Kamphuis fluit PEC Zwolle – Ajax

Jochem Kamphuis is door de KNVB aangesteld als arbiter bij het competitieduel van aanstaande zaterdag tussen PEC Zwolle en Ajax. Kamphuis zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Van Roekel en Brondijk. Vierde official is Martens. PEC Zwolle – Ajax begint zaterdag om 19:45 uur.

Bron: KNVB

Related posts

44 Comments

  1. Bert Betondorp

   Nou nee, Huntelaar, Tadic en Blind scoren in de eerste helft, uitslag bijft 3-0
   Saaie wedstrijd zonder VAR en met vreemde beslissingen van scheids.
   We zullen het zien

 1. EugAjax

  Volgende slachtoffer in Ajax zijn dadendrang. Schppie en zijn mannen gaan de boot in. Overigens hoor je vrij weinig mensen meer over Schippie die naar Ajax moet komen. Waarschijnlijk door Ajax zelf nu, maar ik denk ook aan neergang PEC !

  1. Prinsengracht

   Achteraf is het altijd makkelijk praten. En dat zeg ik omdat ik vorig jaar al zei dat we niet te hard van stapel moeten lopen met Johnny. Jij toen niet volgens mij.

  2. Indojood

   Ik hoor jou ook niet meer dat Ajax de verkeerde weg heeft ingeslagen met het ontslag van Keizer en Bergkamp. Je zette doodleuk je eigen dood in scène en keerde terug als de evangelist van het huidige beleid.

   1. Indojood

    Juist Zlatan, het gaat maar niet weg, het kickt erop om voor lul staan, een apart soort sadomasochisme. Internet gekkie.

 2. Finidi

  Fijn voor Kamphuus en van mij mag Schippie er best bij komen en tzt de boel vervangen, tenm echte ajacied en redelijk te verstaan,maak hier vooral niet uit op dat ik vind dat TH het nu niet goed doet want dat is nu niet zo natuurlijk maar ik heb niks met die man eerlijk gezegd.

  1. Indojood

   Ik ook niet. Ben geen voorstander van veranderingen in de organisatie dus laat Ten Hag maar zitten maar het blijft wrang dat hetgeen wat Bosz wilde nu is uitgevoerd.

  2. De Nees

   Heb het al eerder aangegeven, d’r zijn te veel ontslagen geweest afgelopen 15 jaar, terecht of onterecht. Dat kan nooit goed beleid zijn daarom moet maar ’s meer geduld zijn met een nieuwe trainer. Iedereen ziet dat Ten Hag zijn minpunten heeft maar dat geldt voor nagenoeg alle trainers, de categorie waarvoor dat mss minder geldt is doorgaans niet haalbaar voor Ajax. Persoonlijk heb ik gedacht eerste half jaar is een overgangsperiode, vanaf de zomer is hij vol verantwoordelijk voor zijn eigen selectie en dan tot aan de winterstop kan je hem naar meer redelijkheid beoordelen. Van mijn part dus tot nu toe niet veel op aan te merken, hij doet het goed.

   1. Tikkietakka

    Ik denk nig steeds dat ten Hag weinig invloed heeft. Spelers hebben het naar zich toe getrokken. Hij zit er, doet zijn ding, doet zijn best. Zodra er echt gebouwd moet worden is ten Hag veel te licht.

    1. De Nees

     Dat zal best maar zo kan je altijd wel een draai aangeven. Ten Hag is ook niet mijn favoriet maar tegelijkertijd zeiken wij ook heel graag en daar komen veel gezochte argumenten uit voort. Een gewone trainer die toevallig met goed materiaal mag werken en aanvallend speelt, vooralsnog kijk ik daar naar.

     1. The last nick

      Van mijn kant geen draai maar een mening die nog niet bijgesteld hoeft te worden. Het is overduidelijk dat de selectie op een gegeven moment heeft gezegd: het moet anders. Opeens mocht bijvoorbeeld Ziyech veel meereen zwervende vrije tol vervullen ipv dathij werd terug gedirigeerd naar de rechterkant door ten Hag. Opeens zag jevrolijkheid in het spel komen. Geloof mij, een aantal spelers hebben intern het voortouw genomen. In mijn ogen is en blijft ten Hag een aardige meewerkende marionet.

     2. De Nees

      Dat laatste kan zijn, maar dit gebeurt wel vaker dat trainers ook naar spelers luisteren. Pas als hij tactische fouten gaat opstapelen zoals met Frenkie tegen pisvee, met nog een B-categorie als Labyad komt aanzetten en zijn elftal niet kan motiveren dan is het zwaarwegender kritiek, vooralsnog is het spijkers zoeken op laag water.

     3. The last nick

      Te vaak start Ajax nog niet goed genoeg. Een opeenstapeling van een constante fout is Blind als cv. Een grove fout is bij 3-0 een speler laten invallen in de laatste 30 seconden. Verder heb je luisteren en je taktiek gewoon 180 graden moeten draaien. Hij mazzelt gewoon giga met deze selectie. Maar ja, dat vind ik ?

 3. AFCA_035

  Het zou toch prachtig zijn als Pvv… uhh… Psv hun eerstvolgende wedstrijd verliezen❌❌❌

  1. De Nees

   Zeker 035..zeker…goed van je dat jij het ook zo ziet. ?? En anders de wedstrijd daarop! Kom op met z’n allen hier, laten we heel hard hopen!

 4. AJAXForever61

  In eerste helft 3/0 voorsprong pakken, dan sterkhouders wisselen voor Sinkie, labyad en geef Sierhuis eens een ksns met 3-0 voor! Op naar Bayern!!!’

  1. FrankiC

   Sierhuis zit al 3 maanden niet meer bij de selectie en lijkt ook in JA voorbijgestreerfd door Danilo. Ben eerder benieuwd naar Schuurs, Ekkelenkamp of Gravenberch. ILabyad hoeft voor mij absoluut niet. Uiteraard speeltijd voor Sinkgraven, maar ook belangrijk: doelpunten….

   1. Indojood

    Ben jij soms verliefd op die Sinkgraven? Je doet net alsof het één of andere wereldster is. Wat mij betreft is hij voor de breedte op het middenveld, meer niet. Aan het niveau van Ziyech, Van de Beek en Schöne kan hij niet tippen.

    1. FrankiC

     ‘Wens is de vader van de gedachte’, reageerde zondag iemand op een post van mij over Sinkgraven. Ik dacht: misschien heeft ie wel gelijk. Het eigenaardige is dat ik in het begin helemaal niets met hem had maar als linksback zag ik opeens een goeie middenvelder in hem. Ook in JA.
     Kwalitatief: tussen Ziyech en Vd Beek.

     1. Indojood

      Degene die dat zei snapt het. ?
      Ik vind Sinkgraven meer een zaalvoetballer. Geen uitzonderlijk talent die zomaar even mee kan meedoen in de CL. Op basis van 12 minuten tegen een ADO wat allang op apegapen lag wordt er geconcludeerd dat Sinkgraven aan de deur van de basis klopt. Ik vind dat een redelijk opportunistische manier van analyseren, niet gestoeld op kennis en feiten maar gewoon “fanboyism.” Nietmanen is daar een schoolvoorbeeld van, met al zijn oogappeltjes die zijn mislukt bij Ajax.

 5. -buitenkantje rechts-

  Kamphuis is toch die cybersecurity specialist? Die was vermist im Noorwegen…

 6. nash1900

  Snel afstand nemen en dan misschien wat spelers rust geven. voor robben & co. want die moet gewonnen worden. al wordt erg lastig 🙂

Comments are closed.