Ten Hag hoopt op Onana: ‘André zit in de emotie en kan dat nog niet weten’

Andre Onana moest afgelopen zaterdag tijdens de wedstrijd tegen PEC Zwolle het veld verlaten met een hamstringblessure en werd vervangen door Kostas Lamprou. De doelman uit Kameroen liet na afloop weten dat hij woensdag niet zal kunnen spelen maar trainer Erik ten Hag wil daar nog niks van weten. ‘André zit in de emotie en kan dat nog niet weten. We zullen even moeten afwachten wat er uit het onderzoek komt’. Ook Donny van de Beek verliet vroegtijdig het veld met spierklachten maar dat leek meer uit voorzorg en de verwachting is dat de middenvelder wel op tijd fit is voor het duel met Bayern Munchen van aankomende woensdag. 

Bron: De Telegraaf

Related posts

115 Comments

  1. Sam34

   Miss een beetje drastisch maar geef dat kroatische jongetje maar een kans dolberg was ook 18 en maakte ook zijn debuut in europa dus het zou moeten kunnen hij speelt niet voor niks nu al bijna alles bij jong

  2. FrankiC

   Mocht het niet lukken met Onana: Dominik Kotarski is 1,86 en een prima keeper.
   Het is echt niet verantwoord met Lamprou in de goal, zeker tegen de luchtmacht van Bayern niet.
   Lekker dan, een reserve die je met goed fatsoen niet kunt inzetten!!!

   1. FrankiC

    OFF: Robben speelt NIET mee.
    Hopelijk blijft ie volgend jaar bij ons aller Ajax een seizoen heel.

    1. Bakkie

     Hmm ik weet niet, heb Robben altijd een gigantische kneus gevonden. Vind hem beter bij psv passen.

     1. FrankiC

      Zag ‘m anders vorige week 2 doelpunten maken, waar de gemiddelde kneus nog niet van mag dromen.

  3. Bakkie

   Precies wat ik dacht, Indojood. Het is toch belachelijk dat zo’n grote als Ajax, zo’n kleine reservekeeper heeft…

 1. EugAjax

  Een topsporter weet van nature wel of blessure ernstig is of niet. Onana speelt dus niet mee. Beetje problematisch tegen Bayernse luchtmacht. Lamprou goede reflezx keeper maar zeer kwetsbaar bij indraaiende vrije ballen en corners.
  Simpele oplossing. Geen vrije trappen weggeven nabij 16 en geen corners weggeven. Maw ver van eigen doel verdedigen ! Als er dan een speler doorbreekt houd Lamprou hem wel tegen met zijn reflexen !

  1. HURBIE

   Daar is hij idd goed mee Eug maar die reflexen heeft Onana ook
   Onana is veel completer, maar dat weten we allemaal al

   1. Jimmy1971

    Ajax heeft op de meeste posities nu eindelijk prima vervangers. Alleen het verschil tussen Onana en Lamprou is niet alleen in cm. groot.. niet perse omdat Kamprou slecht is maar vooral omdat Onana echt een wereldkeeper is!!
    Hoop dat hij kan spelen woensdag, op dat nivo sta je toch lekkerder met hem in het doel.

    1. EugAjax

     Klopt Jimmy en Hurbie, niveauverschil tussen beide keepers is sws behoorlijk groot. En idd vooral omdat Onana zo goed is

     1. Litmanen

      Lamprou is een prima keeper. Laatst een docu op Ajaxtv gezien over keeperstraining. Daar bleek dat Lamprou door zijn betere reflexen en sprongkracht niet onder doet voor een keeper die langer is. Niet voor niets won hij de race met Van Leer. Ik heb alle vertrouwen in de keeperstrainers van Ajax, dus ook in Lamprou.
      De goal tegen PEC ontstond overigens na een schitterende redding op een fout van Frenkie. Uit de corner scoorde PEC.
      Ten Hag gaf dat ook aan na de wedstrijd. Schone maakte dezelfde fout en kreeg ook op zijn kloten van Ten Hag.
      Het risicovol aanspelen van Lasse en Frenkie is in opdracht van Ten Hag, dus ook niet verwijtbaar aan de keeper.

      Het is jammer dat zo veel mensen hier zich na wat tv beelden niet verdiepen in wat er achter speelt. Kijk eens wat verder dan je neus lang is. Ajax is een super professioneel geleide organisatie, geen clubje uit de onderbond.

