax, dat geeft toch wat extra’s aan zo’n wedstrijd’.

Bron: NOS

Related posts

24 Comments

 1. Wenen 1995

  Zou Robben volgend seizoen in de Arena te bewonderen zijn? Zou dat wel een stunt vinden.

  1. Bert Betondorp

   Wat moet Ajax met Robben? Die is klaar met zijn voetbal carriere, dus bedankt Robben.

 2. BeukerAjax

  Zal fantastische zijn, maar ik denk dat hij (nog) niet naar Nederland gaat. En als hij gaat zal die vast naar die lampjes gaan. En afsluiten bij of pisvee of Groningen

  1. Indojood

   Stam peerde hem zomaar midden in het seizoen omdat ie er geen zin meer in had. Daarna heeft ie jarenlang rond Ajax lopen paratiseren. Walgelijk figuur.

   1. KBouter

    Klopt… als trainer samen net Ulderink de filisofie van Ajax bij JA finaal genegeerd en op zijn italiaans gaan voetballen! Winst was brlangtijker dan opleiding.

    Mooi dat zij weg zijn

 3. -buitenkantje rechts-

  Jammer..misschien wel de laatste mogelijkheid om dit voetbalicoon op Europees niveau te zien voetballen op een Nederlands veld.
  Tenzij….
  Denk dat Ajax een goede kans maakt als ze met een mooie aanbieding en plan komen. Het is duidelijk dat hij een soort van KJH rol zou moeten vervullen bij Ajax. Mentor en invallen op belangrijke momenten. Moet geweldig zijn om als jonge speler met hem te mogen spelen en van hem te mogen leren.
  Anders verdwijnt hij misschien nog 2 jaar naar de VS..wat ik persoonlijk zonde zou vinden.

 4. Indojood

  Robben met zijn fysieke gesteldheid doet er verstandig aan niet naar NL te komen met al dat schijtkunstgras.

 5. Moosie

  voor mij hoeft hij niet te komen is erg egoïstisch in het veld vindt zichzelf veel belangrijker dan het 11tal en ik moet hem niet

 6. FrankiC

  Off topic: Laatste nieuws ziekenboeg:
  ‘André Onana ligt op schema voor duel met Bayern München’. Ook middenvelders fit.

 7. ajacied078

  een van de beste nl elftal spelers ooit. tsja jammer dat hij zo breekbaar is anders had hij een nog veel imposantere carriere gehad.

 8. Ajaxhooliganster410

  KJH kreeg af en toe lichte bleussure want z’n leeftijd bijna voorlopig dus en dolberg steeds last z’n knie niet slim genoeg om CL en eredisvie zolang volhouden!? Lijkt me beter vernieuwd ervaring spits halen! Alvast goed het voorbereiden..

Comments are closed.