AFCA Supportersclub: ‘Bestuursraad Ajax begaat grote misstap met benoeming Ruud Haarms’

De AFCA Supportersclub heeft zich in niet misverstane woorden uitgelaten over de voorgenomen benoeming van Ruud Haarms tot lid van de Bestuursraad. Het orgaan binnen Ajax dat de leiding heeft over de Vereniging AFC Ajax, welke 73% van de aandelen AFC Ajax bezit. De supportersclub zegt met zeer grote verbijstering en verontwaardiging, via de agenda van de ALV van de Vereniging AFC Ajax, kennis genomen te hebben van die voorgenomen benoeming. De aanwezigheid van Ruud Haarms binnen de geledingen van de organisatiestructuur van Ajax, is naar eigen zeggen al sinds 2011 hen een doorn in het oog.

Ruud Haarms is de stiefzoon van club-icoon Bobby Haarms (zie foto). Volgens de supportersclub heeft stiefzoon Ruud menig betrokkene diep gekwetst ten tijde van de laatste levensjaren van Bobby. “Tijdens de feestdagen werd er niet naar Bob omgekeken. Deze dagen bracht hij door bij supporters thuis. Terwijl Bob in het ziekenhuis lag, hebben supporters zijn huis woon klaar gemaakt en een elektrisch karretje voor hem aangeschaft. Vervolgens heeft Ruud, buiten medeweten van Bob, zijn huis weer leeggehaald en in een later stadium zelfs zeer waardevolle spullen, bestemd voor het supportershome, achterover gedrukt”, aldus de supportersclub.

Het totale bericht van de AFCA Supportersclub is hier te lezen. Daarin moet ook Hennie Henrichs het ontgelden. Henrichs; voorzitter van de Bestuursraad, blokkeerde volgens de supporters de voordracht van drie door hen aangedragen aspirant-leden (zie https://afcasc.nl/oproep-aan-leden-ajax/).

De , Hennie Henrichs, heeft gemeend deze voordracht te moeten afwijzen zonder opgaaf van steekhoudende argumenten. Volstrekte willekeur dus. Dezelfde Hennie Henrichs wordt overigens op de komende ALV voorgedragen om herkozen te worden voor een termijn van nog twee jaar. Ook dit is voor ons een signaal dat de Vereniging (lees: de Bestuursraad) er niets aan doet om een visie te willen uitdragen die gericht is op de toekomst.

Vanuit de Bestuursraad is vooralsnog geen enkele reactie gekomen richting de supporters waardoor besloten is deze pijnlijke affaire alsnog naar buiten te brengen. De supportersclub beraadt zich nu samen met diverse supportersgroeperingen op vervolgstappen in aanloop naar de Algemene Leden Vergadering van maandag 17 december. Daarbij worden acties in het stadion zeker niet uitgesloten.

Related posts

100 Comments

  1. De Ajacied

   Als het verhaal klopt zou het schandalig zijn om zulke mensen toe te laten binnen de bestuursraad.
   ❌❌❌

  1. Moosie

   Het is toch Reinhardt Henrichs zijn vader is opgeblazen in zo’n ouderwetse Mercedes cabrio

 1. AJAXForever61

  Geen mening, weet niet wat de waarheid is. Roepen in de woestijn is makkelijk! = Triest!!

   1. AJAXForever61

    Ik bedoel te zeggen , dat ik inhoudelijk over deze discussie te weinig weet, maar er ook velen zijn die ongenuanceerde opmerkingen plaatsen = roepen in de worstijn!

    1. Moosie

     gelul als je jaren het beleid volgt weet je hoe het zit
     Henrichs is gewoon een hele enge man.

  1. Litmanen

   Dat het bij Ajax altijd een wespenest is geweest en het altijd zal blijven. In de tijd van Jaap van Praag werden er al smerige spelletjes gespeeld op bestuurlijk niveau. Dat is alleen maar erger geworden.

 2. Mr Ajax

  Lastig dilemma, maar gezien de ernst van de feiten, moet hey bestuur toch minimaal een onderzoek doen naar deze twee, wordt vervolgd!

 3. Indojood

  Wat nou geen mening? Die Henrichs had al lang verdwenen moeten zijn, ging eind 2015 als voorzitter bestuursraad akkoord met ontslag van Jonk en daarmee het afschieten van plan Cruijff.

