Bosz: ‘Wat Ajax zou kunnen doen, is kiezen voor de aanpak van Bayern München’

Peter Bosz verwacht dat Ajax aankomende zomer belangrijke spelers gaat verliezen maar is ook benieuwd hoe men dat in Amsterdam gaat opvangen. De oud-trainer van Ajax laat in Voetbal International weten dat men ook kan toewerken naar een monopolie-positie door naar de aanpak van Bayern München te kijken.

‘Ajax vangt komende zomer een slordig 200 miljoen maar wat doe je met dat geld. Ik verwacht niet dat ze spelers gaan halen van rond de veertig of vijftig miljoen want dan moet je salarisplafond nog hoger. Kijk naar Bayern München die hebben nog nooit een speler gekocht van honderd miljoen maar spelen het veel slimmer. Je verkoopt Neres en haalt Lozano want dan verzwak je de concurrent, want  uiteindelijk zal niemand aan de financiële slagkracht van Ajax kunnen tippen. Afgelopen zomer hebben ze al een signaal afgegeven en de volgende stap is nu om je concurrenten te verzwakken. Bayern München doet dat al jaren en heeft niet voor niets een monopolie-positie in Duitsland’.

Bron: VI

Related posts

186 Comments

  1. Amoebe

   Ik wil geen oud psv-ers in ajax!

   Feijenoorders komen niet eens in aanmerking.

   Ik wil een zo sterk mogelijke competitie en niet de tegenstanders verzwakken.

   Ik wil dat psv sterker wordt en ajax nog sterker.

   Op de lange termijn is dit beter voor het nederlandse voetbal en voor ajax.

   Ajax moet je niet vergelijken met bayern. Wij zijn ajax en uniek….laten we dit vooral blijven.

   Bayern moet straks ons als voorbeeld nemen en niet andersom.

   Wij zijn ajax en altijd leidend geweest in de voetbalwereld door beleid, opleiding en spelopvatting….laten we dit vooral zo houden.

    1. Amoebe

     Leren en kopieeren zijn 2 verschillende dingen.

     Ik ben het met je eens dat je geen oogkleppen op moet hebben maar wel een eigen indentiteit.

     1. Amoebe

      @ la ling, leren is altijd goed.

      Wat je kunt toepassen moet je vooral doen maar het moet wel passen binnen je eigen indentiteit.

      Iets klakkeloos kopieeren omdat het bij hun werkt is iets anders.

      Ik denk dat we beide wel hetzelfde bedoelen ?

    1. Bakkie

     Mwah, ik sluit me op zich wel aan bij deze visie van Amoebe. Als de Eredivisie niet snel drastisch gaat verbeteren, dan hebben we echt niks meer te vertellen in Europa. Ik moet eerlijk bekennen dat ik die schaal al niet eens meer echt interessant vind. Het enige interessante aan die eerste plek is de Champions League

  2. AjaxKat

   Welke tip? Hij beschrijft gewoon hoe psv in de jaren 80 ook te werk ging (kopen van Gullit bij 010, Vanenburg en R. Koeman bij Ajax). Ook al is dit mogelijk een succesformule, er is ook nog zoiets als identiteit, en ik vind het kopen van spelers zoals hier omschreven staat niet des Ajax. Maar ja, wie ben ik…?

 1. Ruud Krol

  Zo Bosz al spijt dat je perse naar Dortmund wilde? Ajax stoomt door en jij zit al driekwart jaar thuis en niemand wil je hebben. O ja misschien FC Utrecht. Is dat wat voor je? Verder blij dat je weg bent want uit deze uitspraak blijkt dat je niet bij Ajax past.
  Wij moeten nooit maar dan ook nooit afhankelijk worden van spelers van die kutlampen en kakkerlakken. Maar dan echt nooit !

  Bedankt voor de tip maar nee dank je. Ajax gaat het anders doen !

  1. Ajax1958

   Hey Johan-Marco-Franklin-Dennis-Ruud??Het bloed kruipt waar het niet gaan kan he???? Btw, vond jij ook net zoals je maatje, dat Ruud Krol een ijzersterk linkerbeen had????

