Update: Ziyech mist duels met NAC en AEK Athene

De knieblessure van Hakim Ziyech is ernstiger dan verwacht, zo heeft onderzoek uitgewezen. Ziyech heeft een verrekking aan de binnenband van zijn rechterknie opgelopen tijdens de wedstrijd tussen Marokko en Kameroen van vrijdagavond, en keerde daarom vervroegd terug naar Amsterdam. De prognose is dat Ziyech de uitwedstrijden tegen NAC Breda (zaterdag) en AEK Athene (dinsdag) zal moeten missen. Vermoedelijk richt Ziyech zich op het thuisduel van zondag 2 december met ADO Den Haag.

Bron: Ajax.nl

Related posts

99 Comments

  1. AjaxKat

   Over interlands gesproken… Als je Frenkie zo ziet spelen als nu bij Oranje dan kun je toch de conclusie trekken dat hij nog niet klaar is voor de grote competities? In Engeland en Duitsland vreten ze hem op denk ik. Maar net die verdedigende actie van m tegen Sané was wel weer goed.

   1. Sam34

    Hij speelt een hele andere rol in het ne dan bij ajax. Bij het ne speelt hij veel meer op zeker bijna onfrenkies.

    1. AjaxKat

     Ja maar tegen Benfica 2x vond ik m alleen thuis de 1e helft echt goed. Tegenstanders stellen zich ook gewoon beter op m in omdat ie zich op de radar heeft gespeeld. Daar moet hij zich nu tegen wapenen. Schreef het al eens vaker hier: kan me niet voorstellen dat hij bij al die genoemde topclubs nu meteen voor de basis wordt gehaald. Met andere woorden: Frenkie, blijf nog maar een seizoen (of 2) in Amsterdam. Ben ook in positieve zin erg benieuwd hoe hij zich zal ontwikkelen bij Ajax zonder Ziyech voor zich bv.

     1. Bakkie

      Als een tegenstander zich voornamelijk op hem richt, dan kan hij daar weinig aan doen toch? Dan word je gewoon uit de wedstrijd gespeeld, dat lukt zefls bij bijvoorbeeld Pirlo (vind ik een beetje een vergelijkbare speler)
      Ik vind dat het team hierop moet anticiperen door meer gebruik te maken van andere spelers. Laat Frenkie maar lekker de balletjes kaatsen, niet opendraaien. Andere middenvelders hebben als het goed is meer ruimte

     2. Bakkie

      Los daarvan ben ik het natuurlijk VOLKOMEN eens met het feit dat Frenkie nog een jaartje in Amsterdam moet blijven 🙂

     3. De Nees

      Eens Bakkie. Oranje leek wel verrast door die storende duitsers, dachten op auto pilot te winnen als tegen Frankrijk. Koeman moet bedenken hoe onder deze druk te kunnen uitvoetballen, want dit gaat vaker gebeuren. Een driehoek vormen bij Frankie maar dan voorwaarts openstaan nu gebeurde dit in een driehoek achterwaarts, je speelt dan die 3 stoorder uit en kan je aanvallen wsl met een man meer. Dit soort topwedstrijden super voor Frenkie, leert hij sneller handelen.

  2. De Nees

   Constant 2-3 duiters die Frenkie afjoegen, maar goed voor zijn ontwikkeling, in de topcompetities gaat hij aan de bal ook weinig tijd krijgen. Verder weer fucking geïrriteerd aan Tete, wat een fantasieloze bange kutvoetballer, alles breed waar je ook vaak een opening naar voren ziet. Haalt alle voetbal uit het spel met die ballen terug, team gaat weer terugplooien en tegenstander staat weer klaar om druk te zetten. Oranje was lamlendig maar met hem erbij weet je al meteen dat het een moeilijke avond gaat worden.

