There are no ads, please add some


Ajax Vrouwen geven winst in slotfase uit handen

De Ajax Vrouwen leken vrijdagavond hard op weg naar de eerste uitoverwinning maar in de slotfase tegen VV Alkmaar ging het alsnog mis voor het elftal van trainer Nihom. De Ajax Vrouwen waren in de eerste helft de bovenliggende partij maar gescoord werd er pas in de tweede helft. Van den Bighelaar en Lewerissa zorgden een kwartier voor tijd voor een 0-2 voorsprong. De wedstrijd hobbelde naar het einde. Alkmaar werd aanvankelijk niet meer gevaarlijk, maar na een scrimmage voor het doel van Lize Kop prikte Kets de aansluitingstreffer binnen. Een makkelijk gegeven vrije trap nekte de Ajax Vrouwen in de blessuretijd en via wat omwegen lag de bal achter Lize Kop. Een flinke domper dus voor de Ajax Vrouwen die dinsdagavond een thuiswedstrijd spelen tegen SC Heerenveen.

Opstelling: Kop; Van der Most, Akkerman, Doorn, Van Es; Munsterman, Van den Bighelaar, Jansen; Verhoeve, E. Bakker, Lewerissa.

Bron: Ajax.nl


Gerelateerde posts

18 reacties

 1. Moosie

  De engeltjes bloeden bij nachte.
  Zij bloeden bij nacht uit het veld.
  Dat was heel vervelend, dus hebben ze de drogist gebeld.

  1. Koning Haarms Wolfs

   Nog meer “kerel zijn” en ze moeten hun baarden laten staan, Bert…..

    1. The last nick

     Jij vergelijkt appels met peren maar dat doe je helaas wel vaker. Jammer. Je kan het topic ook links laten liggen. Als het in jouw ogen niet Ajax waardig is, niet reageren.

Reageren is niet mogelijk.