Hakim Ziyech eerder terug naar Amsterdam door knieklachten

Doordat Hakim Ziyech lichte knieklachten heeft, zal hij niet voor Marokko tegen Tunesië uitkomen en eerder naar Amsterdam terugkomen. Of Hakim al helemaal hersteld is voor het duel tegen NAC Breda valt te bezien maar belangrijker is dat hij voor AEK Athene weer helemaal hersteld is. 

 

Related posts

25 Comments

 1. Sam34

  Hij begint een echte prof te worden! Gewoon je rust pakken wanneer dat nodig is. Je club is natuurlijk het belangrijkst!

  1. JohnDoe77

   Hij was al een echte prof alleen speelde hij volgens een aantal “fans” niet op de juiste manier en moest hij uigefloten worden. Nu hij nog beter is gaan spelen, begint dat ook deze fans op te vallen!

   1. Sam34

    Ik heb het puur over hoe met je lichaam om te gaan. Het is te gek voor worden dat mensen die claimen fans te zijn eigen spelers uitfluiten.

   2. FrankiC

    @JohnDoe77
    Ik vind juist dat hij de laatste weken weer bij een riante voorsprong te veel voor zich gaat lopen priegelen en te grag wil scoren….
    Kwaliteit staat buiten kijf (is alleen veel te laat de Ajax en de veel supporters onderkend)

    1. JohnDoe77

     Ja, hij speelt niet altijd een 10 en de wedstrijden die “te makkelijk” gaan zorgen dat hij zijn concentratie wat verliest!

 2. Indojood

  Marokko is geplaatst dus dat maakt het allemaal heel logisch. Denk ook dat Ziyech graag bij zijn moeder in Amsterdam-Zuid is.

   1. Indojood

    Ik ken wat mensen die daar wonen en kantoor houden en zijn moeder woont bij hem in volgens hen.

 3. Kapstein

  Belangrijk om nu even rust te pakken. Gewoon wat trainingen de knie ontzien en een wedstrijd op de tribune. Laat Labyad een keer meedoen bijvoorbeeld. Ik ben echt benieuwd of hij ook het niveau aan kan.
  Natuurlijk is Ziyech belangrijk, maar de eredivisie kunnen we ook wel zonder hem aan.

 4. Dagrump

  Verstandig Kerel we hebben je nog hard nodig!! Klasse!! En je hebt weer een mooie/leuke wedstrijd gespeeld voor Marokko!!

 5. nash1900

  Heb je het gedonder al. hier was ik al bang voor. Hij speelt al weken minder (moe) en had al eerder klachten. Dat kon ook niet anders na deze start en weinig tot geen rust door het vroege begin van het seizoen en het WK. Tadic is mede door de PL veel meer gewend. maar we moeten ook zuinig op hem zijn

 6. Iamsterdam2015

  Rust. Dat moet hij pakken, desnoods drie weken!!! Seizoen is nog lang en heel heel belangrijk!!!

 7. ajacied078

  brede selectie komt mooi uit zo. neres of labyad erin tegen nac. of eiting als die al fit is.

Comments are closed.