  2. FrankiC

   Ruudje, Ruudje, Ruudje toch, een beetje kort door de bocht.

   PB heeft helemaal gelijk, man naar mijn hart. Bergkamp/Sar cs hadden 2 jaar geleden al naar PB moeten luisteren. PB wilde doorstoten na de finale EL en voor elke linie een versterking (ipv kijken wat we voor Sanchez/Klaassen kon krijgen om de bankrekening kortstondig te spekken.
   Gevolg: elftal niet op orde en geen Europees voetbal. Daar hebben ze een jaar later lering uit getrokken. We hadden PB moeten houden. Prima visie.
   PSV en Feijenoord (ja, ik schrijf het gewoon op zoals ze heten) zijn voor mij niet meer of minder dan Vitesse en AZ. Ervan kopen wat je nodig hebt. Niks mis met Lozano en Stengs op de vleugels erbij.

   ps PB wilde niet per sé naar Dortmund hoor. Hij kon niet leven met de visie van het technisch hart. En geloof mij: met alleen jeugdopleiding kom je niet verder in de CL

   1. Ruud Krol

    Franki ik reageer even op jou. Mogen de andere meelezen ?.
    Klopt ik ben hier kort door de bocht. Er is geen enkele Feyenoorder of PSVer (ik noem ze dan ook maar bij naam?) die de dienst kan gaan uitmaken bij Ajax! Punt! Ook Bosz niet ook al heeft hij ons een mooi jaar bezorgd.

    Doorstoten naar EL finale? Zijn we nu mee bezig. Vorig jaar geen Europees voetbal. Hoe kwam dat? Twee dingen.
    Drama Nouri in voorbereiding en een Sanchez die een vertrek forceerde op het moment dat seizoen echt begon!

    Dennis Bergkamp ben ik blij dat hij weg is. Dat werkte niet met Sar en Overmars. Maar Bosz moet zich niet met beleid bemoeien als passant, goede visie of niet. Het ophemelen van Bosz is sws overtrokken. Kijk zijn seizoensstart er op na. Kijk zelfs Europese wedstrijden, vooral uit in Kopenhagen, Gelsenkirchen en Lyon er op na. Kijk PSV uit er op na. Tactisch kansloos tegen MU.

    Visie is 1 implementeren is twee. Hij had moeten blijven ja om zijn werk af te maken.

    PS van jou, Bosz heeft dat gebruikt om naar Dortmund te gaan. Kijk zijn verleden er op na. Altijd zelfde patroon en dus ook bij Ajax. Geen probleem maar had hij eerlijk moeten zeggen en niet achterbaks zo spelen.
    Eens met alleen jeugd redt je het niet. Heb ik ook niet beweerd. Ajax is dit seizoen goed bezig hiermee!

    En zeer frappant te lezen dat supporters hier die naaier van een Lozano willen hebben. Die speelt nu precies bij de goede club voor hem! Hij heeft de perfecte trainer, passen goed bij elkaar. Stengs wel eens. !

    1. Indojood

     En alweer draaien, hij had moeten blijven. Om niet helemaal 100% als Eug over te willen komen ga je nu zeggen dat je blij bent dat Bergkamp weg is. Leuk geprobeerd, dooie.

     1. Ruud Krol

      Bosz has moeten blijven als hij zich als passant was blijven gedragen geen probleem. Niet de bepaler willen uithangen. Dus vertrekken klaar. En Bergkamp? Ik heb meer met de visie van Overmars en Sar. Zoals Franki zegt. Met alleen jeugd redt je het niet.

     1. Koning Haarms Wolfs

      En, zoals je ziet/kunt lezen Eug, AB is ook terug en wel als een 71 jarige Paul. Het begint hier steeds meer op een oud-Egyptische tragedie te worden…..de ene na de andere reïncarnatie is een feit. Zo meteen stopt Daisy ook en komt zij terug als Nefertiti of Hatsjepsoet. Dan is het verhaal compleet.

     2. Ruud Krol

      KHW ik kom niet terug. Alleen even uitleg van mijn schandalige actie, temeer omdat er andere nicks bij betrokken worden of werden die er niks mee te maken hebben !

