There are no ads, please add some


‘Italiaanse interesse Van de Beek neemt toe’

Donny van de Beek speelde de afgelopen maanden niet altijd in de basis bij Ajax en dus namen de geruchten al snel toe dat Van de Beek een vertrek bij Ajax overweegt. Met name de Italiaanse media wist te melden dat AS Roma wel interesse heeft in de middenvelder van Ajax, maar volgens Gianluca Di Marzio heeft ook AC Milan zich gemeld voor de handtekening van Van de Beek. Naast Van de Beek zou ook Wissam Ben Yedder (Sevilla) op het lijstje staan. Vanwege de Europese verplichtingen mag er van Marc Overmars in principe niemand vertrekken in januari. De waarde van Van de Beek wordt overigens geschat op 25 miljoen euro.

Bron: Gianlucadimarzio.com


Gerelateerde posts

48 reacties

  1. FrankiC

   Ik vind 25 mjl al een absurd hoog bedrag voor Van de Beek. Vrees dat hij goed speelt omdat hij bij Ajax speelt. Dat gaat elders tegenvallen!

  2. De Nees

   Hij kan mee in ED, elders niet. Vaak gezegd, doet niet mee aan het spel, nooit assists of spel versnellen. Marc 20 mnl pakken en daarna snel een kaarsje opsteken als dank.

    1. Ajax 1

     Middenvelder die veel scoort, drive heeft, snel spel aan kan zoals je in de cl kan zien…..25 mln veel te weinig

    2. De Nees

     Niks tegen v Beek als persoon, ik kijk gewoon naar wat hij doet op het veld. Gun hem mooie carrière maar ik vrees voor een Klaassen scenario. We gaan het zien PG. 😉

 1. Litmanen

  Als ik Donny was zou ik even mei afwachten. Er gaan straks minstens twee middenvelders weg. Vanuit een basisplaats komt hij daarna beter op zijn plek bij een buitenlandse club.
  Nu komt hij als een nobody. Dat is hij niet maar Europees heeft hij nog geen naam gemaakt.

 2. Tikkietakka

  Donny staat, te lang, stil in zijn ontwikkeling. Beetje type Klaassen, goed voor de ED maar, nog, te licht voor het buitenlandse avontuur en eigenlijk gewoon ook te licht voor Ajax.

  1. Wenen 1995

   Te licht voor Ajax? Totaal niet mee eens! Vind Donny echt een toegevoegde waarde hebben. Ieder zijn mening en dat mag…

   1. Bakkie

    Ik zou niet zeggen dat hij te licht is voor Ajax, maar ik twijfel er wel soms aan of zijn kwaliteiten goed bij een club als Ajax passen. Handelingssnelheid is zeer goed, diepgang heeft hij ook. Maar hij heeft niet de tactische vaardigheden die een Frenkie, Lasse en Hakim wel hebben.

   2. AFCA_035

    Wel zonde dat we weinig resultaten van donny hebben kunnen zien omdat hij geen basisplaats heeft bij ajax

   3. Jimmy1971

    Vind Donny prima voor en bij Ajax, volgend jaar is hij de ervaren kracht en cultuurbewaker op ons middenveld!!

 3. Melles19

  Vertrekken na dit seizoen lijkt me voor Donny niet verstandig. Tov vorig seizoen heeft hij weer duidelijk stappen gemaakt, maar eigenlijk evenals J Kluivert maakt hij de doelpunten alleen maar tegen kleine tegenstanders. Zorg eerst maar dat je de ballen tegen Benfica en Bayern er wel in gaat schieten, dan wordt het misschien tijd voor een stap hogerop

 4. Zlatan4ever

  Bij vertrek gaat Donny een bankzit periode tegemoet in het buitenland, maar kan daar wel zijn miljoenen tellen…….
  Geld maakt voetbal kapot

 5. dickst14

  Hopelijk ziet hij wat er momenteel met Kluivert gebeurt. Beter zeker nog 2 jaar blijven.

 6. Ajax 84

  Mag toch hopen dat marc ook niet in een zomer 4 , 5 vaste basiskrachten laat vertrekken . Daarbij is het voor donny verstandig nog een seizoen te blijven ❌❌❌

 7. AFCA_035

  Waarom moeten alle prima tot goede ajacieden altijd naar “grotere” clubs toe. Het lijkt altijd net alsof Ajax een niet goed genoege club is en ook dat Ajax nooit genoeg is. Echt zonde terwijl Ajax dit jaar ontzettend goed is en over het algemeen ook goed presteert

   1. KBouter

    Ze mogen van mij alle 4 blijven dus ik zie niets vreemds in dat rijtje. Of je moet het over blauwe ogen hebben?

     1. AFCA_035

      Jij hebt het intelligentieniveau van een 8 jarige omdat je het allemaal een beetje serieus neemt

     2. AFCA_035

      En met een IQ van 50 of hoger kan je begrijpen dat ik dit voor de grap doe omdat achtjarigen (waaronder jij dus) dit altijd doen🤫

     1. dickst14

      Ja zelfde als zijn vriend. Iemand betichten dat hij uitdaagt en dan zonder schaamte het zelf doen.

  1. Bert Betondorp

   Weer zo’n bericht waar je niet veel mee kunt. Naar mijn mening zou het goed zijn als de huidige selectie van Ajax zo blijft en prijzen gaat pakken. Het volgende seizoen is dan de uitdaging die vorm te houden. Tegelijk dienen de opvolgers van de huidige top spelers klaargestoomd te worden. Maar nu in 2018 geen mutaties ook al lokt het geld. Poen is niet altijd alles in de voetballerij.

 8. Kapstein

  Waarom nou weer zo’n onzinbericht? Als je dit soort berichten mag geloven dan wordt Ajax iedere maand opnieuw helemaal leeggekocht. Feit is dat van alle talentvolle spelers alleen Kluivert weggekocht is.
  Jongens… reageer nou gewoon niet op dit soort nepnieuws!

 9. a.p.

  ja ja mensen het gaat maar door, als we Verder komen Europa zullen er nog meer komen. jammer! ik en vele anderen willen toch ook nog een paar jaar van dit ons aller Ajax genieten

 10. -buitenkantje rechts-

  Zet m eens in de spits.. uitproberen waard. Vind dat Dolberg blijft hangen in zijn ontwikkeling. Donny heeft bewezen een neusje voor de goal te hebben. Tadic en Neres op de flanken.

Reageren is niet mogelijk.