     2. AjaxKat

      Ik heb Ajax TV ook gekeken en vond dat echt opmerkelijk. Die goal van Zwolle kun je best aanrekenen op (de lengte van) Lamprou. En daarna rook Zwolle enigszins bloed waardoor het best lastig werd, al doet de uitslag anders vermoeden. Tis dat de rest van het team echt goed is anders was het misschien wel een 2-2 geworden zoals dat onder FdB (met alle respect) gebeurde. Ben zelf ook niet lang maar die 1-2 viel toch echt obv tekort aan lengte van Lamprou.

     3. Moosie

      Ach Ajaxkat Nietmanen weet het altijd beter hij komt nooit op de toekomst ,bezoekt geen enkele wedstrijd maar hij kent alle ins en outs van de club zolang het hem uitkomt in een van zijn zuigsessies.
      Natuurlijk lag dat doelpunt aan de lengte van de keeper als hij 5 cm langer was tikt hij die bal over nu slaat hij hem de goal in.

     4. Bakkie

      Narcisme heet dat. Hij gelooft echt dat iedereen ernaast zit behalve hijzelf. Niemand heeft ook door hoe slecht Ziyech eigenlijk is, behalve Litmanen. Lijkt me heel vermoeiend.

     5. EugAjax

      Litmanen, ik zal die docu ook even kijken. Ik ben benieuwd. Ik vind wel zoals AjaxKat aangeeft dat tweede goal toch door zijn lengte komt. Of beter gezegd ik heb het idee dat hij die lengte wilde compenseren door klein stukkie uit de goal te staan.
      En dan gaan die ballen nog makkelijker over hem heen. Overigens is de keerperswissel niet de reden dat we meer onder druk kwamen te staan. Dat lag aan blessure van Beekie. Toen hij weg viel op middenveld werd het daar chaos en hadden we geen controle meer op middenveld. In mijn optiek gaf dat nog eens extra aan waarom Donny in de basis hoort te staan !

     6. Indojood

      Natuurlijk, door een fout van Frenkie. Als je zo redeneert dan kan je beter maar niet aftrappen want stel je voor dat er fouten gemaakt worden. Alweer dom gelul, net zoals die dooie hieronder dat we heel simpel geen corners en vrije trappen moeten weggeven. Zeker nog nooit fatsoenlijk voetbal gekeken. Fouten worden altijd gemaakt. Je moet als serieuze club ervoor zorgen dat je op elke plek een geschikte speler hebt staan. Het bestaat gewoon niet dat de keeper een trapje nodig heeft om bij de bal te kunnen komen.

     7. Bakkie

      Komt hij weer met zijn feitjes!! Je hebt toch zelf ogen in je kop of niet? DE BAL GING OVER DE KEEPER HEEN! Wat maakt het nou uit, hoe die corner ontstaat?!

     8. De Nees

      Die forum-drol ziet gewoon niet dat Lamprou 5cm te kort komt om die bal weg te tikken. Nee, komt ie met een prestatie rapport en een doorlichting van de organisatie.

    2. FrankiC

     We hebben juist niet voor iedere positie een vervanger. We hebben zo’n 14 spelers die basisspeler waardig zouden kunnen zijn. Met deze 14 kunnen we schuiven door het team om gaten te vullen. Maar (2e) een CL-waardige rechtsback, om maar wat te noemen, die is er toch echt niet…..
     Nogmaals: kopen in de winter; basiskrachten om in de breedte sterker te worden.

 2. -buitenkantje rechts-

  Lamprou is fysiek gezien niet geschikt om topkeeper te zijn. Dat is sneu voor hem, maar wel de realiteit. Iedere hoge voorzet, corner of vrije trap is gevaarlijk met hem op doel.
  Ik heb het gevoel dat dit toch een onderschat puntje is geweest binnen de technische staf. De tweede keeper. Cillessen zit grotendeels werkloos op de bank. Halen!

  1. Litmanen

   Met het eerste oneens, met het laatste wel eens. Jasper zou na een vertrek van Onana genoeg eergevoel moeten hebben om nog een paar jaar het gat op te vullen naar nieuwe talenten uit eigen opleiding.

   1. Indojood

    Zelfs als ex-keeper begrijp jij dit niet. Lamprou is alleen bij Willem II basisspeler geweest, voor de rest 2e en 3e keeper. Letterlijk en figuurlijk geen hoogvlieger. Het verschil met Onana is zowel fysiek als inhoudelijk veel te groot.