  3. la Ling

   Rare teactie en sinds wanneer bepaal jij wat Ajax wel of niet doet? Verder is spelers uitsluiten omdat ze bij een club spelen die jij, en anderen, niet kan uitstaan totaal belachelijk. In dit geval zou Lozano zeker een aanwinst zijn, ik vrees alleen dat hij volgend seizoen niet meer in Nederland is. Verder zit Bosz inderdaad thuis en heeft hij misschien helemaal geen behoefte aan een nieuw avontuur en wacht hij, net als Ziyech, op de juiste ploeg. Haast hoeft hij tenslotte niet te hebben. Gelukkig hoeft Ajax nooit afhankelijk te zijn van jouw mening maar dan ook echt nooit. Jouw bijdrage wederom een bewijs dat je niet serieus te nemen bent. Inmiddels minimaal drie binnen 24 uur.

   1. De Nees

    Serieus genomen worden? AB jij mag wel een toontje lager zingen, je zit bepaald niet ver af van Eug’s praktijken. Je gaf het onbedoeld al toe in topic ‘Ten Hag: een goal kan een boost geven’. Je zei afzeik kritiek op Ziyech te pareren maar dat was al lang voordat je nick Ling bestond…Stop jij ook maar met je nep gedoe, geef het toe, zeg sorry en move on. Het zou je nog een poos nagedragen worden maar zulke zwakke karaktertrekjes verdient niet beter. Dat overleef je wel.

  4. Moosie

   hij ging weg omdat Bergkamp en Spijkerman dachten dat zij het belangrijkste waren dus heel blij dat Bergkamp weg is.
   komt nog b9j dat we vorig haar een heel seizoen hebben weggegooid doordat we pas in december erachter kwamen dat Bosz gelijk had
   Verder moet je je tyfussmoel tegen indo dichthouden met je domme gelul over coke.
   fake je eigen dood maar weer want ook onder deze naam zet je ,jezelf alleen maar voor lul

   1. Litmanen

    Ja Moosie, er is er hier maar eentje die het monopolie heeft op drugs. En dat ben jij natuurlijk.
    Je taalgebruik past wel bij je levenswandel.
    Dat dan weer wel.

  5. FrankiC

   @la ling ??
   @moosie ??
   He-le-maal eens, waarschijnlijk zaten we tegelijk aan onze zelfde visie te schrijven aan de reactie op Krol. Da’s mooi.

    1. FrankiC

     @HDfan
     He-le-maal eens, je kunt je ook met iemand oneens zijn zonder te schelden, daar ben ik ook al een tijdje klaar mee. Ergerlijk.
     Niemand heeft moeite met een ander me visie, slterker nog, daar is dit forum voor, maar probeer normaal te reageren….

     1. Ruud Krol

      Eens HDfan en Franki en in dat licht ga ik nu wat opbiechten:
      Ik ben inderdaad Eug. Ik heb een ‘overlijdensadvertentie’ geplaatst vanwege uit de hand lopen van persoonlijke discussies scheldpartijen. Ergste het aantal doodverwensingen aan mijn adres. Vandaar die ‘doodverklaring’.

      Moet ik daar mijn excuus voor aanbieden. Ja aan een drietal. Litmanen, De Nees en Buitenkantje Rechts.
      Uiteenlopende karakters maar die traden mij met open vizier en op voetbal topics tegemoet.
      En excuses aan alles en iedereen die met hart problemen te maken had of heeft. Ongelukkige keuze van me. Die ‘doodverklaring’ kon nog wel vind ik de reden absoluut niet. Spijt van!
      Pop ook niet waar maar die bracht ik in omdat vast groepje er een ongelofelijk poppenkast van maakte.

      Rest allemaal wel waar en mijn mening.

      Om eerlijk alles recht te zetten ik heb soms meegelezen laatste paar maanden en veel aannames kloppen niet.
      Belangrijkste hiervan:

      Daisy, forever61 en Carel Reeser zijn geen Eug. 300%.!!!!!!!!!!!!!!!!

      Mede daarom ben ik terug gekomen als Ruud Krol om bij herkenning alles op te biechten. En Moosie en Indojood dit ‘witte spul’ heeft jullie scherp gemaakt.

