There are no ads, please add some


Opstellingen PEC – Ajax

In het MAC3PARK Stadion speelt vandaag Ajax tegen de nummer 14 van de competitie onder leiding van Jochem Kamphuis. Op 26 april 2015 speelden de teams nog 1-1 gelijk maar alle wedstrijden daarna eindigden in het voordeel van ons aller Ajax. Deze wedstrijd heeft wat weg van een reünie want Darryl Lachman, Mickey van der Hart, Ruben Ligeon, Dico Koppers,  Ouasim Bouy, Zian Flemming en niet te vergeten John van ’t Schip, hebben een Ajax verleden. De wedstrijd begint m 19:45 uur en is te zien bij FOX Sports. 

Opstelling PEC: Van der Hart; Van Polen, Van den Berg, Lam, Paal; Ehizibue, Leemans, Bouy; Namli, Van Duinen, Flemming.

Opstelling Ajax; Andre Onana, Nicolás Tagliafico, Daley Blind, Matthijs de Ligt, Noussair Mazraoui, Frenkie de Jong, Donny van de Beek, Lasse Schöne, Dusan Tadic, Klaass-Jan Huntelaar, David Neres


Gerelateerde posts

68 reacties

 1. Vakje129

  De 3 punten pakken en ons morgen richten op de wedstrijd van Woendag op 1e in de poule te worden 💪❌❌❌💪

 2. ajaxpers

  Het wordt een lastige overwinning voor Ajax. Het belangrijkste is om ongedeerd te blijven op weg naar woensdag

 3. The last nick

  Denk ook een hele lastige wedstrijd. Hooguit 0-3 bij de rust en einduitslag 4-5.

 4. Charka53

  Het zal zo zijn dat PEC de bus gaat parkeren omdat het team niet lekker draait dus zal het een lastig potje worden maar wel drie punten.

 5. -buitenkantje rechts-

  Wat opvalt is natuurlijk KJH in de spits.. Dolberg wederom geblesseerd aan zijn knie. Na een jaar blessures nu weer kast van zijn knie.
  Hoop dat het weer niet een al te grote rol gaat spelen tijdens de wedstrijd. Hier waar ik woon in Friesland spookt het aardig. Zware regenval en windkracht 7-8..

 6. a.p.

  kom op mannen jullie kunnen met zo een team hopelijk met 3 punten terugkeren naar Amsterdam SUCCES!

 7. Forever nr14

  Sow Schöne denkt weer aan een rustig zaterdag avond wedstrijdje pfff slap, waardoor Mathijs nu geel heeft

 8. -buitenkantje rechts-

  Schöne wederom te traag in zijn handelingssnelheid.. De Ligt moet corrigeren en ontsnapt aan rood.

 9. Koning Haarms Wolfs

  Hoop niet dat Dolberg de nieuwe Sinkgraven wordt qua blessures…. Wij zijn echt toe aan een extra/nieuwe spits. We krijgen toch nog vele MIO’s binnen, dus het is te hopen dat Marc tussen de 40 en 80 MIO wil uitrekken voor een wereldspits, die gek genoeg is om op kunstgras te spelen en in dorpen als Almelo, Sittard en in stadions als dat van Excelsior. Voor 80 moet dat toch lukken….

 10. nash1900

  pass in de diepte en gelijk gevaar plus doelpunt;) Nice

  We staan steeds al veel te hoog waar door je het jezelf ook niet makkelijk maakt. Als de tegenstander de bus neer zet, hoef je er toch niet zelf in te gaan zitten. creëer ruimte voor jezelf.

 11. nash1900

  Neres wil maar niet echt los komen…..aan deze Neres hebben we woensdag ook niet veel. damn

 12. Vakje129

  Frenkie fenomenaal hoe hij die tackels ontwijkt en 2 man het bos in stuurde 😍😍

 13. AjaxKat

  Pffff…. ben vaak kritisch op ‘m maar dit is toch echt de Frenkie die ik graag wil zien.

 14. Koning Haarms Wolfs

  En 40 MIO voor een keeper, Marc, want met die kutdwerg op goal zijn we binnenkort op alle fronten uitgeschakeld.