    1. Litmanen

     Ik kan me herinneren dat jij een van de personen was die Tete een wereldspeler vond en dat het verschrikkelijk was dat Bosz hem niet opstelde en dat Ajax hem verkocht ( overigens een werelddeal, gezien zijn situatie in Frankrijk)

     1. Indojood

      Nee dat herinner je slecht. Ik vond hem minder slecht dan Veltman op die plek toen. Jij daarentegen vindt Veltman een wereldspeler. Valt niet mee allemaal meneer Alzheimer/Pavlov.

   1. FrankiC

    Eindelijk, nog iemand die zich zo ontzettend ergert aan TETE.
    Die was weer ouderwets slecht. ‘Middenlijnvrees’. Alles terug en deze keer zelfs verdedigend slecht. De enige dissonant in het geheel.
    2 jaar geleden schreef ik dat hier élke week, maar anderen vonden hem de beste…… weg ermee.

    1. Yindi02

     Klopt FrankiC! Er waren hier altijd nogal Tete “adepten” op het forum. Ook nooit begrepen. De Nees verwoordt het ook prima hierboven. Matige voetballer. Snapte überhaupt niet waarom Koeman hem liet spelen. Speelt nauwelijks bij z’n club en je hebt Dumfries ter beschikking. Toen ik het zag dacht ik: heeft Koeman een “lijntje”gehad met van Bommel voor de wedstrijd?!! Nergens gelezen dat Dumfries niet kon spelen.

   2. De Nees

    Vind Tete al jaren niks Franki, bij Ajax speelde hij ook zo, verdedigen ging nog redelijk maar over de middellijn had je geen ruk aan hem. Alleen iedereen speelde toen breed dus viel het niet meer op, je dacht dit is op instructies van de coach (deels waar, de Boer tijdperk) maar het is gewoon zijn speelstijl. Iemand kan best een mindere speler zijn met mislukte acties of zo, tot daar aan toe, maar hij haalt alle tempo en verrassing uit het spel en dat irriteert mateloos. Weg ermee.

    1. FrankiC

     En ik maar denken dat ik destijds een afvallige schreeuwende in de woestijn waande, maar gelukkig vandaag enige bijval.
     Het ergste was gisteren dat ze met 2-0 achterstonden en Tete vaak de mogelijkheid had om naar voren te voetballen, mits ‘snel handelen’. Maar nee hoor, voorwaartse beweging, bal onder de voet terughalen en met een huppeltje terug…
     Frenki gisteren niet betrapt op balverlies terwijl er telkens direct een paar Duitsers op zijn voeten stonden, erg goed.

     1. Tikkietakka

      Ik was destijds Tete fan. Vond zijn tackles weergaloos en verdedigend heel sterk. Helaas niets van over en geen vooruitgang de laatste jaren , eerder achteruitgang. Jammer.

     2. -buitenkantje rechts-

      Zou dan nog maar eens terugkijken Frenki ..Frenkie had af en toe belangrijk balverlies en speelde alles op 1 tempo. Veel te statisch. Zo goed hij speelde tegen Frankrijk zo matig was het tegen Dtsl.
      Koeman had hem gepositioneerd naast de Ligt, waardoor hij niet goed gebruikt werd.
      Deel je ergernis over Tete. Bijna alle aanvallen van Dtsl kwamen over rechts. Verdedigend zwak en aanvallend niks.. Toch stelt Koeman hem op. Koeman wordt veel geprezen deze dagen. Vond de opstelling en tactiek zwak. De vondst die op het inmiddels geroemde briefje stond kwam van zijn assistenten.
      Enige nuance in de euforie is gepast.

     3. Litmanen

      Geeft maar weer eens aan hoe goed Bosz het deed. Tete er uit en een voetballer op rechts, maar ook op links achterin (Sinkgraven)
      Ik heb echt nooit begrepen dat ik hier elke week strijd moest voeren omdat AB en zijn vriendjes Tete zo geweldig vonden.
      Toen ik het woord Tikkieterugtete uitvond werd ik afgebrand. Nu ziet ineens iedereen het. Behalve Koeman dan.
      Toen Tete gisteren na de wedstrijd geinterviewd werd ging hij er ook nog van uit dat hij goed gespeeld had. Bijna zielig.
      Oprotten en nooit meer terugroepen.