  1. Moosie

   Henrichs is al jaren bezig zijn eigen koninkrijk te besturen.
   Samen met van Os hebben ze eerst de club naar de klote geholpen en zo uzelf tot erelid gebombardeerd.
   Hierdoor is het bijna onmogelijk om veranderingen in te voeren bij de club.
   Nietmanen zal wel blij zijn het is zijn soort mensen.

 4. Prinsengracht

  Henrichs is een corrupte plucheplakker. Ruud Haarms ken ik niet. Maar ik kan me niet voorstellen dat AFCAS dit verzonnen heeft. Iemand die zo met BH is omgegaan, hoort niet bij Ajax. Die zou zelfs niet bij studio sport de samenvattingen van Ajax mogen kijken.

 5. dickst14

  Henrichs, ongelofelijk dat deze griezel bestaat. Wegwezen aub. Zit er alleen voor eigenbelang.

 6. Koning Haarms Wolfs

  Tja, Ajax lijkt slechts aas te zijn voor de aandeelhouders en een speelbal voor zelfverrijkend tuig. Wanneer wordt Ajax eindelijk van de beurs gehaald, voetballen we weer in een echt voetbalstadion en hebben we een bestuursraad met oog en hart voor Ajax. Bah!

  1. Prinsengracht

   Ik word wel eens moe van die “beurs” opmerkingen. Henrichs was er al voor we de beurs opgingen. Volgens mij is hij zelfs ouder dan de beurs. Dit heeft niets met de beursgang te maken. Dit is in feite het orgaan dat nog boven de NV staat. En daar moeten Henrichs en een paar anderen uit. Ik vrees echter dat Henrichs er pas uit gaat als hij eruit gedragen moet worden in zo’n kist van Nietmanen.

   1. Koning Haarms Wolfs

    Het heeft alles met de beurs te maken. Alle beslissingen die worden genomen, op welk vlak dan ook, hebben met de aandelenkoers te maken. Dus zeer zeker ook wie er plaats mogen nemen in de besturen, directie etc. Hennie Heidrich en het stiefzoontje van Bobby varen extreem wel bij deze constellatie, eigenlijk iedereen in het bestuur/bestuursraad en de directie, zolang de koers maar stijgt en redelijk voorspelbaar blijft stijgen.

    1. Prinsengracht

     Niet eens. Dit orgaan staat helemaal bovenaan. En niemand die op geld uit is, vaart wel bij iemand als Ruud Haarms aan boord.

 7. Prinsengracht

  Zit natuurlijk Wim Jonk te luisteren bij Kale Kees. Valt erg op dat hij vooral over het technische aspect van voetballen en opleiden praat. De liefde voor het spel en het vak druipt er vanaf. Toch erg jammer dat we hem niet meer op de Toekomst hebben.

  1. Indojood

   Eens, PG. Overmars en Sar zouden eens moeten gaan polsen of een terugkeer mogelijk is. Doodzonde dat hij niet meer bij ons zit.

 8. Koning Haarms Wolfs

  Erg jammer idd, PG. Wellicht krijgt iemand nog eens de briljante ingeving om hem terug te halen. Veel aan Wim te danken binnen de jeugd

 9. EugAjax

  Het orgaan dat de vereniging vertegenwoordigt mag natuurlijk NOOIT iets beslissen tegen de wens van groot icoon Bobby Haarms ! Schande dus ! Hopelijk kan dit tegengehouden worden

  1. Indojood

   Hé dooie, niet zo hypocriet. Ze stemden ook Jonk en daarmee het grootste icoon Jopie weg. Dat vond je toen terecht.

   1. EugAjax

    Herstel Indojood, Jonk is weg gestuurd door de andere voetbaljongens toch ? Met name Bergkamp toch ? Die beslissing van Jonk dan is nog steeds meer dan terecht ! Al veel over gezegd, maar een jaar lang je werk niet doen kan gewoon niet bij een topclub als Ajax………wat de redenen ook moge zijn. Dan kan je gewoon vertrekken !

    1. EugAjax

     Komt bij ik zie Jonk absoluut niet als Ajax icoon. Dat Johan voor hem koos daar kan ik niks aan doen ! Maar goed Jonk is zo goed dat hij als consultant onder de naam van Johan Cruijff niet verder komt als de onderbond in Belgie…………..I rest my case toch ⚽️? Of vind je dat indrukwekkend ?