 15. Forever nr14

  Werkelijk waar wa enne kut keeper hebben we zeg! Die had toch iedereen gehad, en dat voor een club als Ajax zo’n dwerg als reserve keeper????

 16. Forever nr14

  Smerig klote kunstgras ook zeg, meteen 2 blessures op dat verdomde stink plastic

 17. Koning Haarms Wolfs

  Hier nemen we afscheid van het kampioenschap…. Hallo kutdwerg, welkom in de grotemensenwereld.

 18. Forever nr14

  Helaas spelen we weer zonder een rechtsbuiten helaas, man man die Neres bewijst zichzelf toxh maar weer dat ie geen basis plaats heeft of kan hebben, niks komt ervan uit

 19. AjaxKat

  Hoe kwam Overmars in hemelsnaam bij Lamprou terecht?! Een keeper is ook gewoon een investering. Lijkt wel het voetbal onder FdB (met alle respect). Een 0-2 voorsprong toch nog spannend maken. Er was geen vuiltje aan de lucht!

 20. -buitenkantje rechts-

  Schöne, Blind, Neres zwaar onder de maat… Lamprou.. dat kan gewoon niet als je topclub wilt zijn..
  3 blessures verder.. kutpot

 21. Ajax XXX

  Lamprou heeft binnen 2 minuten de zorgen/het wantrouwen in zijn kwaliteiten waar gemaakt helaas. Graag Vermeer ophalen in de winterstop.

 22. Koning Haarms Wolfs

  We worden binnenkort vernederd door die utrechtenaren. Bayern maait ons met 0-7 van de mat (dit keer wel op echt gras). Over en uit met Lamprou, zonder Onana, vd Beek, Dolberg tenzij we als de sodemieter veel geld uitgeven voor een spits en een keeper.

 23. AjaxKat

  Jemig komt dat slordige spel ook door het kunstgras? Zo kun je toch niet tegen Bayern beginnen? Maar ja; winnen, inpakken en wegwezen dan maar. Snel weer vergeten dit….

 24. Ajaxbest

  Was niet goed vandaag gelukkig weer gewonen op naar de volgend westrijd 🍻👍🏽

 25. Koning Haarms Wolfs

  Nee,PG, die dwerg die zet ons voor paal en die gaat ons enorm veel punten kosten. Tenzij de blessure van Onana meevalt zijn we gewoon de lul.

 26. a.p.

  brbrbr…wel 3 punten maar het was niet best, blind, neres, Labayad, lamprou jammer maar daar winnen niet veel mee als die allemaal tegelijk in Ajax1 spelen.

 27. Kovacs

  Johan Cruijff leerde zijn zoon tenminste nog met tweebenig te zijn. Maar Kabouter Eénbeen heeft dat van zijn vader Daley niet mogen leren. Helaas zullen ze voor Watje Blind nooit meer het geld krijgen dat ze voor hem betaalden, maar ik hoop van harte dat zijn eigen wens in vervulling gaat. Tikkie terug, tikkie opzij, altijd weer naar het linkerbeen waardoor de tijd om te handelen verstreken is. En dan te bedenken dat voor de helft van het geld daar een landgenoot van Tacliafico had kunnen staan..
  Trouwens, heeft Ajax geen geld meer over voor een echte reserve-doelman? Speelt Lamprou in het nationale elftal van Pygmië?

 28. Iamsterdam2015

  Verneer?!? Ja die is beter dan Lamprou maar debk niet dat hij naar ajax komt om WEER op de bank te gaan zitten want onana is beter. Tenminste daar is geen reden voor om die nu te laten banken.

 29. Iamsterdam2015

  Juist. Het was noet best maar als je ook niet beste wedstrijden kn winnen op kunstgras in kut weer en met een mindere vorm….. dan wordt je kampioen! Dus snel vergeten, lekker de bus in en vd week bayern pak geven.

 30. Prinsengracht

  Update: nog niets is zeker. De Grote boze wolf, de trainer van de Befteling FC, schijnt een hoger bod voor te bereiden.

Reageren is niet mogelijk.