     4. Tikkietakka

      Tete is wel een echte Ajacied volgens mij. Jeugdopleiding (vanaf zijn 10e) en gespeeld in het eerste van Ajax. Is in mijn ogen qua spel verpest door Frank de Boer.

     5. De Nees

      Blijft het maar raar vinden, een echte ajacied en dan moeten we gekleurd door de bril kijken. In eerste plaats moet je een goede voetballer zijn, daarna pas komt voor mij de kwalificatie echte ajacied. Onder Bosz stond Tete even in de basis, maar Bosz wilde geen FdB voetbal meer en je zag Tete struggelen daarmee, instinctief wilde hij weer breed spelen maar ging dan toch geforceerd met de bal langs de zijlijn. Leverde vaak niks op, je zag dat hij dit niet beheerste, kort daarna werd hij wisselspeler, einde verhaal voor hem.

     6. De Nees

      Eens met BR aangaande Koeman. De tactiek was wel erg naïef, eigenlijk kan je stellen dat voetballend NL (nog) niet op niveau zit van DL. Voor mij hoeft 4-3-3 niet altijd en overal, dit past vooral als je zelf sterk bent en dominant kan voetballen. Delen van de wedstrijd kan je best 4-3-3 spelen maar niet perse 90 min lang, doe dit in zulke uitwedstrijden, thuis kan je wat meer durf ingooien. Natuurlijk tegen gelijkwaardige landen speel je uit en thuis wel weer met 4-3-3. Die toplanden zijn vaak sterker dan NL, speel liever wat behoudend, vang hun op en dan met snelle uitbraken richting doel. Oranje beheerst dit vaak goed met onze snelle spelers, dat hebben we vaak gezien, die grote landen doen het in hun broek tegen zo’n oranje.

     7. Tikkietakka

      Tegen Duitsland gaven we met name in de eerste helft het hele middenveld uit handen omdat oa Frenkie veel te ver van achteren speelde. Duitsland kon als een soort van tank het middenveld beheersen. V.w.b Tete, hij heeft zich nooit uit het tikkie terug keurslijf kunnen spelen. Doodzonde want het was een hele goede verdediger. Zoals ik al eerder schreef raakt hij die kwalitieten ook steeds meer kwijt. Hij is echt niet meer Nederlands elftal waardig.

     8. Indojood

      Duitsland heeft betere spelers en die neuspeuteraar had de tactiek goed op orde. Duitsland had het middenveld in bezit en daar konden we niets tegenover stellen, het is ook maar de vraag of dit gaat gebeuren. Zoveel kwaliteit hebben we daar nou ook weer niet.

     9. De Nees

      Ja die viespeuk had Oranje goed bestudeerd, maar Koeman hun duidelijk niet. En dat is typisch NL, naïef denken dat je tegen iedereen met open vizier kan spelen. We hebben iedere generatie wereldspelers en toch maar 1 toernooi gewonnen, terwijl de latere winnaar, met niet eens perse veel betere spelers, wel goud pakt. Dan doe je toch iets niet goed. We moeten ook ’s wat gaan winnen, daarom op toernooien zeker vanaf de kwartfinales geen samba voetbal willen spelen maar voor een resultaat gaan. Lekker zoals tegen Spanje op WK2014, hun helemaal naar de kloten gecounterd. Mooi, ’n keer goud pakken en daarna in de qualies gaan we wel weer op z’n hollands mooi spelen. Zo zou je toernooien en qualies moeten benaderen.

     10. Tikkietakka

      Scheelt ook weer wedstrijden kijken ?. Onder van Gaal vond ik het ook echt niet om aan te zien. Ook zelden een wedstrijd echt 100% gekeken. Dus resultaat leuk maar je hebt geen kijk plezier en daar gaat het toch om.