    1. Moosie

     gelul Nietmanen weet het beter en jij bent de leider van een sekte die euthanasie moet plegen volgens Nietmanen

   2. FrankiC

    Cillessen niet ‘na’ maar ‘naast’ Onana. Denk dat BR dat ook bedoelt. Als je op Europees topniveau wil mee doen hoor je gewoon een backup te hebben.

    1. Litmanen

     Onana is weg, of na volgend seizoen.
     Verder is het opmerkelijk dat al die randdebieltjes hier zoals Moosie in Indioot een hele grote bek hebben maar niet op basis van enige kennis van zaken.
     Op keepersgebied heeft Ajax een van de modernste trainingsanalyses van heel Europa, begeleid door wetenschappers.
     Maar ja, als je veel blowt en spuit zie je het allemaal veel beter.
     Overigens ben ik regelmatig op de Toekomst. Moosie zie ik daar alleen in groepsverband, das om zijn gezicht en een capuchon op zijn rare hoofd……

     1. Litmanen

      Rolstoel? Heb je weer wat nieuws bedacht mongool? Gehandicapt betekent niet automatisch een rolstoel. In jouw geval zou je een rolstoel nodig hebben voor je hoofd. Want daar heb jij een dwarsleasie.

     2. Moosie

      voor jou geldt het zelfde ga zo door en ik pleur binnenkort je ip op internet aan jou de keus

     3. Ajax1958

      Neppie, we gaan het zien, als Ajax dus met die kabouter speelt. Ongetwijfelfd is dat dan weer iemands anders fout. Je hebt er echt geen kijk op, maar dat heb ik al vaker gezegd. Ja kommaar, je mag weer schelden, wat je toch nooit doe?

     4. dickst14

      Wat een ontzettend dom gelul weer Nietmanen. Ajax heeft de modernste trainingsanalyses van heel Europa. Dus dat wil zeggen dat Lamprou die bal niet kon hebben. Hoe belachelijk kun jezelf maken. Maar goed we zijn niet anders gewend van jou.

   1. FrankiC

    Moosie, Moosie☀️☀️☀️☀️☀️toch!

    Ga je ook nog inhoudelijk iets toevoegen of alleen maar Litmanen en Eug en Ajaxpers de maat nemen?
    Laat gaan, laat van je afglijden en voorkom daarmee ellenlange postdialogen waar de gemiddelde bezoeker hier niet op zit te wachten.

    Iemand moet de verstandigste zijn!

    1. Moosie

     frankie de opmerking naar Ajaxpers is een geintje voor de rest lul je uit je nek beide heren noemen mij of beschuldigen mij dus ja daar reageer ik op.
     plus je flikt het weer zeiken tegen mij maar hun gedrag niet bespreken als het zo moet go fuck yourself

     1. FrankiC

      Het is aan de redactie om iemand uit het forum te gooien, daar moeten ze inderdaad wat doortastender in zijn. En als iemand over de schreef gaat moet er door ‘ons’ iets van gezegd worden. Maar elke dag, telkens weer, dat hoeft voor niemand. Ik sta hier écht niet alleen in. Daarbij komt dat ik nergens lees dat zij jou hierboven beschuldigen. De meesten hier henben er geen behoefte aan elke dat het verleden op te rakelen. Jammer dat je mijn reactie hierboven zo oppakt. Was niet om te zeiken maar om het hier wat aangenamer toeven te maken….

     2. Moosie

      oh maar dit begon vandaag op Pec topic
      En wat jij voor de rest vindt is niet belangrijk leg je klacht neer bij de aanstichters niet degene die reageren
      heel simpel voor de rest zoek je het maar uit

     3. Indojood

      FrankiC, vandaag kwam het hoge woord eruit bij Nietmanen, wij zouden euthanasie moeten plegen. Gedaan met alle oproepen van zijn kant om meer fatsoen en zonder gescheld. Nu kunnen de bokshandschoenen uit. Via dit forum durf hij dit wel te roepen. Deze site zou een mogelijkheid moeten bieden om elkaars echte identiteit te tonen aan elkaar, kijken wie dan nog zijn grote bek durft op te zetten.

     4. EugAjax

      Nou Indojood ik ben ook voor openheid dus wat mij betreft mag dit forum ook op basis van echte identiteit.
      Ik ben alleen wel benieuwd wat je daar mee wilt ? En ik zou nog steeds hetzelfde in discussies tegen jou zeggen hoor. Waarom niet ? Ik heb in discussies jou nooit heel gekke dingen toegeschreeuwd ik ben alleen flink over de schreef gegaan met mijn fantasieverhaal. Grootste fout zelfs uit mijn leven. Nogmaals valt niet meer terug te draaien. Maar blijf erop terugkomen ook dat is geen probleem. Consequentie van mijn foute gedrag ! Maar bang nee hoor ik zal alleen geen afspraken maken om te vechten of zo……….dat zou ik erg kinderachtig vinden.

