Schöne: ‘Laat ze dat kunstgras lekker verwijderen’

Het kunstgrasveld van PEC Zwolle ligt al langer onder vuur aangezien er verschillende spelers een blessure hebben opgelopen. Zaterdagavond was het opnieuw raak want met het slechte weer was de mat in Zwolle net een ijsbaan. Lasse Schöne baalt dan ook stevig van het nepgras.

‘Laten we het maar niet over het kunstgras hebben want wat is dit slecht zeg. Je kunt geen rekening houden met het veld, het is spekglad en dat zie je ook bij de blessures van Onana en Van de Beek. Het is afwachten wat ze mankeren maar wat mij betreft verwijderen ze al het kunstgras’. Ook Matthijs de Ligt gaf zijn mening over het veld in Zwolle. ‘Het zijn niet echt blessures die door het kunstgras komen want dit kan je ook op een gewoon veld overkomen. Maar het is niet toevallig dat we hier twee blessures oplopen’.

Bron: AT5

Related posts

67 Comments

 1. Ajax XXX

  Kunstgras is gewoon een drama en voor alle clubs (ook amateurs) die daarop willen spelen dienen ze er een nieuwe sport van te maken.

 2. Wzawzdb-72

  Kunstgras is leuk voor hockey.
  Eredivisie moet gewoon verplicht op echt gras worden gespeeld.

  1. Bert Betondorp

   Helemaal eens. Het is de KNVB die dat moet eisen van de clubs op straffe van…….hoge boetes of speelverbod. Uitsluiting van de competitie. Doe wat.

  1. dickst14

   Hee Eug, ik heb een mooie trui voor je gekocht als kerstkadootje. Je hebt alleen iemand nodig om hem aan te trekken, want er zitten veters op je rug.

  2. Ajax1958

   Hey dooie, dacht dat je naar AS en VI was verhuisd. Je bent Heintje Davids in het kwadraat.

   1. Litmanen

    Zo het asociale zooitje hier heeft zich weer keurig onder elkaar gemeld. Wat hebben jullie toch een fijn niveau samen.
    Wat zou het hier toch opknappen als jullie nou eens zouden euthaniseren.

    1. Indojood

     Euthanasie. Daar heeft Eug nog een verhaaltje over. Jullie twee praten wel erg makkelijk over de dood van andere mensen, en in het geval van Eug, van jezelf. Maar bedankt voor de bevestiging dat je ons graag dood ziet gaan.

    2. De Nees

     Hallo redactie. Je hebt wel ‘s voor minder een ban gegeven aan deze idioot. Toch maar weer niet optreden? De kerstgedachte mss?

     1. The last nick

      De Nees, ik vrees dat de vele kliks, mede door deze discussies, belangrijker zijn dan een gezellig forum. Ik ben daar ook debet aan geweest maar zie nu ook graag wat normaler gedrag. Het is duidelijk dat Eug en Litmanen een zware wissel trekken op het forum.

     2. EugAjax

      AB alias aardig wat nicks……kijk even je eigen bijdrage terug bij Ajax wint met 1-4…… op 9-12 om 22.19 uur en lees dit dan nog eens terug en bedenk dan hoe ontzettend belachelijk en scheinheilig dat nu klinkt !

     3. De Nees

      Domoren bij de redactie. D’r wordt juist meer gepost wanneer alleen over voetbal gaat, veel haken juist af bij die fitties, maar zo zien ze het niet blijkbaar. Probeer het ’s redactie, Lietmanen verbannen kijken of het veel verschil maakt met de kliks, zo niet kan je nog altijd terugdraaien. ?

     4. The last nick

      @Eug: “Schein”heilig? Maar goed, het was een reactie van 22.16 uur en je vergeet de lange aanloop van jouw kant aan te geven die mij tot de reactie bracht. Maar dat doe je altijd, zaken draaien naar jezelf om te proberen de popje Jopie te zijn. Jammer maar helaas, wederom mislukt.

 3. Ajax 1

  Gewoon keihard met een aantal clubs aangeven dat men niet meer op kunstgras gaat spelen volgend seizoen. Er is een redelijk voorstel gedaan aan die nepclubs die niet op echt gras willen spelen. Dat is geweigerd, prima, dan weigeren daar nog te spelen. Is het zo afgelopen.

