NOS: ‘PSG ook aan tafel met De Ligt’

De interesse van Paris Saint-Germain voor Frenkie de Jong speelt al langer, alsdus de NOS. Zo werd De Jong vorige maand al in Amsterdam gesignaleerd samen met Maxwell, de technisch directeur van PSG. Wat verder opviel bij dat samenzijn, is dat in het chique restaurant La Rive ook Matthijs de Ligt aan tafel zat, zo meldt de NOS vandaag.

Related posts

24 Comments

 1. Finidi

  Oke samen 200 miljoen, wat maakt het uit, ze gaan toch dus doe dan maar boter bij de vis en het liefst een dikke klodder!!

  1. Wenen 1995

   Eens, hopelijk snel duidelijkheid, zodat Marc wat tijd heeft om goede vervangers aan te trekken.

   1. Finidi

    Ja en wel een paar die er gelijk staan graag en niet zon aankoop voor de (verre) toekomst svp!

   2. FrankiC

    Alsof Marc ná de handtekeningen pas in actie gaat komen, beetje naïef.
    Selectie is sowieso te smal; Winteraankopen zijn een must.

 2. FrankiC

  Zoals het er nu uit ziet mag PSG vanwege de Financial Fair Play tot 1 juli geen aankopen doen, zonder dat het spelers verkoopt, heb ik begrepen. Daarna valt nog veel te bezien, want een Europese uitsluiting voor komend seizoen is na Football Leaks heel reëel.’ Ik neem aan dat ze eerst willen weten of er CL gespeeld wordt.

 3. The last nick

  Een club met een oliesjeik aan het hoofd. Half jaar later koopt die gewoon weer een complete verdediging. Een voetbalclub is een speeltje voor hem en heeft niets te maken met serieus beleid. Je kan dankzij sjeikie heel goed verdienen maar je staat dankzij diezelfde sjeikie ook direct weer aan de kant of je cluppie wordt bverkocht aan iemand die het ook weer helemaal anders gaat doen.
  Bayern heeft nog enigszins een visie en ook een aantal Engelse clubs. Bij Barca wordt dit ook al steeds minder maar die voetballen wel altijd vooruit. Kortom, de zaakwaarnemers worden er 100% zeker beter van en Ajax ook maar of dit ook voor de spelers gaat gelden ………. 100% twijfel.

  1. Red

   Helemaal mee eens. Psg is een club zonder ziel die titels koopt. Man City en andere hebben ook sjeiks en weet ik wat maar daar hebben ze in ieder geval een goede competitie en echte fans. Psg is nep

 4. FrankiC

  Juve wil anders serieus gaan investeren: Isco en Pogba (winter), De Ligt en Marcelo (zomer), maar ja, hij is in een restaurant gezien, dus…

    1. FrankiC

     Van Persie en Berghuis zijn super lovend over hem. Hij begint nu wat te wennen en draaien in Rotterdam.
     Ik vond en vind hem nog steeds een Ajax voetballer, maar dat is bekend.

 5. Waldolala

  Als ze gaan, en dat gaat zeker gebeuren, dan voor de absolute hoofdprijs. Bedragen overigens zijn absurd. Maar goed, dit hoort bij de voetballerij en de (opleidings)club die Akax al sinds jaar en dag is.

 6. Bert Betondorp

  Dit hele gedoe is compleet van de gekke. Net als je geniet van je eigen club Ajax
  met spelers die uit de schoot van Ajax zijn gekomen, dan komt er een geld maniak en zegt “koop ik” alsof het monopoly is. Maar het is echt.
  Natuurlijk blijf je Ajax trouw maar zonder die toppers is het alsof je kijkt
  naar een amateurclub kijkt. Jammer, maar weinig aan te doen. Hoe verpest je de sport voetbal? Nou, zo dus.

Comments are closed.