There are no ads, please add some


Aandeel Ajax stijgt naar recordhoogte na berichtgeving rond transfer De Jong

De koers op het aandeel Ajax is vrijdag naar het hoogste niveau ooit gestegen, zo weet De Telegraaf vrijdagmiddag te melden. De ochtendkrant maakte eerder melding van een mogelijke transfer van Frenkie de Jong naar Paris Saint-Germain die Ajax naar verluidt een slordige 75 miljoen euro op gaat leveren. De koers van Ajax steeg met 1,3 procent naar 14,85 euro. Het aandeel Ajax was sowieso al een van de best presterende op de Amsterdamse beurs. Wie vorig jaar aandelen kocht, zag zijn belegging bijna 52 procent meer waard worden.

Afgelopen seizoen was Davinson Sánchez nog de duurst uitgaande transfer van Ajax. De Colombiaan vertrok vorige zomer voor zo’n veertig miljoen naar Tottenham Hotspur. Een zomer eerder vertrok Arek Milik voor 32 miljoen euro naar Napoli.


Gerelateerde posts

10 reacties

    1. Moosie

      Ben je met meerdere joh?
      Of denk je dat omdat je meerdere aandelen bezit je ook meerdere aandeelhouders bent?

Reageren is niet mogelijk.