There are no ads, please add some


‘Frenkie wil naar PSG, Ajax wil 75 miljoen euro en PSG is bereid dat te betalen’

Zaakwaarnemer Ali Dursun ontkent dat er al een akkoord is tussen Ajax en Paris Saint-Germain zoals De Telegraaf vrijdagochtend wist te melden. De overgang van de middenvelder van Ajax naar PSG zou voor ongeveer 75 miljoen euro worden voltrokken, maar het is volgens zaakwaarnemer Ali Dursun nog allerminst zeker dat de deal beklonken wordt.

“Er is nog geen transfer. Het is niet rond”, aldus Dursun tegenover de NOS. “Frenkie blijft gegarandeerd tot de zomer bij Ajax. Ik kan er verder niets over zeggen.” De Jong zelf herhaalt de woorden van zijn zaakwaarnemer als hij vrijdag richting het trainingsveld loopt, aldus de NOS . De jongeling geeft aan dat hij het niet zou kunnen maken om nu al een beslissing te nemen.

Ook Directeur spelersbeleid Marc Overmars wilde nog niet spreken van een akkoord. “Dat is het gebruikelijke verhaal. Zolang niet alles op papier staat, moeten mensen een slag om de arm houden. Er moeten nog een paar details besproken worden, dus daar zou het op mis kunnen lopen. Maar Frenkie wil naar PSG, Ajax wil 75 miljoen euro en PSG is bereid dat te betalen”, aldus Mike Verweij van De Telegraaf.

Ajax-trainer Erik ten Hag ging op de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd van zaterdagavond tegen PEC Zwolle ook even kort in op de kwestie. “Het zou geweldig zijn voor Ajax, een groot compliment. Dit zou ook goed zijn voor de uitstraling van het Nederlandse voetbal. Het is steeds issue, maar net zag ik Frenkie even en hij sprak al Frans”, grinnikte Ten Hag. “Als het waar is, is PSG een erg mooie club, maar daar zijn er nog veel meer van.”

Gerelateerde posts

24 reacties

  1. FrankiC

   Transfergeruchten zijn al ‘nieuwsberichten’ van lik me reet, maar als die nu ook nog in een andere opmaak herhaald gaan worden, wordt het pas echt vermoeiend.

   1. The last nick

    FrankiC, de site is gebaat bij zoveel mogelijk kliks. Elke klik telt zelfs dubbel als je oplet. Dat genereert inkomsten. Dus hoe meer berichten, hoe hoger de inkomsten. Ze zullen dus geen enkel bericht achterhouden.

    1. FrankiC

     Snap ‘t principe. Niet minder vermoeiend.
     Je kunt ook bijvoorbeeld vragen stellen aan het forum: geef ieder een top 3 van gewenste aankopen….. of ander discussie materiaal.

 1. Bakkie

  Jammer, maar Frenkie is gewoon een hype op het moment, omdat hij dingen laat zien die je normaal alleen ziet bij de meest ervaren intelligente spelers zoals Pirlo en Iniesta. Jaren terug kon ik gigantisch balen van zo’n verkoop, maar dat kwam vooral omdat we er niets voor terug kregen. Tegenwoordig heb ik meer vertrouwen gekregen in het beleid dat Ajax aan het voeren is. Ze houden niet meer vast aan een onrealistisch salarisplafond en ze durven te investeren in goede spelers. Ik ben nu al benieuwd welk toptalent we van (een deel van) dit geld gaan kopen en gun Frenkie het allerbeste de komende zomer!

 2. The last nick

  Kan Ajax zich nu niet inkopen in de Duitse competitie. Dan is het tenminste realistisch om de verwachting uit te spreken dat er spelers van formaat gehaald kunnen worden. Anders lukt dat gewoon niet.

 3. Charka53

  Het is inderdaad wel jammer nu Ajax na lange tijd zijn neus in Europa laat zien vliegen de spelers weer de deur uit wanneer gaat er eens de rem op kan hier wettelijk niet eens naar gekeken worden zodat de rijken zich een beetje moeten inhouden.

 4. Iedereen heeft een mening

  Omdat AJAX altijd vooruitstrevend is zou ik het volgende doen: dna afnemen van o.a. Frenkie en De Ligt en over 18 jaar staan er weer Frenkies en De Ligtjes. Zo hou je dus kwaliteit in huis. 😂😂😂🤡🤡🤡

 5. ajacied078

  wie kan er nog meer 75mil betalen? city. united en madrid en maybe bayern maar dan heb je het wel gehad

 6. Zlatan4ever

  Ik feliciteer Frenkie en Ajax bij voorbaat 🤝 kom op met die poen , deal van de eeuw voor een “talent”….💸💵💰💎💶

 7. AJAXForever61

  Wat maakt het uit, Frenkie ging toch al weg dit seizoen, waar naar toe is niet belangrijk. Als hij het seizoen maar afmaakt bij ons!!

Reageren is niet mogelijk.