     1. Moosie

      wat ben jij toch een sukkel Eugenaar jij weet niks van de club komt hier de aandacht trekken omdat je vriendje waarschijnlijk ook al impotent is geworden van je slappe gelul

     2. afcadeluxe

      waarom zou cruijff dan voor hem gekozen hebben?omdat hij paling uit volendam meenam?

     3. EugAjax

      Goede vraag afcadeluxe……daar begrijp ik tot de dag van vandaag helemaal geen klote van.
      Jonk is een naprater. Bergkamp heeft een eigen visie (iets wat Johan meer aan zou moeten spreken) EN die visie ligt heel dichtbij die van Johan………..dus dit is echt een hele goede vraag ! Ik heb werkelijk geen idee !

      Maar goed Jonk is weg en sindsdien doen we behoorlijk mee in Europa. Dus ik kan er nog steeds niet teveel mee zitten !

     4. Geroldkohlen

      daar ga je ook weer de mist in. we doen mee in Europa met de talenten uit onze jeugd, die in hun jeugd opleiding geleidt werden door de visie van Cruijff. die jonk hanteerde in zijn periode als hoofdjeugdopleiding ,dus de doorstroming van deze jeugd zoals de ligt, donny, appie, nous, eiting etc zijn uit die periode van Jonk als hoofdjeugdopleiding. dus ook de producten van plan Jopie. Bergkamp is een jaloerse slang ,en die heeft heel veel naar de klote geholpen.
      jij bent aan het draaien liegen en met mensen mee aan lullen, want jij zegt veel met weinig inhoud was liever in de kist blijven liggen samen met die pop van je. het feit dat jij hier op dit forum nog zit en draad weer oppakt waar je gebleven bent, laat zien hoe ziekelijk jij bent en niet goed in bovenkamer bent .samen met dat vriendje van je verdienen jullie een knuppel in jullie nek!

     5. Indojood

      Eug verlaagt zich tot het faken van zijn eigen dood om maar aandacht en sympathie te willen krijgen. Inhoudelijk was ie al vanaf dag één de weg kwijt met zijn gelul over een studie aan de Johan Cruyff University. Je kunt heel simpel alle uitspraken en interviews van Jopie er op naslaan en gewoon daaraan refereren om Eug’s bullshit af te fakkelen.

     6. EugAjax

      Geroldkohlen, nogmaals laat ik beginnen met Jonk is een goede opleider. Eens. Maar ik blijf zeggen zijn invloed op doorstroming jeugd wordt schromelijk overschat door jou. Ten eerste “we doen mee met de talenten uit onze jeugd in Europa”. Hoewel daar zeker kern van waarheid is wil ik even de elftallen nemen die Ajax Europees aanzien hebben terug gegeven de laatste 2.5 jaar. Onder Bosz speelde uit eigen opleiding vaak mee: Klaassen, Veltman, De Ligt, Beek en Tete. Grootste invloed kwam van die vijf van Klaassen en Veltman in dat jaar. de Ligt kwam er aan en is nu niet meer weg te denken ! Mss toen al niet. Maar het echte kwaliteitsverschil dat jaar kwam van aangetrokken spelers, oa Ziyech die onder Jonk niet eens gekocht zou zijn.

      Nu dit jaar dan maken we de stap naar overwintering CL. De Ligt, Beek
      ,Blind en Mazraoui zijn de meest voorkomende eigen jeugd in opstelling? Mss vergeet ik er 1. Maar ook hier het grote verschil wordt gemaakt door aangekochte spelers, De Ligt en Blind. Spelers als Neres, Ziyech en Tadic. Persoonlijk vind ik Beek ook heel goed, maar daar wordt heel divers over gedacht.

      Dus invloed eigen jeugd op Europese prestaties is er wel maar is niet de belabgrijkste reden van de groei in Europa. Komt bij dat mannen die eigen opleiding hebben gehad en hierboven genoemd zijn dat bij meerdere invloed Jonk echt marginaal is.

      De Ligt ? Zeker wel invloed, maar De Ligt is zo getalenteerd dat hij er zonder Jonk ook zeker was gekomen. Ik denk zelfs dat een jongen als De Ligt meer heeft aan zijn mentor Barry Hulshoff. Kei van een verdediger geweest en in echte Europese top gespeeld ! Of lessen van Sjaak.