      Als dat laatste betekent dat ik bang ben prima geen probleem ik ben dan graag een bangerik !

     5. Indojood

      Heb je de reactie van je vriendje gelezen in het andere topic? Natuurlijk niet, weer de andere kant opkijken zoals we van je gewend zijn. We moesten maar euthanasie ondergaan.

      Ik ben dan benieuwd of hij dit met echte identiteit, of beter, in het echt face to face ook durft te zeggen.

     6. EugAjax

      Volgens mij ging bangerik en stoeltje over mij toch ? Ik heb Litmanen gelezen en dat keur ik zeker af ja. Ik heb hem al een keer gevraagc het niet voor me op te nemen in die discussies nav mijn grote fout en al helemaal niet in die termen.

      Neemt niet weg dat het twee kanten op gaat. En zo niet dan moet je eens heeel goed lezen wat jij allemaal schrijft na die foute stunt van me!

      Nogmaals het is totaal uit de klauwen gelopen. Ik heb mijn excuses nu genoeg gemaakt. Beste is om vanaf hier over voetbal te knallen ! En daar zou iedereen dus ook jij Indojood flinke stappen in kunnen nee moeten maken !

      Niets meer niets minder en ik al helemaal ja dat klopt !

     7. The last nick

      Liever niet dat joj over Ajaxpraat Eug. Dat maakt onderlinge weerzin alleen maar groter. Verder, vertel nu eens hoe het echt zit met die fieldseat. Ook weer zo’n fabel van je. Ook maar toegeven meteen?

     8. KBouter

      Eigenlijk wel sneu om dit op een fucking internet forum je grootste fout van je leven te noemen. Dat ik vroeger mijn buurmeisje geen vinger gaf in het fietsrnhok is een erge fout… maar iets op ern forum je grootste fout van je leven te noemen is triest!!
      Fuck the Forum!! Verman je gek!!

     9. EugAjax

      Hahaha Kbouter ja als ik het zo teruglees en toch is het zo ! Ik zal me vermannen althans proberen !

     10. FrankiC

      Had gehoopt op volwassen inkeer en bezinning, maar het wordt er alleen triester van.
      Sorry, dat was niet de bedoeling.
      En wellicht: redactie doe je ding….

     11. Litmanen

      Eerlijk gezegd, ik heb het een tijdje geprobeerd, steeds netjes blijven en niet ingaan op het gescheld en het toewensen van ziektes.
      Maar er zijn grenzen, kijk het maar na.
      Als ik of Eug ergens een reactie zetten dan volgt er direct een lading ellende van steeds hetzelfde groepje. Nooit inhoudelijk.
      Als ik er dan met gestrekt been terug inga, dan ben ik de oorzaak?
      Prima.
      Ik zit er niet meer mee, maar laat me niet wegjagen door dat doorgesnoven zooitje.
      Iedereen, dus ook ik mag zijn mening geven. En dat doe ik nog steeds zonder iemand te beschadigen.

      Overigens, euthenasie gaat op basis van vrijwilligheid. Maar ja, die taal he? best moeilijk.

     12. Moosie

      gaan we weer ik blijf die discussie niet herhalen heb ik een keer gezegd tegen nees maar het is bij iedereen die langer dan 4 jaar lid is absoluut duidelijk dat dit ook weer een grote leugen van je is jij bent absoluut niet het slachtoffer jij bent degene die dit al jaren in stand houdt en begonnen is .
      Als er al iemand er. ban verdiend en dan een pertinente fan ben jij het wel want de tijdelijke heeft niet geholpen sterker daarna ben je alleen maar vervelender en gniepiger geworden

     13. dickst14

      Als we nu eens Veltman en Lamprou aan AZ verkopen dan zijn we eindelijk van Nietmanen af. Kunnen ze met zijn drieën daar op de bank zitten, want zijn andere idool, van Rhijn, is daar al de supersub.

     14. Indojood

      In november 2015 was de eerste directe reactie van Nietmanen op mij een suggestie dat ik hem voor zijn kop zou schieten. Zo maar uit het niets. Ik dacht meteen, wat een mafkees is dit. Totaal verknipt, die Nietmanen.