     11. Indojood

      Hiermee ben ik het oneens, counterend naar een toernooiwinst. Ik houd vast aan Jopie. Met mooi voetbal winnen en anders maar niet. Juist Duitsland heeft bewezen dat het kan in 2014. Ik ben niet zo geobsedeerd door een WK winst, ik wil gewoon mooi voetbal zien.

     12. De Nees

      Iedereen wil mooi voetbal, maar als NL perse 4-3-3 moet spelen dan wel met spelers komen die dat echt kunnen anders zit je naar een zielige vertoning te kijken. Dan moet je die spelers opleiden, maar als om wat voor reden dat niet gebeurt (of niet lukt) wat dan? Ik heb wel gejuigd toen tegen Spanje, maar jullie sprongen niet op want het voetbal was niet mooi genoeg? Ja ja. Cruijff heeft het mooiste voetbal uitgedacht, maar dan kan alleen met specifieke kwaliteiten in de uitvoering, daar streefde hij naar met zijn teams wat hem lukte omdat hij Cruijff was. Maar niemand kan zijn hoogte bereiken van opleiden en inpassen. Hij liet het in NL over aan de mindere goden maar met alle wil van de wereld dat lukte niet of deels. Kwam je een keer dichtbij die spelopvatting (WK’98 EK2000 EK08) dan waren ze mentaal en in de uitvoering niet sterk genoeg om alles over de streep te trekken. Met die kwaliteiten moet je goud pakken, niet alleen 4 ronden overleven, daar doen we het niet voor.

     13. De Nees

      Makkelijk voor een land als Duitsland met dat grote arsenaal aan talenten, dan kan je nog eens een systeem neerzetten met technische spelers en vol op de aanval gaan, kan NL moeilijk aan tippen met onze kleine arsenaal. Je kan trachten het mooie voetbal zo veel mogelijk te benaderen, maar zou wijs zijn ook ruimte te laten voor andere systemen. Naar je kwaliteiten een toernooi in gaan en niet perse de wereld willen vermaken terwijl je de spelers niet hebt. NL speelde toen geen lelijk catenaccio maar viel aan wanneer dat kon, en anders met snelle uitvallen voor de goal staan. Kon ik best van genieten. ?

     14. Indojood

      Kroatië met 4 miljoen inwoners speelde ook aanvallend. En het WK 2014, wat is dat nou voor een tactiek? De bal naar voren peren en hopen dat Robben er wat mee goeds doet. Waarom krijgt FdB kritiek terwijl ie 4 keer kampioen wordt? Bosz won niks maar vele supporters hebben het nog over hem. Je zegt genoten te hebben van het catenaccio van Van Gaal. Dat is het slechtste wat ons had kunnen overkomen omdat iedereen achter die idioot is gaan aanlopen.

     15. Indojood

      Dus nee, De Nees, wij denken toch over een aantal zaken fundamenteel anders. Jij bent toch eentje die meer van het resultaat is. Ik hecht meer waarde aan identiteit (in de geest van Cruijff voetballen).

  1. Litmanen

   Kijk klootzakje, het is nu heel makkelijk na het juichen om Veltman’s zijn kruisbandblessure blij te zijn vanwege de blessure van Hakim.
   Dat doe ik dus niet. Wel komt mijn voorspelling uit dat wedstrijden om de Afrikacup vraagt om problemen. Het zijn daar vaak vreselijke schoppartijen en de scheidsrechters zijn van het type Nijhuis 2.0.

   Ajax moet in staat zijn de komende wedstrijden zonder Ziyech te winnen. Neres is zijn logische vervanger.

   1. Indojood

    M.a.w. Ziyech is onmisbaar voor Ajax dus beter gaat hij niet naar de Afrika Cup, dat is wat je zegt hier.