      Komt bij hoe lang is Jonk hoofd opleiding geweest? 4 jaar? Mijn mening is dat van die 4 jaar zijn eerste en laatste jaar in teken stond van ruzie schoppen in de organisatie. Eerste jaar terecht laatste onterecht. Maar dan is je aandacht afgeleid van je belangrijkste taken. Die jongens hebben 10 jaar of langer opleiding doorlopen ? Waarvan 2-3 jaar Jonk! Nou wat een invloed !

      Maar hey gelukkig voor jou is het slecht een bescheiden mening van iemand die jullie toch niet serieus nemen.

      Moet ik wel zeggen winden jullie je vreselijk op over iemand die je toch niet serieus neemt……….maar goed aangezien je inhoud meer dan driekwart uit voetbal bestond heb ik toch even moeite genomen om mijn mening te geven !

     7. Emilio4Ajax

      Maar Eug, je hoeft je boek niet hier op dit forum te publiceren…leest toch niemand…te lang en vast en zeker te saai…?

     8. EugAjax

      Emilio, ik geef gewoon antwoord op commentaar van Gerold. Zoals jezelf zegt. Gewwon niet lezen en doorscrollen. Dan hoef je je niet te irriteren! En is voor mij een stuk rustiger ?

     9. Emilio4Ajax

      Moet we zeggen Eug dat je behoorlijk wat in de ruimte lult voor een dooie…invasion of the bodysnatchers …ofzo

     10. The last nick

      Noem jij dat “gewoon”. Kap eens met die epistels om belangrijk te lijken. Je bent en blijft gewoon dom. Lange lappen tekst veranderen dat niet. Verder ben en blijf je een Johan verrader hoe je ook blijft draaien.

     11. Geroldkohlen

      ben gestopt bij het stukje veltman grootste invloed van dat Ajax. dan ben je echt niet goed snik als dat nog duidelijk was dan is dat nu wel, totaal 0 verstand klopt ook voor geen meter feitelijk ook onzin. Weet je zeker dat je geen hersenoperatie moest ondergaan ipv van een zogenaamde openhartoperatie! dat er in zo’n lap tekst zoveel onzin staan.

     12. Indojood

      Jouw inhoudelijke mening boeit niemand. Het dient nu slechts als vehikel om jouw online gedrag te observeren. Ik zou in je testament laten opnemen dat je je hersens na je echte overlijden aan de wetenschap doneert om te kunnen laten nakijken waar nu daadwerkelijk het verkeerde draadje zit gemonteerd om zo jouw denken en handelen te kunnen verklaren. Ik hou het nu maar op ziekelijke aandachtsgeilheid waarin niets te gek is.

     13. Moosie

      grappige is dat hij zegt dat Jonk nooit Zyech gekocht had terwijl dat juist precies andersom is.
      Ze h is het schoolvoorbeeld van wat je niet hebt moet je kopen.

     14. Indojood

      Jonk in december 2016: Jonk had in het verleden kritiek op de aankopen van Ajax, maar Hakim Ziyech en Davinson Sánchez vindt hij wel goede spelers. “Een aankoop moet meerwaarde hebben. Hakim Ziyech maakt het spel van Ajax onvoorspelbaarder. Hij laat anderen beter functioneren. Dat is dus een goede aankoop. Dat geldt ook voor Davinson Sánchez, hij voegt iets toe aan Ajax wat er niet in grote mate was: een winnaarsmentaliteit.”

     15. EugAjax

      Ai ai Indojood, dat was toen al half jaar duidelijk was dat het meerwaardes waren als aankopen…….ik heb geen tijd om alles na te kijken maar die van Sanchez wordt in juni door hem beoordeeld als……zie link

      https://www.ajaxshowtime.com/article/bijzaken-en-geruchten/97339/jonk-vaak-zijn-dat-breedte-aankopen

      En mbt Ziyech kan het niet zo snel vinden, maar ik weet zeker dat hij vooraf ook tegen was omdat dat de ontwikkeling van Nouri in de weg zou staan! Komen we meteen bij mijn grootste probleem bij Jonk.
      Achteraf mooi weer spelen en dingen claimen, terwijl hij op beslissingsmoment (voor het seizoen) een andere mening had. Dat heet achteraf je gelijk halen, dan kijk je koe in de ……..juist !

