Jong Ajax verliest thuisduel van MVV: 0-1

Jong Ajax lijkt de weg even kwijt want na de doordeweekse nederlaag tegen Jong FC Utrecht ging het elftal van Michael Reiziger ook vrijdagavond in de thuiswedstrijd tegen MVV onderuit. De ploeg uit Maastricht scoorde in de eerste helft de 0-1 en dat deed Jong Ajax uiteindelijk de das om. In de tweede helft leek Jong Ajax zich te herpakken maar gescoord werd er niet. Een lichtpuntje was de rentree van Azor Matusiwa, die zijn 1e speelminuten van het seizoen maakte.

Opstelling Jong Ajax: Kotarski; Bakboord, Schuurs, Botman, Bakker; Bijleveld (72. Sierhuis), Jensen (63. Matusiwa), De Wit (63. Kuhn); Lang, Pereira, Johnsen.

Related posts

11 Comments

 1. theomar

  Niet best van Jong Ajax. Je zou na afgelopen jaar betere resultaten verwachten. Kwalitatief zou dat volgens mij ook moeten zijn….

  1. Prinsengracht

   Wat een domme opmerking. Totaal andere ploeg. Jonger. Minder talent. Als je alleen maar naar uitslagen kijkt, zet je jezelf gewoon voor lul door dit soort uitspraken te doen.

   1. Bert Betondorp

    Prinsengracht, helemaal eens met je. Dit team Jong Ajax is absoluut niet te vergelijken met dat van vorig seizoen. Maar er moet nu toch wel weer een keer gewonnen worden. Prinsengracht je hebt het keurig geschreven, compliment.

 2. -buitenkantje rechts-

  Positief: de rentree van Azor.
  Negatief: Weinig talent voor Ajax1.
  Begin steeds meer te twijfelen over Schuurs..Sierhuis.. Bakker..Lang.. Pereira..Johnsen

  1. Prinsengracht

   Schuurs, Lang en Johnson gaan niet structureel in Ajax 1 spelen. Over de anderen twijfel ik met je mee, ook omdat er nu veel meer gekocht gaat worden.

 3. Mr Ajax

  Van verliezen keer je ook, maar uiteindelijk moeten ze ook proeven aan het zoet van ern overwinning, zodat ze dat gevoel mee kunnen nemen naar Ajax 1

Comments are closed.