     15. The last nick

      Litmanen, jij bent de zuiger. Iedereen die hier langer is dan 6 maanden kan niet anders dan dit beamen. Jij was destijds samen met s e i j s de grpotste reden dat ik hier aan forum vervuiling heb gedaan. Heel bewust keihard tegengas. Nu zet jij mij neer als grote aanstichter. Je bent en blijft gewoon een anonieme klootzak die niet van zijn zolderkamer durft te komen. Eugis geen haar beter maar doet zich voor als een heilige maar is zo schijnheilig als de pest. Eug is eigenlijk nog een grotere gluiperd maar jij bent gewoon niet fris in je bovenkamer.

     16. Indojood

      Je probeert er natuurlijk weer een andere draai aan te geven omdat je je realiseert dat je alweer een doodswens hebt geuit.

     17. Ajax1958

      @FranciC. Ik heb een jaar geleden aan de redactie gevraagd in een open brief om mij en Neppie van het forum te halen. Neppie schoot in de stressssssss, maar helaas werd het verzoek genegeerd.

     18. Litmanen

      En steeds weer ook dezelfde volgorde van de meisjes. Steeds 58 als laatste puber (hijg, mag ik er bij horen?). Zo puberaal. En elke keer weer dezelfde “grapjes” . Veltman, vdWiel, Schone, nu weer Lamprou.
      Orginaliteit ontstaat bij frisse creatieve mensen. Waarvan akte.

      Overigens is de laatste opmerking van 58 te lachwekkend. Wel stoer voor een meisje van 12, maar niet voor een volwassen vent. Dag lieffie, fijne dag in groep 7.

     19. vak411

      gatver het is sinds een aantal weken weer alleen maar gezeik onderling hier. iedere discussie ontaardt in elkaar afzeiken. wat een kut sfeer. mensen, start lekker een eigen appgroep waarin je elkaar kunt afmaken.

     20. EugAjax

      Zo opperhoofd Indojood heeft gesproken……..
      Nu is me al opgevallen dat je historisch besef laten we zeggen behoorlijk gekleurd is en dus in dit geval ook geen verrassing. Ik ben Heintje Davids in kwadraat, toch las ik mee nu even een opsomming over hoe leuk het is als ik er niet bij ben, roeptoeter 1958 lees je even mee:

      1. Moosie vs AB
      De moeder aller fitties. De twee grootste vrienden van forum vliegen elkaar in de haren als ‘zoonlief’ het over neemt tijdens een boottrip van pa…….

      2. Zlatan vs AB
      Laten we lekker gezellig mekaar op de bek slaan op parkeerplaats Toekomst, mekka van je eigen club….

      3. Moosie vs De Nees
      De Nees houdt Moos een spiegel voor en dat is begin van aardig wat gezeik. De Nees had gelijk btw

      4. Dickst14 vs De Nees
      Dikkie denkt mijn maat Moos wordt aangevallen ik zal De Nees even vragen of die op zijn bek geslagen wilt worden. De Nees wijkt niet en Dickst trekt zijn keutel in. Hij draagt nummer 14 in zijn naam met verve zal maar zeggen….

      5. Indojood vs PG of moet ik Widi zeggen.
      Widi had een keer genuanceerd commentaar op Jonk dat heeft ie weken en maanden moeten weten

      6. Widi/PG vs JohnDoe
      John altijd keurig over voetbal een bijdrage plaatsend wordt wekenlang hijgerig gevolgd door een gefrustreerde PG met als bijnaam Jane, er doen er een paar gezellig mee.

      7. Moosie vs FrankiC
      Franki, de man waar voetballiefde voor spelletje, maar zeker ook indivduele spelers van scherm afspat zegt in een kleine bijdrage dat Litmanen ergens een punt heeft……sinds wordt hij tot op dag van vandaag hijgerig gevolgd door Moos. Zelfs is hij al vergeleken met mij, wat Franki zeer terecht ziet als een zeer grove belediging.

      8. AB vs ja zeg maar gerust iedereen van het forum
      Veelzeggend de term in een bijdrage naar mij toe “je moet denken fuck the rest”

      9. AB vs redactie
      Minimaal 1 ban, let op minimaal. Zijn toenmalige maat Moos had een allerlaatste waarschuwing. De heren gaven vrij rap al aan IT kenners te zijn en altijd hoe dan ook terug te komen..AB heeft dat laten zien hoe. Hoewel laatst kwam redactie toch nog even vragen of AB zeker wist dat hij AB niet was………..

