Engelsman Oliver fluit AEK Athene – Ajax

De Engelsman Michael Oliver is door de UEFA aangesteld als arbiter bij het duel tussen AEK Athene en Ajax van aankomende dinsdag. Oliver zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Burt en Bennet. Bij een overwinning van Ajax of van Bayern Munchen op Benfica plaatst Ajax zich voor de knock-outfase van de Champions League. Het duel in Athene begint dinsdag om 18:55 uur.

Related posts

25 Comments

 1. -buitenkantje rechts-

  Goede scheids.. was in 2010 de jongste scheids ooit die een PL wedstrijd floot. (25 jr) In mei dit jaar floot hij nog de finale van de FA cup. Is gewend aan kolkende stadions en trekt relatief weinig kaarten. Meestal is dat een goed teken.

 2. Tikkietakka

  Hij heeft een Griekse vriendin gehad maar is dat is nogal naar uitgegaan. Voordeel voor ons dus.

     1. Koning Haarms Wolfs

      Zit m in de stijl van schrijven, PG. Vooral dat zuigen en overal het laatste woord hebben. Beetje treurig verhaal aan het worden, die AB.

     2. Tikkietakka

      Toch apart dat één nick blijft hangen terwijl AB net zoveel is als Tikkietakka, Paul, Johan4ever etc. Nick is nietszeggend en saai. Uberhaupt aandacht besteden aan een nick is saai en gewoon dom. Daarnaast blijven mensen aan zaken en uitspraken hangen net als Litmanen aan spelers.

     3. Koning Haarms Wolfs

      Ga nou maar lekker op wereldreis. Nooit meer zeiken over Eug, pik, want jij bent minstens zo erg. En Eug geeft nog zaken toe en zegt sorry. En niet de nick blijft hangen, maar de lul die achter de nick zit. Have fun, AB.

     4. De Nees

      AB jij ontkent en wringt je in alle bochten, dat is wat je zo zielig maakt. En een nick is niet nietszeggend op een forum, dat lijkt me logisch. Als je een vent bent kom je terug als AB en beken je je idioterie, net als je Eug. Een deel ziet het door de vingers, een deel draagt het je nog lang na en een deel blijft je een lul vinden. Deal with it.

     5. Tikkietakka

      Waarom niet als in memory of JC? Die nick was voor AB. Ik vind een nick nietszeggend en wat een ander daar van vindt boeit mij niet. Ik zit ook op vpn of op ip van verschillende (tijdelijke) buren, bibliotheek, instanties etc en nooit op eigen ip (info voor pascal ?). Kortom, beoordeel mijn bijdragen ongeacht onder welke naam. Binnenkort zal er vast weer een ander zijn. Zoals gezegd, profiel blijft deze mogelijkheid geven en dat is niet voor niets zo gemaakt.

 3. Zlatan4ever

  Oliver is een geweldige scheids !
  Hurbie let goed op de likes die ik voor deze belachelijke opmerking krijg….??????

Comments are closed.