Uitslag prijsvraag: Wie wint het Ajax-shirt?

Jullie hebben nog een uitslag tegoed van onze prijsvraag van 5 november j.l. De vraag was: Wie is de Ajax-speler op de foto? Wederom aardig wat inzendingen. Waaronder foute maar ook een hoop goede. Het was natuurlijk Lasse Schöne (zie foto hieronder)! App-gebruikers bekijk hier de foto.

Uit het flink aantal goede inzendingen hebben wij Marja Zwaanenburg uit Hoorn er uit gepikt als winnaar. Gefeliciteerd Marja met dat schitterende Ajax shirt! Het komt zsm jouw kant op!

Voor al je Ajax-fanartikelen ga je natuurlijk naar: Bouds-Inn.nl.
LET OP: De volledige uit- en thuiscollectie 2018-2019 is uiteraard ook bij Bouds-Inn verkrijgbaar en ben je (seizoen)clubkaarthouder dan krijg je op ALLE artikelen ook nog eens 10% korting!!! Sla dus toe tijdens de feestdagen!

Niets gewonnen? Niet getreurd! Binnenkort plaatsen we namelijk wederom een nieuwe prijsvraag! Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd!


Related posts

18 Comments

 1. Indojood

  Ik heb op deze site van maar één bepaald iemand gelezen dat dit een mooi shirt, het mooiste uitshirt ooit nog wel. Drie keer raden, hint: ex-keeper.

 2. De Nees

  Geef maar aan AB. Heeft nog al ‘s verzachtende gevoelens voor die pisvlekken, zijn pisv shirt zal wel aan vervanging toe zijn.

  1. Tikkietakka

   Goh, als je een Nederlandse club Europees steunt ben je er gelijk supporter van. Over bekrompenheid gesproken.

Comments are closed.