      10. Moosie/Indo/PG vs Daisy
      Vrouwelijke inbreng werd en word op deze app niet gewaardeerd zullen we maar zeggen

      11. Boeren uit 2.0 vs KHW
      KHW gaf een keer aan gek te worden van boeren die van buiten Amsterdam op tribune zitten met hun dialect. De boeren uit Groningen, Zeeland en Indonesie kwamen KHW vertellen wat een eikel die is en gingen hem uitleggen hoe Amsterdam als multicultureel centrum in elkaar steekt. De boeren hadden alleen niet door dat het een Amsterdams gebbetje was, deze boer uit Koudekerke heeft er hard om gelachen

      12. Moosie vs Mijn Club
      Mijn Club is een jarenlange lid die op een gegeven moment gescoffeerd werd door je maat. Niks meer van vernomen.

      13. Moosie vs M800M
      Ook hij is weggejaagd door je maat. Toen hij een kleine nuance in fiities wilde brengen

      14. Indojood/Moosie vs Zlatan
      Jullie hebben fittie opgestart toen Zlatan wilde knokken met AB op de Toekomst. Maar mooi om te zien. Zlattie heeft nu nieuwe mattie omdat hij paar “dodelijke” reacties heeft gegeven

      De lijst is nog veel langer, maar deze schieten even te binnen ?.

      Laten we het zo zeggen hopelijk is je glazen bol voorspelling beter als je historisch besef !

      LET ME SIT BACK AND ENJOY THE RIDE (AGAIN).

     21. Moosie

      Jij bent ook echt een Fucking mongool hè?
      Waar mensen communiceren hebben mensen discussies en zijn mensen soms boos op elkaar het verschil is dat wij daarna gewoon weer verder gaan en met elkaar blijven praten ik praat tegen kWh ik praat met Nees en ik antwoord op Frank die trouwens gisteren ook terug praatte.
      Wat jij niet snapt is dat jij en je vriendje hier alleen maar rotzooi komen schoppen en leugens vertellen.
      Net als punt 1 dat noem jij moeder alle fittie’s hoe dom kun je zijn .
      AB of zijn zoon komen niet elke Fucking dag terug om aan mijn kop te zeiken of om te proberen mij te beledigen.
      AB zet zijn Eug en dood niet in scène of liegt over alles zoals jij en Nietmanen.
      Zlattie is tenminste een kerel dat genereert respect iets wat jij niet snapt .
      Jij liegt om leuk gevonden te worden en zielig of belangrijk en toen viel je door de mand.
      Dat jij maar blijft terug komen is ook omdat je blijkbaar geen ander forum kunt vinden.
      iedereen op een paar na ziet jou en je vriend liever vertrekken.
      Jullie hebben zelf al vaak gezegd dat jullie zouden gaan maar dat was dan vaak om een reactie uit te lokken bij andere leden en die zo op te zetten tegen ons en het is allemaal mislukt.
      Eugenaar en zijn leugens.
      1 heeft de Cruijff university gedaan cum laude.
      2 heeft een pop gevonden die volgend de politie bij mij of AB wegkwam.
      3 zou vertrekken maar is er nog steeds.
      4 zou fieldseats hebben maar zijn kaart opzeggen.
      5 Zou getrouwd zijn.
      6 zou dood zijn.
      7 kon account EugAjax niet meer in.
      Als iemand er nog meer weet vul het aan zou ik zeggen .
      oh nog 1 is in Amsterdam geboren lmao
      Van mij mag je optyfen mafkees samen met je pop en je poppenspeler gewoon oppleuren

     22. EugAjax

      Moos rustig rustig ik reageer alleen even op Indo die het idee heeft dat forum dan gezellig is. Hahaha nou niet dus…….en ik heb alles zelfs nog globaal gehouden. Inderdaad AB en jij zijn angstvallig stil naar elkaar hahaha. Doet vast nog pijn. Maar goed ik wens je het allerbeste. Je schreeut en tiert er maar op los. Zoals ik al eens zei om zoveel hypocrisie van de Litmanen Eug haat club (want emous mag lid worden geloof ik, niet vanwege zijn voetbalopmerkingen schat ik zo in hahahaha die waren nul zeg maar). Ach jullie zijn met zijn allen een vermakelijk setje. Er was een tijd dat ik me vreselijk kon opwinden over zoveel aso gedrag maar die tijd is allang voorbij. Ik gier(put) het bij tijd en wijle flink uit hier !

      Rustig aan man en bedenk deze week wie je nu weer kan beledigen etc………….je zal er vast wel weer 1 vinden !