     16. EugAjax

      Indojood je moet natuurlijk wel kijken naar teksten Jonk vooraf op moment van aankopen en niet als beide spelers als bewezen hebben meerwaarde te hebben.
      In juni op AS, Jonk heeft zijn ongenoegen geuit over aankopen Sanchez en Cassiera. “Vaak zijn dat breedte aankopen” en over Ziyech (kan alleen niet zo snel quote vinden) zei hij dat die aankoop de ontwikkeling van Nouri in de weg zou staan !

     17. EugAjax

      Achteraf is makkelijk praten, koe in de kont kijken heet dat……..en daar is Jonk nu inderdaad erg goed in. Net zoals het claimen van succes in Europa ten tijden van Bosz ! Precies dus twee redenen waarom ik niet erg vind dat hij weg is. Goede opleider maar geen manager !

     18. Indojood

      Natuurlijk, dooie. Probeer het maar weer te verdraaien omdat het niet in je straatje past.

     19. The last nick

      Kijk jezelf in je kont en kruip er in. Je blijf, net als Lutmanen, Jonk volkomen onterecht in een kwaad daglicht stellen. Jonk heeft bijv. nooit aan werkweigering gedaan. Hij schoof niet aan bij vergaderingen omdat hij daar vakken zat te vullen. Ze namen hem niet serieus. Een gezond mens zegt dan, prima,overleg dan ook zonder mij als ik geen meerwaarde heb. Aan blijven schuiven toont pure zwakte. Jullie hebben echter graag ja knikkers en meelopers en doen ze dat niet dan heb je een stok gevonden om te slaan. Kleinzielig gedrag.

     20. Indojood

      Wat jij en ik vinden is niet belangrijk. Jopie en Jonk bleven elkaar steunen, de anderen pleegden verraad. Rest my case.

     21. EugAjax

      Je eerste zin ben ik wel mee eens ?. Beetje tijdsverspilling geweest dus al die lange grote discussies ?.

     22. Moosie

      Je bent gewoon een kuthomo die er geen verstand van heeft en zelfs nog te dom is om zijn eigen dood in scène te zetten zelfs dat lukte je niet.
      Al die mensen die het eerst nog voor je opnamen kotsen je nu ook uit en dat is gerechtigheid.
      Verder laat je al tijden zien dat je Johan niet snapt ,dat je kampioen open deuren intrappen bent en dat je maar blijft janken over Bergkamp terwijl die er juist een zooitje van maakte en nu thuis zit terwijl Jonk voor de familie Cruijff werkt.
      Ergo pleur gewoon op kom niet terug ga lekker doen of je buitenkantje rechts bent op VI en fantaseren dat mensen je wel aardig vinden.
      En anders kun je altijd nog een sprookje vertellen dat is het enige waar je affiniteit mee hebt.
      Ban de brug springen is ook een optie die je serieus zou moeten overwegen een hele hoge brug zonder water drijfzand zodat je dan ook meteen begraven wordt 40 kub cement erover en klaar is Eugenaar

     23. Prinsengracht

      Ben bang dat jij morgen de voorlichter van een minister aan de telefoon hebt Moos?

     24. Prinsengracht

      Nee. Ze wil met je in gesprek. Waarschijnlijk in de Balie. Mocht je er op in gaan, kom dan na afloop ff Paradiso binnen. ?

     25. Moosie

      Ja en dan gepijpt worden door Halsema in de coulissen misschien een overweging maar denk het niet

     26. Indojood

      Ja ik had me verder ook de moeite kunnen besparen om het wel eens voor je op te nemen. Inhoudelijk sta ik daar nog steeds achter maar je bent het meest walgelijke lid op deze site met al je leugens. Je bent gewoon een gestoorde gek die aandachtsgeil is, maakt niet uit hoe. Ik hoop voor alle zwakkeren in de wereld dat je stoornis zich niet verder ontwikkelt tot het niveau van (kinder)verkrachter o.i.d., ik zou daar i.i.g. niet van opkijken.

     27. EugAjax

      Hou toch op Indojood !! Je hebt het idd zeg en schrijven 3(!) keer voor me opgenomen ! Drie keer tegen AB. En daarna ? Ik heb je nooit in 4 jaar Moosie zien aanpakken ! Hoeft ook niet alleen 3 keer voor me opnemen en 1000en keren afzagen en dan moet ik God op me blote knieeen danken dat je mij weleens ‘beschermd’ hebt ? Sorry dit is nu precies waarom je gniepig bent in mijn ogen….Moosie en AB zijn helemaal de bloody limit maar zij schelden en tieren iig op de man !