      Ik heb me schandalig gedragen, maar nu weten jullie waar dat vandaan kwam. Dat jullie nog maar een mooie app mogen hebben ! Was gezellig tot het echt uit de hand liep ! En voor bovenstaande gedeelte neem ik volle verantwoordelijkheid.

      HUP AJAX ??

     2. afcadeluxe

      dieper kun je niet zakken,en dan telkens de naam van een oudspeler misbruiken om hier weer een paar leugens te vertellen…volgende nick grimm?

     3. la Ling

      Wat ben jij voor figuur? Mijn schoonvader kwam door zijn slechte gezondheid niet eens in aanmerking voor een open hart operatie. Excuses lijken mij zelfs misplaatst. Uiteindelijk geef je anderen de schuld van jouw gedrag?

      @HDfan: waar wordt er gescholden op dit topic?

     4. Ruud Krol

      Nee Moosie niet door jou. Het kan me namelijk (om in jouw woorden te spreken) geen tyfus schelen hoe jij over me denkt. Ik krijg nu een zeer terechte publieke tuchtiging. Mijn gedrag is op het laatst ontoelaatbaar geweest.

      Ik heb nu gezegd hoe en waarom. Geen excuus, die zijn er nl niet hiervoor. Wel de reden.
      Als laatste je maat AB is ook terug, dat weet je neem ik aan? Nou die poppenkast van jou en je billenmaat verdiende een verhaal als pop in heg.

      Ik laat het hierbij en lees de verdere tuchtiging wel. Treffend alleen dat jij je teveel ‘eer’ naar je zelf haalt.

      Een verkoper van drugs neem ik sws NOOIT serieus.
      Desondanks goed leven verder gap en ouwe

     5. la Ling

      Graag mij er buiten laten Ruud, Eug of wie dan ook. Ik blijk een tweelingbroer te hebben hier of zoiets, prima mij best maar geen rare dingen over mij zeggen. Ik heb hier geen enkel maatje. Iedereen mag denken wat die wil, ik heb gezegd wie ik ben maar geen valse aantijgingen en zeker niet met termen als billenmaatje.

     6. Moosie

      Ja blijf maar zeiken over die shop joh ik neem mensen die zo zwaar psychisch gestoord zijn als jij niet serieus.
      En dan ook nog de oorzaak van je gedrag bij mij en AB leggen komt dicht in de buurt van ” Ich habe es nicht gewust ” Mafketel ik hoop dat je snel echte hulp zoekt want je laat ook totaal geen inzicht zien in je eigen gedrag dus veel succes op die andere fora als je zo doorgaat zullen ze je daar ook snel genoeg uitkotsen.
      En nooit meer hier iemand zeggen wat wel en niet beschaafd is lamlul want een hartoperatie veinzen terwijl een van Ajax haar grootste talenten ooit als een plantje in het ziekenhuis ligt is voor mij echt onvergefelijk.

     7. FrankiC

      @eug
      Jij denkt iets te veel dat deze app om jou draait. Is een misvatting, met je snode conspiraties die jij alleen maar spannend vindt.
      Ik lees reacties, maar jij vindt het belangrijk wie het geschreven om hopelijk een sneer uit te kunnen delen….. toch blij dat ik zo niet ben.

     8. Ruud Krol

      FrankiC eerste klopt niet, laatste wel zeker op laatst. En inderdaad jij bent een van de goede mannen hier klopt helemaal mee eens !

     9. Ruud Krol

      En om eerste in perspectief te zetten. Maanden na mijn domste actie ooit hebben de mannen het nog steeds geregeld over Eug. Maar eens app draait zeker niet om mij. Gelukkig maar.

     10. Indojood

      Wanneer is de open hartoperatie nou? Geef even ziekenhuis en kamernummer door, dan stuur ik je een pop.

     11. Ruud Krol

      Is goed man jullie weten hoe het zit nu, voorzover dat al niet duidelijk was. Ik ga weer terug naar VI en ajaxshowtime, daar is het leuker dan hier ! Maar uitleg en waarheid moest eruit bij me. Ook omdat andere forum leden op mij werden aangesproken die totaal Eug niet zijn ! Mocht anderen me nog willen tuchtigen terecht, maar ik reageer niet meer. Ik snap de commotie wel die ik veroorzaakt heb !