     23. Moosie

      ga lekker door zo dan flikker ik binnenkort ff je ip adres o internet samen met dat van je vriendje drijf me maar tot het uiterste kijken of je vrouw het dan nog steeds leuk vindt mafkees

     24. EugAjax

      Moosie wees gerust ik ben echt weg, maar weet wel dat het komt omdat je mijn vrouw nu bedreigd. Dat is me het niet waard. Ik ga er gemakshalve vanuit dat het bij een bedreiging blijft als ik weg blijf ! Dus bij deze jij krijgt je zin ! Ik hoop dat je nu niet ontploft op dit antwoord, maar wilde je laten weten waarom ik er nu mee stop.

      Ik wens jullie veel plezier op een mooi forum. Niet cynisch nog gemeend ook !

     25. Moosie

      Je ziet het maar zoals je het ziet ik ben jullie nu gewoon zat het is nu leuk geweest
      De grappen over kanker mensen wegzetten als junk en weet ik wat voor meer onzin en dat alles anoniem ik ben gewoon bekend iedereen kan met mij privé in contact komen en ik ben idd in de omstandigheid om achter jullie ip te komen.
      Ik heb nu de laatste maanden er tegenaan gekeken heb het netjes aardig boos en grof geprobeerd nu is het klaar oprotten of met je bek naam toenaam adres alles pleur ik op het net.
      Kun je fijn echt aangifte gaan doen kijken of je het dan nog steeds grappig vindt je gaat maar een ander forum verpesten hier is het nu basta

     26. EugAjax

      Moosie je hebt je zin. Ik ben weg. Ik wilde alleen zeker weten dat we vanaf mijn vertrek op zelfde page zitten en mijn vrouw niks gebeurd. Als laatste moet ik wel even kwijt voordat het een eigen leven gaat leiden.
      Nooit maar dan echt ook NOOIT heb ik grappen gemaakt over je ziektebeeld ! Echt nooit !
      Ik reken vanaf nu op jouw en mijn verstandigheid. Je hebt gelijk het is nu klaar !

     27. Moosie

      Ik bedreig jouw vrouw niet dat doe jezelf dus als jij wegblijft plaats ik niets kom je terug onder welke naam dan ook ben je de lul.

     28. EugAjax

      Moosie dat laatste vind ik een riskante eis van je. Om twee redenen. Ten eerste (en dit is echt niet om lullig te doen), voordat ik terug kwam als Ruud Krol en het opbiechtte is er 4 keer een verkeerde aanname geweest mbt nieuwe nicks en mijn persoon. Ten tweede er kan zich een grappenmaker als mij voordoen en dan zijn de rapen gaar. Ik kom niet terug basta. Ik hou er nu over op, maar wilde nuance brengen in je laatste eis.
      Ik ga uit van redelijkheid vanaf nu zogezegd ! Gegroet

     29. Moosie

      oh maar ik check je ip en als ik ook maar enigszins het idee heb dat jij erachter zit of dat je je ip veranderd maar in het zelfde huis gewoon opnieuw begint ben je aan de beurt het is aan jou en nou hoef ik ook geen antwoord of vragen meer ik lul geen Russisch dus optyfen nou

     30. EugAjax

      Nog wel even tipje je was behoorlijk naieve met AtjeB! Je had het kunnen weten want hij gaf Widi/PG ook al eens een dolksteek in de rug in de periode dat Widi hem als enige verdedigde…..oeps fittie nummer 15……maar goed je kan me niet vreselijk kwalijk nemen dat ik toen echf dubbel heb gelegen van lachen. Tip is dus ook blijf close met Indo. Hij is wat mij betreft een eikel, maar hij is wel een hele loyale gast naar zijn vrienden toe. Verpest het dan niet voor deze ene keer !

     31. Emous1978

      Teveel om op te noemen? Hoe word ik lid van die andere app? vinden eug en due andere kut leuk, hebben ze weer iets om over te zemelen

     32. De Nees

      Tering wat een soap dit forum, het is GTST all over! Vast geen andere fansite met zulke kleurrijke figuren. Amsterdam is weer trendsettend! ?

   1. Mr Ajax

    Die kan je nu nog niet meteen in het diepe gooien frank, maar dat die eraan komt is zeker!

 3. AJAXForever61

  Lamprou is echt wel een goede keeper, maar te klein en niet echt meevoetballend! We zullen het er mee moeten doen. Wij dijn in ieder geval geplaatst!

 4. a.p.

