There are no ads, please add some


Donny van de Beek toch inzetbaar tegen AEK Athene

Donny van de Beek raakte tijdens de wedstrijd tegen NAC Breda licht geblesseerd aan zijn knie en het leek er op dat hij de wedstrijd tegen AEK Athene moest missen. Erik ten Hag liet vanavond weten dat Donny hersteld is: ‘We trainen met een fitte groep. Hij is beschikbaar”, aldus Ten Hag. Helaas is Hakim Ziyech nog wel geblesseerd en is linksback Nicolas Tagliafico geschorst. Winnen we in Athene dan zijn we zeker van de knock-outfase maar mocht dit niet lukken dan zijn we afhankelijk hoe Benfica in München presteert. Ten Hag wil het niet zover laten komen en gaat voor eigen kunnen: ‘We moeten onverstoorbaar en stoïcijns zijn. We moeten niet afhankelijk zijn van andere ploegen’. De wedstrijd in het Olympisch Stadion Spyridon Louis begint dinsdag om 18:55 uur.


Gerelateerde posts

30 reacties

 1. BobbyHaarms

  Goed nieuws, we moeten namelijk al 2 zeer belangrijke basiskrachten missen. En graag zelf winnen, want Bayern in deze vorm zie ik nou niet zomaar ff winnen van Benfica.

 2. Tikkietakka

  Off: ten Hag moet echt het podium op met zijn grappen. Het eerste doelpunt tegen NAC kwam volgens hem uit een ingestudeerde corner waarbij rekening gehouden wordt dat de bal door de tegenpartij in eigen doel wordt gelopen. Wat drinkt die man op de bank? Of gaat hij voor de wedstrijd langs een coffeeshop.

 3. FrankiC

  Geen basisspeler als we compleet zijn, maar nu dus erg welkom.

  Dramatisch smalle CL selectie, want na Donny en KJH komt even niemand die je zomaar in de baisi kan zetten

 4. -buitenkantje rechts-

  Donny wordt mijns inziens nogal onderschat de reacties lezende..
  Middenvelder met scorend vermogen die we goed kunnen gebruiken met Dolberg in de spits..
  Maak me ip CL niveau meer zorgen over Schöne. Ik vind hem niet het niveau hebben dat je als Ajax verder brengt.
  Blind komt op linksback met Wöber centraal achterin. Zo is het gemis van Fico goed op te vangen.
  Met Neres, Tadic en Huntelaar zouden we genoeg kwaliteit moeten hebben om Athene te verslaan.

 5. Prinsengracht

  Ik heb hier al eens eerder gezegd dat al die critici eens een keer in het stadion een wedstrijd lang Donny moeten volgen. Dan zien ze vanzelf wat hij doet en hoe goed hij dat doet. De meesten zijn echter napraters en scorebordsupporters.

 6. Bert Betondorp

  Tikkietakka ik denk dat ten Hag is gebruikt waarbij ijn haar uitvalt.
  En mischin nog wat bijwerkingen, wie weet?

 7. BobbyHaarms

  Op CL niveau merk je idd dat Lasse snelheid tekort komt BR. Er is echter 1 belangrijke maar: Schöne kan met één vrije trap als geen ander de wedstrijd voor je beslissen.

 8. De Nees

  Eens met Frankie. Hoezo PG, geen ruimte hier om een ander niet goed te vinden? Laten we niet op die toer gaan.

 9. De Nees

  Denk dat jij je hooghartig gelul ’s moet indammen PG. Alsof jij moet bepalen hoe een ander voetballers moet zien. Iedereen is hier pro-Donny op mij en FrankieC na dus daar zit je al laf te lullen met de ‘meesten’. Ik zie wat ik zie, daarvoor heb ik jouw handleiding niet nodig lamzak. ff spuugzat dat jij komt zeiken als iemand jouw ‘inzicht’ niet deelt, flikker toch een eind op.

 10. Bert Betondorp

  Donny vd Beek wordt zwaar ondergewaardeerd. Hij is een complete voetballer
  die veel meer moet spelen.

 11. Bert Betondorp

  Alhoewel jij het vast anders kan zeggen, heb ik het idee dat je geen fan bent van Donny.

 12. De Nees

  Bert gaat me hier niet om Donny maar dat je geen andere menig kan geven, volgens mij onderbouwd ook nog. Wsl omdat zijn pro-donny breed gedeeld wordt denkt hij bijdehand te kunnen doen, lekker ironisch ook om dan over ’napraters’ te hebben.

 13. Litmanen

  Ach Bobby, volgend seizoen beginnen hier dezelfde gasten opnieuw te zeiken dat Schone uit het elftal moet. Tot we weer eens lullig punten verliezen en het licht weer gaat branden bij de trainers: Schone is het cement van het elftal.
  Niet de beste speler met het meeste talent, maar altijd belangrijk.

 14. Tikkietakka

  Ik ben ook niet zo’n fan van Donny. Staat al ruim jaar stil in zijn ontwikkeling. Is heel duidelijk zichtbaar in het stadion als je hem volgt.

 15. Tikkietakka

  Omdat de vervanging van Schone op zich laat wachten maakt het hem niet altijd de onmisbare speler.

Reageren is niet mogelijk.