     12. la Ling

      Om 14.41 uur zei je: ik laat het hierbij. Om 14.52 ben je al weer terug. Weglopen is overigens niet zo’n dappere daad.

     13. la Ling

      15.06 uur derde afscheid en nee ik ben niet ab en heb, helaas, geen wereldreis in het vooruitzicht. Ik wens iedereen op de app van Showtime wel enorm veel sterkte. Overigens denk ik niet dat jij de persoon bent die nu een grote mond kan opzetten na je ontboezemingen hier.
      Verder ga ik maar eens wat verder teruglezen hier want ab schijnt een belangrijk figuur te zijn (geweest?) hier.

     14. KBouter

      Hahaha Eug.. kerel wat een humor.. geen enkele gek verzint zoiets wat jij uit je Eugje hebt gezogen!

      Welkom terug dan maar.. alhoewel ik vrees dat met jiu herrijzenis Nietmanen hier ook weer te zien zal zijn!

     15. Ruud Krol

      Kbouter, litmanen heeft hier totaal maar dan ook totaal niet mee van doen. Ik vermoed zelfs dat hij het meest link op me zal zijn en absoluut terecht dan

     16. Geroldkohlen

      bah misselijkmakend figuur ben jij zeg! je hebt professionele hulp nodig, hoe durf je met de dood en de manier waarop om er zo mee te spotten. je bent ziek!!
      iedereen had het allang door dat je gewoon een vuile eugenaar bent! dat jij nog durft om je te vertonen en dat je er zo nog mee durft weg te komen, bewijst maar hoe ziek je bent en dat geheel zonder schaamte. Laat je nakijken man flippo!

     17. Ajax1958

      “Om eerlijk alles recht te zetten……….” En wie gelooft jou nog denk je zelf? Je hebt echt hulp nodig.

     18. Prinsengracht

      Niet om op te biechten Eug! Je dacht eerst dat je weg kwam met je schandalig “overlijden”. En nu dacht je er mee weg te komen om ongemerkt terug te komen. Maar er zijn er hier een paar die niet achterlijk zijn. Ik vind je triest. Maar dat zijn er hier wel meer.

     19. Litmanen

      Geen probleem Eug. Gewoon mee blijven kletsen.
      Excuses uiteraard aanvaard. Maar dit grapje niet meer uithalen.
      Je kunt beter gewoon af en toe een weekje wegblijven en er dan weer ff vol in kleunen. Bevalt mij prima. Hoef ik ook niet steeds die reacties te lezen.

     20. Ruud Krol

      Litmanen, je reageert wel heel sportief. Dank je. Hoewel niet verdiend.
      Ik denk het niet maar je weet het nooit met me. Iig dan wel als EugAjax en anders niet! En zo een geintje of hoe ik het ook moet noemen doe ik zeker niet meer ?

     21. Ajax1958

      Jullie zijn met z’n 2en nog gekker dan gek. Tja, er lopen nog steeds meer randdebielen los dan er vastzitten.

   1. De Nees

    Onvergeeflijk om zo met de dood te spotten, hoe laag kan je zinken je bent werkelijk geen snars waard Eug. Als je dat voor je eigen doet kan me niks schelen maar betrek niet anderen d’r bij. Heb je geen greintje ruggegraat, ben je zo zwak dat je leugens nodig hebt om je staande te houden? Als je anders wilt overkomen, geef je fouten toe, sla een ander toon aan, doe iets maar ga niet als een lafbek dit soort spelletjes spelen. Een echte vent heeft dit niet nodig, een man durft zijn fouten toe te geven, leert van zijn fouten, zegt sorry maar blijft waardig. Je bent niks van dit alles. Lamlul.

    1. Ruud Krol

     De Nees ik kan niet anders dan je volledig gelijk geven ! Je scheld me terecht de huid vol !

    2. De Nees

     Brokken maken en wegrennen is voor mietjes, daar leer je ook niks van. Bite the bullit en wees een waardige man.