  Lamprou is een goedevkeeper, maar ook ik vind Lamprou te klein voor zulke belangrijke wedstrijden. Hij is klein, maar daar kan hij niets aan doen. de mensen die hem gehaald hebben daar niet naar gekeken?

 5. Amoebe

  Ik denk dat een echt goede tweede keeper een utopie is.

  Moet dan al een erg jonge of oude keeper zijn.

  Een reserve keeper kan zomaar 1,5 seizoen op de bank zitten….een reserve speler pakt bijna altijd wel minuten.

 6. Ajaxfoort

  Het is wel triest gesteld met het keepersgilde bij Ajax. Lamprou vind ik niet Ajax waardig. Dan zijn we afhankelijk van een knulletje van 18. Ik weet dat Dolberg ook 18 was, maar als je als speler een fout maakt hoeft dat niet rampzalig te zijn. Bij een keepers fout zit ie er in.
  Ik denk dat ze eens wat geld in een fatsoenlijke keeper moeten stoppen. Ben ook geen fan van Onana!

 7. Ajaxbest

  Er moet nog een 2 de goed doel man er bij gekocht worden en we hoop dat onana op doel staat

 8. Wzawzdb-72

  Schandalig dat we met zo’n goede selectie geen fatsoenlijke 2e keeper hebben.
  Van Leer was ook niet goed genoeg. Als je door wil groeien in Europa moet er in de winterstop een keeper aangekocht worden. Kotarski heeft absoluut potentie maar is nog lang niet klaar voor het grote werk. En Lamprou kan gewoon echt niet. Ik hoop dat hij letterlijk boven zichzelf uitstijgt morgen als hij speelt.

  1. Moosie

   boven zichzelf uitstijgt…..Je doet het er om jij bent Fucking grappig maar ik helpt je hopen misschien is een keukentrapje ook een idee

 9. EugAjax

  En ik spreek ook geen Russisch. Ik ga weg omwille van je chantage of hoe je het lezen wilt. Je ziet mij niet meer terug en dat betekent dat jij je woord houd klaar. En nu ben ik opgetyft !

    1. dickst14

     Ik ben bang dat hij toch weer terugkomt wanneer hij zich ervan bewust wordt dat zijn vrouw van plastic is en hij net zoals zijn vorige onthoofde pop gewoon weer een nieuwe kan kopen. Dus zijn pop/vrouw bedreigen heeft niet veel zin denk ik.

  1. De Nees

   Lees ook nergens dat Moos zijn vrouw bedreigd. Triestmanen gaat hier vast weer mee aan de haal en uit zijn verband rukken, zo’n sukkel is het wel. Maar persoonlijke dingen openbaar maken is geen goeie zaak, laten we niet die weg opgaan want dan krijg je oncontroleerbare dingen. Als 2 leden met mekaar ‘koffie’ willen drinken is dat een andere zaak, man vs man, fair and square. Maar niet opmaat geven tot persoonlijke confrontaties van enkelen tegen 1, da’s toch wel een brug te ver.

   1. The last nick

    Bij Moosie zijn vrouw en kind meermaals er bij betrokken. Kan zijn reactie goed begrojpen.

   2. Moosie

    Nees ouwe normaal kan het me allemaal niet zo veel schelen maar deze 2 zijn gewoon te ver gegaan en ze komen niet voor een sappie dus dan maar zo ik ben het helemaal zat met ze en hun anonieme geschreeuw

    1. De Nees

     Zijn koppie kleiner maken valt toch geen eer aan te behalen Moos, hij kan vast nog geen mug doodslaan. Begrijp je frustraties volkomen, maar sommigen dingen gaat net iets te ver zo zie ik het. Eug kan je van alles verwijten, maar wat hier ook gezegd is over en weer, bottomline is hij is niet een vies persoon met hufterige sadistische trekjes zoals bijv s e i j s dat had. Ik hoop dat je begrijpt wat ik bedoel, d´r zijn gradaties aan welke strafmaat bij wat hoort. Maar goed dat is mijn mening, iedereen moet het voor zichzelf weten.

   3. Indojood

    Het ironische is dat Eugs vrouw is bedreigd door…. Eug zelf met dat verhaal over de onthoofde pop op de heg…. ?

 10. The last nick

  Goh, als er gezegd wordt: “daar zal je vrouw niet blij mee zijn” wordt dat gemakshalve weggezet als een bedreiging van de vrouw zelf. Echt direct in de slachtofferrol, wel knap. Maar goed: one down, one to go.

Comments are closed.