    1. Litmanen

     Nee sukkel, hij had niet voor Marokko moeten kiezen. Hij is er niet geboren en niet opgegroeid.
     Wel scherp blijven natuurlijk.
     Maar ja, als je liever tegen Timboektoe en Kameroen speelt ipv Duitsland en Frankrijk, dan zegt dat ook iets over het niveau dat je denkt aan te kunnen…….

     1. Emous1978

      Vanwaar deze agressie? Hebben ze je vroeger laten vallen als kind? Praat erover misschien helpt het jochie

     2. Indojood

      Sukkel? Klinkt weer gefrustreerd, Nietmanen. Je opblaaspop heeft zeker weer hoofdpijn door dat eeuwige gekanker van je.

   2. dickst14

    Lees al je commentaren in de vorige topics eens terug Nietmanen. Zelfs als het over doelpalen gaat zeik jij Zjech nog af. Je bent gewoon een grote huichelaar die alles verdraaid. Doe je dit expres of ben je echt zo dom?

   3. Momo71

    @Litmanen Ik heb de weds gezien en oorzaak was niet schoppartij.De meeste blessures zijn spier of verrekkingen.Eerst zelf weds kijken voordat je een reactie geeft.Timboektoe Kameroen Tanzania etc zijn afrikaanse landen,moeten ze dan geen kwalificatieweds spelen??? Btw vanaf 2019 Africa Cup in de zomer ipv van winter.

    1. Tikkietakka

     Dat Ziyech niet voor Nederland speelt komt door van Basten. Niet meer, niet minder. Terecht en logisch gevolg dat Ziyech daarna, let wel daarna, voor Marokko koos.

  2. FrankiC

   @dickst14
   HOUD EENS OP met het vuurtje op te stoken. Gebruik je verstand en reageer op de inhoud ipv mensen te vereliden tot scheldpartijen.

    1. Litmanen

     Kijk Dikkiedik, ik geef een heel logisch commentaar op je stookbijdrage.
     Blijkbaar vinden andere mensen op de app dit ook.
     Ingaan op je diepere gevoelens was ik niet van plan. Ga jij en je vriendjes maar weer verder met het afbranden van echte Ajacieden, zoals, Blind, Veltman en Schone.

     1. Moosie

      er zijn er nog.meer die ook deze bijdrage van jou belachelijk vinden.
      Maar je hebt weer iemand zo gek om in de slachtofferrol te kunnen duiken en.ons daar ga je weer

     2. Indojood

      Haha, logisch commentaar die begint met “Kijk, klootzakje.” Je herinnering gaat nu al niet verder dan een paar uur. Meneer Alzheimer is goed bezig.

   1. Moosie

    vindt jij de teksten van Nietmanen normaal maar Dick heb het gedaan beetje vreemde actie van je Frank

    1. FrankiC

     Ik heb er alleen moeite mee als alle posts over de inhoud gaan en er weer iemand zonder reden en out of the blue een ander uit de tent lokt of ergen van beschuldigd of wat dan ook. Vervogens komen weer een lading ruzie mails waar iedereen zo langzamerhand van baalt. En of dat nu Litmanen of Dickst14 is of wie dan ook dat interesseert me niet. Jullie zijn toch geen 15 meer?

     1. Moosie

      Ik kan alleen voor mijzelf spreken maar op inhoud valt al 4 jaar niet met Nietmanen te praten.
      En als hij niet zelf iets post om een reactie uit te lokken dan reageert hij wel op een van de usual suspects om een reactie uit te lokken op die manier.
      Hij schreef zelf nog vd week dat hij hier komt om er lekker in te kunnen kleunen.
      Dus als je nou iemand de les wil lezen doe dat dan gewoon lekker bij de gene die het keer op keer veroorzaakt en niet op de mensen die op hem reageren want volgens mij is het bv in dit geval het goed recht van indo en Dick om dat sujet van repliek te dienen.
      Maar dat is natuurlijk ook maar gewoon mijn bescheiden mening.

