Opstellingen Ajax – ADO

Hakim Ziyech en Kasper Dolberg zullen vandaag niet op het veld verschijnen door diverse blessures maar gelukkig zijn er goede spelers die hun plek kunnen waarnemen. Ajax is de laatste achttien thuisduels ongeslagen en naar verwachting zal dit nummer negentien worden. De heer van Boekel zal om 12:15 het startsein geven. Op het laatste moment is Lasse Schone uitgevallen en vervangen door Labyad.

Opstelling Ajax; Andre Onana, Nicolás Tagliafico, Daley Blind, Matthijs de Ligt, Noussair Mazraoui, Frenkie de Jong, Donny van de Beek, Zakaria Labyad, Dusan Tadic, Klaas-Jan Huntelaar, David Neres

Opstelling ADO: nnb

 

Related posts

42 Comments

  1. BobbyHaarms

    Logische opstelling. Nu niet de fout maken zoals vorig jaar en gewoon winnen. 4-0 ?

      1. AjaxKat

        Die kakkies verliezen liever van psv dan dat ze, met behoud van eigen eer, Ajax in het zadel helpen… wat voor leven heb je dan als voetbalsupporter…

  2. EugAjax

    Goede opstelling en mooi dat Lasse mee kan doen ! Top dat Daley Sinkgraven weer bij de selectie zit. Hopelijk eindelijk eens voorspoed voor die jongen.
    Hij was in EL (finale) seizoen een van de betere in opbouw ! We hebben inmiddels daar nu wel een echte gigant staan in alle opzichten.

    Kom op mannen druk opvoeren bij die boeren !

  3. AjaxKat

    Zonder gekheid, is het raar van mij om te stellen dat Nico op dit moment voor een aanvallend team de beste linksback ter wereld is? Alba en Marcello heb ik best hoog zitten, maar op dit moment zijn ze echt niet beter.

    1. Litmanen

      Kijk even naar de tegenstander. ADO is echt drie maatjes te klein. Alba en Marcello spelen tegen een iets anders niveau.
      Maar voor Ajax is Nico heel erg belangrijk. Ook vanwege zijn wedstrijdmentaliteit.
      Gek genoeg, geen Hakim en Schone, maar Frenkie weer onzichtbaar. Loopt er tussen als een recreant.
      De Ligt en Nico aanvallend belangrijker dan onze superster.

      1. FrankiC

        Na een kwartier aanvallen hoorde ik voor het eerst de naam van Labyad. Pffff, over meehobbelen gesproken. Hoeft voor mij niet meer.
        Heerlijk dat Sinkie in een kwartier wél dwingend speelde en zijn klasse liet zien.

        1. Litmanen

          Eens over Sinkie. Blijft een heerlijke voetballer en toch pas 23. Hoop dat hij nu een tijd fit blijft.

      2. ajaxhoger

        Ik snap ook niet wat ze in frankie zien , hij moet nog veel leren , geen scorend vermogen , wel sterk aan de bal .

    2. dickst14

      Nee, is niet gek. Hij speelt geweldig en is niet voor niets aanvoerder van Argentinië als Messi niet meedoet.
      Wat Litmanen vindt is niet relevant.

  4. -buitenkantje rechts-

    Vermakelijk trainingspotje tegen ADO.. Wat straks in de Kuip gebeurt is van meer belang.

    1. Koning Haarms Wolfs

      Klopt BR, maar denk je nu echt, dat dit 010 dit 040-team kan verslaan? Wellicht als ze De Jong, Lozano en Dumfries uitschakelen, anders wordt het 0-6. Maar goed, hoop sterft het laatst.

      1. FrankiC

        Jij hebt toch ook gekeken?
        Heb niet het idee dat hij iets wil laten zien. Geen sprintje, geen versnelling. Dan word je niet betrokken. Zie dan het verschil met de invalbeurt van Sinkgraven….

  5. toonvs

    En na afloop maar weer zeuren over we hadden meer doelpunten maken. Waar is Frenkie die moet ze op sleeptouw nemen. Nog geen geboren leider zoals Cruyff waarmee hij vergeleken wordt.

  6. ajaxhoger

    Gewonnen gelukkig , veel en veel beter , maar verzuimen veel meer goals te maken , de spitsen van ons willen weinig goals maken lijkt wel , we hebben veelste veel kansen nodig om goals te maken .

    1. dickst14

      Ja klopt, vandaag maakt niet uit. Maar tegen Bayern uit bv moet je winnen. Op 12 december krijgen we maar een paar kansen en die moeten er dsn wel in, want anders…….

      1. Litmanen

        Maar ja, wat jij vind is dan weer niet relevant. Jong had vandaag ook gewonnen van ADO. Wat een zielig ploegje is dat dan.

        1. dickst14

          Jammer dat je toch weer je gram moet halen.
          Denk dat alles wel fout is gegaan in jou leven.
          Waarom maak je er geen einde aan?
          De enige lol die jij nog hebt is vervelend doen en mensen beledigen op dit forum.

          Het is nu bijna een jaar geleden, maar voor de nieuwe leden: er is geen grotere gluiperd dan de misbruiker van de naam Litmanen.

  7. Forever nr14

    We hebben geen “echte”
    Spitsen, echte spitsen en top ploegen hebben minimaal een spits die halverweg in deze micky mouse en zeker als Ajax zijnde op minimaal 15 goals moet staan

Comments are closed.