     28. EugAjax

      Verder als je forum politie wilt zijn moet je heel consequent zijn! Heb ik vaker tegen je gezegd! Er is er 1 lid die dat wel doet! En daar heb ik 5000 keer meer respect voor ! En nee die mot mij ook niet dus is geen slijmen !

     29. Indojood

      Na wat jij geflikt hebt, waarom zou ik me druk maken over wat er tegen jou gezegd wordt hier? En Moosie is wel degelijk redelijk tegen je geweest met zelfs een hint naar onze appgroep, maar jij presteert het om bij iedereen (behalve Nietmanen) afgunst op te wekken. Daarnaast kom je gewoon doodleuk terug en denk je weer doodgewoon door te gaan alsof er niets gebeurd is. Je bent de meest zieke, walgelijke persoon op dit forum, zonder enig (zelf)respect.

     30. EugAjax

      Ik heb het over de periode voor mijn twee zeer domme stunts! En Moosie redelijk ?????? Sorry maar dan ben je echt niet goed snik! Die vergelijk mijn meningen gedachtengoed met die van een massamoordenaar lang voor die domme stunts van me. Dat ik er nu slecht op sta begrijp ik dat dat niet meer goed komt des te meer en ja ook bij velen anderen maar dat heb ik ingecalculeerd en aan mezelf te danken. Dat maakt me dus niks uit.
      Toch heb ik ook andere ‘geluiden’ gehoord na die domme stunts.

      Ik denk dat ik met mijn voetbalmeningen goed kan bijdragen aan dit forum. Rest is voor mij totaal niet belangrijk.

      Of jij nu met je sekte mij bij elke bijdrage voor wat ook ga uitmaken! I do not care!

      Noem me van alles (tot zelfs kinderverkrachter aan toe…….) wat je wilt het is jouw en jullie tijdsverspilling ! Wat jij en je makkers er mee wilt bereiken geen idee. Mensen tegen me opzetten hoeft niet dat heb ik zelf al gedaan, en wegjagen lukt je en je strijdmakkers ook niet!

      Nogmaals ga gerust door ik moet en blijf lachen om zoveel hypocrisie !!!!!?

     31. dickst14

      Eug, je hebt ineens humor. Ik moest hard lachen om je volgende zin. “ik denk dat ik met mijn voetbalmeningen goed kan bijdragen aan dit forum”
      Wat een domme dooie lul ben je toch.

     32. Indojood

      Ik noemde je geen kinderverkrachter, ik hoop gewoon dat het niet zover komt want die stoornis van is zorgwekkend.

     33. EugAjax

      Dat bedoel ik met gniepig…..wel het woord gebruiken in een bijdrage naar me maar wel op een manier om je er toch uit te lullen…… ik hou er nu over op succes met jullie vendetta !

     34. Moosie

      Ik heb ook sorry gezegd voor het feit dat jij je toen beledigd voelde en uitgelegd dat het in de context was maar een ongelukkige woordkeuze.
      maar jij blijft er maar Op terugkomen want zo’n zeikerd ben je wel.
      Verder hebben jou voetbalmeningen totaal geen toegevoegde waarde want 9 ban de 10 keer is het stukje wat over voetbal gaat opvulling voor de sneer of leugen die je wilt deponeren.
      En dan weer heil met je pop op schoot zitten janken dat je aandacht krijgt.
      Verder zijn jij en die andere kwal degene die steeds bezig zijn geweest om het forum tegen mij en AB op te zetten.
      Her enige wat ik heb gedaan is aantonen wat voor walgelijk mannetjes jullie eigenlijk zijn .
      En dat hebben jullie dus aan je eigen uitspraken ,gedrag en leugens te danken.
      Jullie dachten ff iedereen in de zeil te nemen en dat is in jullie smoel ontploft.
      En dan kan je nou wel hier heel stoer zitten dien maar jij hebt waarschijnlijk gewoon zitten janken dat BR je vriendje niet wil zijn.
      En kijk eens naar de reacties van Nees die nam het eerst voor jullie op maar ondertussen heeft hij volgens mij net zo’n hekel aan Nietmanen en ben jij ook door de mand gevallen.
      Heb je ook aan jezelf te danken.
      Gast zoek hulp je bent echt een pathetische sukkel en voordat je inderdaad mensen in het echte leven straks iets ergs flikt door je stoornis moet je ,je eigen echt laten behandelen want dit is gewoon echt niet normaal hoe jij leeft.