     2. Litmanen

      Eens man, goede onderbouwde bijdrage. Van Moosie ook. Lees terug snuiffie, ik brand niemand af, Dikkiedik lokt uit waarop ik reageer. Inhoudelijk.
      Maar ja, het woord inhoudelijk is al lastig voor je aangetaste hersentjes.
      En er vakt niet te praten? Heb ik om jouw commentaar gevraagd dan? Ga ik met jou discussies aan? Nee, want je hebt geen niveau, dus dat heeft geen zin. Net als AB, het is haatbraken wat jullie doen.
      Heeft totaal niets met Ajax of voetbal te maken.
      Nou gap, neem nog een lijntje, veel plezier.

     3. Indojood

      Meneer Pavlov die naar eigen zeggen elke week terugkomt om er vol in te kleunen, haha. Voor de goede orde, jij was de eerste op deze website die een medeforumlid dood wenste. Dat was eind 2015 en sindsdien komt deze wens van jou met enige regelmaat terug. Nu je vriendje met belachelijke lulverhalen kwam over een bedreiging met een onthoofde pop, een vriendin die euthanasie ging plegen, een open hart operatie en zijn eigen dood fingeerde vond je dat allemaal wel okay. Maar oh oh, als meneertje een koekje van eigen deeg krijgt, dan gaat ie meteen huilen dat hij inhoudelijk is en de rest niet.

     4. dickst14

      Elke keer als die oude James Bond films opnieuw uitgezonden worden zit Nietmanen op het puntje van stoel. Heeft ook zijn voordelen dat Alzheimer.

     5. Moosie

      waar had ik het tegen jou dan?
      Ik was met ene Frank in gesprek.
      Op de rest reageer ik niet eens meer je kleunt de plank weer eens volledig mis.
      Hoe is het met Eug want dat had ik gemist alles goed met je vriend?

 1. hubert

  dat kan gebeuren en interlands horen erbij jammer dat we hem moeten missen maar we moeten ook zonder hem kunnen winnen als we voor de rest kompleet zijn. en dat bedoel ik positief

 2. Ajax 84

  Dit is klote , maar toch moet het kunnen tegeb beide. Middenveld frenkie, donny , lasse
  Voorin . Neres dolberg tadic.

  Moet lukken , maar gauw fit worden hakim!!! ❌❌❌

 3. Tikkietakka

  Tegen AEK
  Onana
  Mazraoui de Ligt Wöber Blind
  Vd Beek Schöne de Jong
  Neres Dolberg Tadic

 4. Kapstein

  Ik zou tegen NAC Labyad een keer mee laten doen. Daarbij zou ik ook de Jong een wedstrijd rust geven.

   1. FrankiC

    Geen energie en minuten steken in spelers die het niet gaan redden en het niveau toch nooit zullen halen.

    1. Prinsengracht

     Wou jij met 9 man gaan spelen dan? Hij is goed genoeg voor de eredivisie en hij moet elke maamd betaald worden. Dus kan hij opgesteld worden. Jouw reacties hebben een hoog Klitmanen gehalte. Extra account?

     1. Moosie

      ? volgens eigen zeggen ook in de 70 het zal wel aan.moj leggen maar ik zie het er niet aan af

 5. Gido

  Hier kon je op wachten. Veel te zwaar programma voor de spelers die ook nog voor hun land uitkomen. 1 slachtoffer valt mij eigenlijk nog mee.

 6. Tikkietakka

  Vaak zie je hier de term “echte Ajacied”. Voor mij is een “echte Ajacied”, voor zover die al bestaat, iemand die de jeugd opleiding bij Ajax heeft gehad en vervolgens minimaal een jaartje of 3/4 in het eerste heeft gespeeld.
  Schone wordt vaak genoemd als echte Ajacied en dat snap ik niet. Hij is gekocht, komt dus niet uit de jeugd opleiding en een heel belangrijke reden dat hij nog steeds bij Ajax is en misschien nog 1 of 2 jaar blijft, is omdat hij en zijn familie het gewoon stik naar hun in hebben in Nederland en dan met name Amsterdam en omgeving. Verder doet hij gewoon zijn best en is het geen klager. Maakt hem dat meer Ajacied dan een andere gekochte speler?