  1. Bert Betondorp

   Zou kunnen, maar de KNVB moet strenger zijn en gewoon kunstgras verbieden.
   Einde van dit seizoen, weg kunstgras

   1. Litmanen

    Nou jij nog. O nee, onkruid vergaat niet. Jammer toch.
    Maar goede inhoudelijke bijdrage dikkiedik. Complimenten. Doe je daar nou een hele dag over om dat te bedenken? Met die ene hersencel? Niet gek hoor. Jij dan weer wel.

     1. Litmanen

      Nee gap, ik heb het overdag druk met belangrijker dingen dan de hele dag bezig zijn met bashen. Vandaar, voor het slapen gaan, nog even bij mijn vriendjes kijken….
      En als je het toch over verpleging hebt, zoek dan je slachtoffers eens op in de Jellinek kliniek.
      Doe je ook nog eens wat nuttigs in dit leven.

     2. Moosie

      welke slachtoffers oh je bedoelt natuurlijk die zoon van je die door jou aan de drugs ging en door jou zo behandeld werd dat hij liever een overdosis nam dan die kop van jou nog een dag te moeten zien.
      Verder is het prima projecteer je eigen gedrag maar op ons.
      Voor jou geldt het zelfde jij wordt hier uitgekotst net als Eugenaar en dat heb je aan jezelf te danken.
      En tuurlijk heb jij een drukke baan als euh… oh ja jurist toch?
      Of was het trainer van een topamateurteam….
      of vluchtelingenwerk….
      Je bent met al je domme leugens door de mand gevallen sukkeltje.
      Oh en waar reageer jij nou eigenlijk inhoudelijk?
      Maar je kunt je eigen een delirium zuipen want dat is geen drugs toch?

     3. The last nick

      Geen belangrijke zaken vandaag Litmanen. Je hebt weer een aantal malen om mijn dood verzocht las ik (zonder tegenspraak van Eug uiteraard). Volgens mij is er de afgelopen drie maanden ge3n dag voorbij gegaan waarbij je doodswensen hebt geuit en scheldwoorden hebt gebruikt en tegelijk je afschuw hebt uitgesproken over onwelvoegelojk gedrag van anderen. Apart. Volgens mij heb je mij er (practisch?) niet op kunnen betrappen in dezelfde periode.

 4. Finidi

  Laat Den Haag dat verbieden want daar zijn ze goed in daar om dingen vooral af te schaffen of te verbieden. Of gewoon met gele hesjes er naar toe??

 5. Vakje129

  Clubs die op kunstgras spelen verplichten dit om te zetten naar gewone grasmat anders geen licentie geven voor eredivisie en verbannen naar de keukenkampioen ?

 6. AFCA_035

  Like als je vind dat alle velden echt gras moeten zijn

  Dan zie ik namelijk welk deel van de lezers dat vindt

  Ik doe dit niet per sé voor de likes

  1. Prinsengracht

   Voor de likes hoef je het ook niet te doen. Je krijgt meer hoon dan likes. Vraag er gewoon niet merr om. Het is hier geen kleuterschool.

     1. The last nick

      Ik heb in ieder geval een vrouw en ik heb nog veel andere dingen en niet alleen voetbal. Kortom, ik heb een leven.

 7. -buitenkantje rechts-

  Kunstgras verwijderen zou prioriteit nr 1 moeten zijn om van de eredivisie een serieuze competitie te maken.

  Naast het kijken naar kunstgras mag Schöne ook wel eens naar zijn eigen prestaties kijken. Los van zijn knappe goal was het niet veel.

    1. Litmanen

     Schatjes, ik ben er nog. En ik blijf nog even. Maar jullie mogen weg hoor. Heeft niemand bezwaar tegen.

  1. Wzawzdb-72

   Geen idee wat de totale waarde van foxsports op het moment is.

   Maar voor een paar pilsjes per maand kan je ajax kijken.

   Daarnaast zou je ook een stream kunnen pakken. Internet heb je al voor een paar knaken.

Comments are closed.