There are no ads, please add some


Fotoverslag AEK Athene – Ajax

Hierbij ons fotoverslag van de wedstrijd tussen AEK Athene en Ajax,  uitslag 0-2. Klik hier voor het tekstverslag van deze wedstrijd. App-gebruikers: Bekijk het fotoverslag op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link

De basiself 

Ons uitvak krijgt de volle laag, waanzin ten top!

De Ligt komt ook even polshoogte nemen

De bal rolt voor Ajax

Neres had de kans op de 0-1 en weet dat zelf ook

En Frenkie balt weer lekker

De strafschop van Tadic en de 0-1

Kanjer!!

Heerlijk!

Dolberg raakt geblesseerd

Maar invaller Huntelaar gunt Tadic de 0-2

De overwintering is een feit!!

Een goed stel!!

En zo is het!

 

Gerelateerde posts

9 reacties

 1. EugAjax

  Mooi hoor. Oude tijden herleven steeds vaker zo langzamerhand. Het was niet heel best, maar des te knapper dat Ajax heer en meester was. Nu laten zien tegen Bayern. Ik heb veel vertrouwen in het team. Kijk maar eens naar Bayern, Barca en Real allemaal uit vorm in competitie maar op en top geladen in CL.

  Dan komen een brutaal team uit Amsterdam naar Munchen en dan worden ze 70 minuten achter uit gedrongenin eigen stadion………nu thuis laten zien dat het structureel karakter krijgt.

  Overigens nog een grappig feitje. We hebben al 11 wedstrijden ongeslagen door Europa gekoerst. Vroeger had je met 9 wedstrijden de cup al in handen…………..ik ben benieuwd na de winterstop !

 2. Tikkietakka

  Blind wordt zo’n beetje de hemel ingeprezen als ik de diverse topics lees. In mijn ogen was hij puur en alleen zichtbaar omdat AEK er echt niets tegenover stelde. Ik vind hem het transferbedrag nog steeds voor geen meter waard. Op linksback of verdedigende middenvelder redelijk waardevol mede door Engelse ervaring en er aring Nederlands elftal, maar zeker geen steunpilaar. Te vaak zie ik hem als hij onder druk staat zoekend rond kijken en slecht positie kiezen. Maar ja, als je voor zoveel geld wordt binnen gehaald en je Pa heeft een leuke positie binnen Ajax dan moet er heel wat gebeuren wanneer je er naast komt te staan.

  1. De Nees

   Met Blind moeten we het doen komende jaren, net als met heksje Halsema, daar zitten we ook mee opgezadeld die krijg je zelfs met een atoombom komende 20 jaar niet meer weg uit de Stopera.

Reageren is niet mogelijk.