     1. Ruud Krol

      De Nees het is geen wegrennen, maar meer ter voorkoming van elke topic gezeik. Dat heb ik verdiend absoluut, maar niet de normale leden. Die moeten dan topic na topic weer fitties lezen. Daar werk ik niet aan mee meer.

      Dat ik dan als mietje wordt gezien prima no problem. Laten we het zo zeggen als ik terug kom (denk het niet) dan kom ik gewoon onder EugAjax terug ! Ik blijf vandaag nog kunnen degene die dat wensen mij nog ter verantwoording roepen. Daarna even niet meer !

     2. la Ling

      Het is wel een ongelooflijke nep nederigheid en dan dat “maar niet de normale leden”. Jij bent echt een heel apart figuur en ongelooflijk zelf ingenomen. Vandaag ben je terug gekomen, weer afscheid genomen en je terugkomst weer aangekondigd. In de tussentijd vele beschuldingen geuit en de schuld van alles wat je gedaan hebt bij anderen gelegd. Als klap op de vuurpijl mij van gelijke zaken beschuldigen en mij koppelen aan Moosie als billenmaatje. Voor zover ik de commentaren heb gelezen van Moosie kan ik het hier alleen maar 100% mee eens zijn maar verder heb ik geen enkele kennis aan hem. Maar goed, je bent niet alleen in deze waanvoorstelling. Gelukkig doet het geen zeer bij mij en vind ik het alleen maar bizar. Wie weet komt die ab ook weer terug, is er weer wat opgelost.

     3. Litmanen

      AB, geef toe dat je dezelfde streek uithaalt als Eug. en verdwijn verder, achterlijke gladiool. Als er hier eentje nep is dan ben jij het wel.
      Zielig figuur….

     4. De Nees

      AB nogmaals jij bent de laatste die hier de maat moet nemen. Achterbaks van hier tot ginder, in alle bochten wringend dat je niet AB bent nadat je allang bent ontmaskerd. Neem maar gauw een schot voor de boeg dat AB straks terugkomt, alsof we dat niet gaan doorzien. Ik ageer hierop, niet omdat iemand geen idioot mag zijn dat is niet eens zo erg, ze komen in alle soorten en maten, maar ga geen schijnheilige lul uithangen en een ander verwijten waar jezelf niet ver vanaf zit. Wat zei je laatst tegen Indo en mij? Oh ja domme personen. Ziehier hoe snugger jij bent.

     5. De Nees

      Idd AB wat valt er nog te zeggen. Sorry dat ik jullie voor simpel aanzag mss? Wees een kerel (kleintje weliswaar) zoals Eug vandaag.

     6. la Ling

      De Nees, heb ik iets verkeerds tegen je gezegd een keer? Wat zit je dwars dat je met deze onzin door blijft gaan. Je zou ook iemand op zijn woord kunnen geloven. Niet iedereen is een Eug/Krol. Maar het is volledig aan jou.

 2. M800M

  Ik zeg er 1 ding over, daarna is het wmb klaar. Begin aub niet wéér opnieuw met die vete mensen. het was eindelijk een beetje rustiger geworden hier. Er zijn excuses gemaakt, laat het hier nou aub eens bij. En als je niet in staat bent om dat te kunnen ga je gal spuien op jullie fantastische coole privé app. Laten we het hier aub weer over ajax hebben. ON TOPIC: de woorden van bosz vind ik een beetje naief. Als lozano weg gaat bij psv maakt hij een stap omhoog naar een grote club in een grotere competitie. Zie het niet gebeuren dat hij een stap naar een (voor de neutrale toeschouwer) vergelijkbare club (beiden eredivisie top) maakt als hij ook hogerop kan. Bundesliga en eredivisie zijn niet vergelijkbaar en bayern en ajax dus ook niet: de zwakke tegenstanders hier word je zelf niet beter van, het geld natuurlijk, andere competities mogen 4 clubs gegarandeerd naar de CL terwijl bij ons zelfs de nr1 voorronde moet spelen.