  1. Litmanen

   Een echte Ajacied is in mijn ogen een speler die veel jaren in het eerste speelt en zich professioneel opstelt, nooit zeurt en trots is op het shirt waarin hij speelt.
   Schone vokdoet daar aan, ondanks dat hij niet is opgegroeid bij Ajax, maar dat lijkt me lastig voor een Deen. Litmanen voelt zich na al die jaren ook nog steeds een Ajacied.
   Wat voor mij ook belangrijk is, is dat een Ajaxspeler na een buitenlands avontuur weer terugkomt, zoals Blind en Huntelaar, destijds Winter en Rijkaard.
   Mensen zoals Justin die na een half seizoen Ajax 1 voor het geld kiezen noem ik geen Ajacied.
   En zo kan ik er nog wat opnoemen. Kishna, Tete etc.

   1. Tikkietakka

    Ik denk niet dat een ander kan bepalen wat “zeuren” is en “trots”. Als er dan een verschil bestaat, wat ik overigens niet vind, dan is het vanaf jongs af aan Ajacied zijn. In mijn ogen is iedere Ajacied een echte Ajacied.

   2. Prinsengracht

    Klitmanen…..het is naief om het nog op de inhoud te gooien. Jij hebt je hier zodanig gedragen dat een flink aantal mensen een teringhekel aan jou heeft. Wat je ook schrijft. Daarnaast ben je natuurlijk het schoolvoorbeeld van een hypocriet. Dus donder op of jank niet als je aan de beurt bent. Want je vraagt er steeds zelf om.

 7. Moosie

  Het is grote onzin je bent een echte Ajacied als je de hele jeugdopleiding hebt gedaan en op vroege leeftijd bij de eerste selectie komt dan ongeveer tot je 23ste in het eerste speelt op Europees topniveau.
  Nietmanen gebruikt de term om zo een argument te hebben in zijn gezeik over Zyech.
  Als iemand geen eigen mening heeft blauwe ogen en blond haar is het al snel een echte Ajacied bij Nietmanen.
  Jari Litmanen is een Ajacied en gezien zijn staat van dienst kun je hem zelfs een echte Ajacied noemen maar schone ,Vertonghen of noem ze allemaal maar op zijn gewoon Ajacieden en oud-spelers van Ajax.
  En daar is op zich volgens mij niks mis mee.

  1. Indojood

   Inderdaad, duidelijk weer op zoek. En als het er straks hard aan toe gaat, gaat ie weer huilen hier. “Ik reageer inhoudelijk en zij niet.”

  2. dickst14

   Nietmanen is geen ajacied. Er is iets heel goed mis gegaan in zijn jeugd, dat moet wel. Hij zal waarschijnlijk altijd wel het lulletje zijn geweest met alles. Vandaar zijn voorkeur voor de zwakkeren zoals Veltman , van Rhijn enz.
   o ja als van Rhijn terug komt (god behoede ons,) dan is het ook een echte ajacied. En Veltman?, de enige actie die de hele wereld overgegaan is van hem was tegen Sparta. Een schande.
   En dan Ziyech maar af blijven zeiken en elk commentaar beginnen met sukkel klootzakje enz.
   Nooit zo’n …. meegemaakt

   1. Indojood

    Nietmanen zou eens iets lekkers moeten eten, iets waar ie zijn vingers bij opeet, dan kan ie niet meer typen.

 8. Iedereen heeft een mening

  Laat ik nou gedacht hebben dat dit item over Ziyech ging. Jammer, maar andere spelers moeten het dan maar laten zien cq hun kans grijpen.

Comments are closed.