     35. EugAjax

      Moosie zegt “verder zijn jij (Eug) en die andere kwal degene die steeds bezig zijn geweest om forum tegen mij en AB op te zetten”………………hahahahaha zoiets fantastsich heb ik nog nooit gehoord hahahaha. Nou kerel je geeft me of ons nu echt teveel eer hoor hahahaha. Sorry dat is geheel aan jullie zelf te danken.

      Net zoals ik het aan mezelf te danken heb dat mannen als BR en Nees met niet (meer) motten.

      Blijkbaar is dat ook belangrijk voor je hoe andere leden over me denken als persoon……….nou ik heb een verrassing voor je ik sta er niet goed op. SHOCKING hahahahaha. Fijne avond man! Kan jij gvd niet optreden in Carre of zo dan koop ik geheid een kaartje !!!

     36. Moosie

      begrijpend lezen kun je niet hè?
      Het is niet gelukt maar daarentegen worden jullie wel uitgekotst zoiets van zoek de verschillen sukkel.
      Maar leuk hè als niemand je nog serieus neemt?

    2. Prinsengracht

     Eug, luister gewoon eens naar Jonk. Je kunt vast de uitzending van vanmorgen terug kijken. Laat je eigen vooroordelen varen en luister. Hij zegt niets over politiek. Niets over strijd. Gewoon over voetbal. Over jeugd. Over opleiden. Over spelers. Pure passie voor het spel. Meer niet.

     1. EugAjax

      Zeker nu jij zegt dat er geen woprd wordt gerept over politiek. Ik heb me namelijk flink zitten ergeren voor de EL finale toen hij en zijn makker Jongkind het succes kwamen claimen……..als nu niks van dat alles te bespeuren is ga ik de moeite nemen ?

     2. Moosie

      ook weer een leugen ze hebben er een aandeel in gehad meer niet maar Bergkamp heeft alles verkloot daar horen we je niet over waarschijnlijk zat je toen net op je knieën je pop te pijpen

     3. De Nees

      Nietmanen meestal links gelaten, kreeg al genoeg de waarheid gezegd. Maar als hij naar mij uithaalt om niets dan kan hij het krijgen. Eug, geen reet veranderd na zijn bijna-dood-ervaring. Boven weer een lap tekst met verdraaiingen en van alles bijhalen om zijn onzin richting te geven. Alsof we dom zijn en niet snappen wie wat hoe heeft bedoelt. Zijn analyses zijn weer van basisschool niveau, zo lulde hij ook alles recht van Bergkamp om nu achter te komen hoe verkeerd zijn invloed is geweest. Daaaag Eug. Leek weer nergens op.

 10. Iedereen heeft een mening

  Mocht het verhaal kloppen, en daar ga ik vanuit want zoiets verzin je niet, dan zou het een schande zijn om hem te benoemen.

 11. The last nick

  Ongelooflijk hoe weinig de Jonk “haters” weten van het werk dat hij doet. Het enige wat ze noemen is Belgie omdat dat in hun ogen lekker negatief scoort. Dan de term “naprater”, ook zeer walgelijk richting Johan. Erg jammer dat deze mensen een podium wordt gegegeven hier.

 12. Bigboss

  Als dit zo is hoe kan dit dan. Waar gaat het mis en hoe kunnen de mensen die dit beslissen zon besluit nemen en niet goed geinformeerd zijn of worden

 13. The last nick

  Ongelooflijk dat Eug nog steeds de naam AB er bij blijft halen. Volgens mijsinds zijn dood is er geen scheldwoord of humoristische doodswens geuit door mij. Hooguit één keer een vies stinkpak door een valletje in de rotzooi van een giertankje. Maar iemand die bij herhaling Jonk, en daarmee Johan, belachelijk maakt en Litmanen onvoorwaardelijk blijft steunen,hoort niet thuis op een Ajaxforum. Ik hoop ook van harte dat Fred en Pascal wat minder waarde hechten aan alle kliks. We hadden net een paar dagen leuk forum vanwege afwezigheid Litmanen en Eug. Nu is het meteen weer raak,rarara waar komt dat door. Ik ben heus geen lieverdje maar, inderdaad let op ?, ik heb wel verstand van Ajax en waar Ajax voor moet staan en, ook niet onbelangrijk, van het spelletje. Absurde Ajax meningen zijn simpelweg niet gewenst.

Comments are closed.