Ten Hag rekent op Ziyech en Schöne tegen PEC

Erik ten Hag sprak verwacht dat Hakim Ziyech zaterdagavond in de competitie uitwedstrijd tegen PEC Zwolle inzetbaar is. “Hij traint als het goed is vanmiddag weer helemaal met de groep mee. Ik ga er vanuit dat hij morgen beschikbaar is.” “Hakim is gisteren gedeeltelijk ingestapt bij de groepstraining, en dat ging goed”, aldus Ten Hag op Ajax.nl. Ten Hag is nog positiever over Lasse Schöne. “In het begin van de week ging het iets minder, maar Lasse deed donderdag al weer volop mee, dus hij is helemaal geen vraagteken meer.”

Related posts

20 Comments

     1. KBouter

      Blind daar weg en Sinkgraven erin. Dan heb je veel meer voetballend vermogen want Blind is te statisch en te beperkt.

     2. FrankiC

      Als Sinkgraven zover is zou dat eerder ten koste gaan van KJH (Ziyech doorschuiven) of Wöber (Blind zakken)…

 1. AJAXForever61

  Toppers! Toch hebben we het goed opgevangen zonder Zyech, maar echte tegenstand was er ook niet echt!

Comments are closed.