  1. la Ling

   M800M, je kan op een openbaar forum niet anderen gaan verbieden wat ze voor commentaar plaatsen. Verder is Ajax het hoofd bestanddeel want volgens mij zijn hier geen supporters van andere sportclubs.

   1. M800M

    La ling, waar heb je het over? Waar heb ik iets verboden dan? Volgens mij was het toch echt een vraag(zelfs 3x aub gezegd). Verder ga ik de reacties niet tellen voor exacte aantallen maar in dit topic is het hoofdbestanddeel zeker niet ajax maar weer die verdomde vete..

    1. FrankiC

     Jij klinkt anders ook niet zo nieuw als de kleur van jouw naambordje doet vermoeden.
     En dan die schrijfstijl….. effe ruiken.

     1. M800M

      @frankiC, Heb je het tegen la ling of tegen mij? Ik kan je iig verzekeren dat ik maar 1 account heb hier

    2. Moosie

     vriendelijke vriend hij biedt geen excuses aan hij geeft anderen de schuld van zijn eigen belachelijke gedrag.
     Hij zegt dat hij het allemaal poste omdat hij ons een hak wilde zetten samen met zijn vriend Nietmanen die nu heel wijselijk zijn nek niet last zien hier.
     Dus als je dan verwacht dat we zeggen oh ok nou maakt niet uit hoor welkom terug ben jij ook van de ratten besnuffeld

     1. M800M

      Tuurlijk nou ben ik weer van de ratten besnuffeld.. Lezen jullie nou niet goed of wat? Waarom moet ik het altijd op 5 verschillende manieren uitleggen voordat uberhaupt begrepen word wat ik zeg? Het is toch heel duidelijke jip en janneke taal of niet??? Ik heb nergens iets verboden en nergens gevraagd of je hem wilt vergeven en hem hier weer wil verwelkomen. Dat verzinnen jullie er zelf bij. Haat hem wat mij betreft, boeit me geen zak, MAAR LATEN WE HET HIER AUB OVER AJAX HEBBEN. Niet eens 1 op de 10 reacties hier gaan over ajax. Thats all. Maargoed laatmaar ik had kunnen weten dat dit roepen in de woestijn is..

     2. Moosie

      jij draagt toch zelf bij aan die onzin eerst was AB altijd de boeman maar nu uitkomt dat Nietmanen en Eug dus doelbewust alleen maar bezig waren /Zijn met hier de app te verkloten mag er als hij sorry zegt niks meer over gezegd worden want nu heb je er ineens last van en dan gaan we denigrerend lopen doen met je jip en Janneke
      als het je niet aanstaat ga je lekker mee met Eug naar showtime wat dacht je daar van.
      het was hier weer rustig en steeds is het of Nietmanen of Eug die hier de boel verstieren en dan zijn er steeds mensen als jij die dan reageren op de reactie die ,die twee oproepen.
      Maar je probeert ook een vorm van moderatie toe te passen.
      En daar reageren wij dan ook weer op idd want op de dag dat mensen als Eug of jij mij gaan vertellen wat ik wel of niet mag schrijven vriest waarschijnlijk ook de hel dicht

     3. M800M

      Haha dat je aanstoot neemt aan de term jip en janneke taal moet je zelf weten. Maar het is wel tekenend, jullie doen precies het zelfde in die zielige vete: je neemt overal ontzettende aanstoot aan onzinnige dingen en gebruikt dat dan als excuus om de meest verschrikkelijke onzin en verwensingen te zeggen. En dan is het de schuld van een ander en jij hebt nul schuld in het geheel.. en zo gaat het keer op keer op keer op keer op keer. Letterlijk Jarenlang. Kijk eens in de spiegel. veel plezier met jullie oerdriften hier, ik laat me ook weer in zo’n bullshit ruzie zuigen maar ik ben er echt klaar mee. ik heb dit forum totaal niet nodig dus ik volg je ‘advies’ en zoek een forum waar het wel over ajax gaat. Misschien kom ik eug daar tegen, maar zonder jullie eeuwige getreiter is hij vast voor rede vatbaar en heeft hij vast wat interessants te zeggen over ajax.. DE MAZZEL (Redactie, ik kan op de app niet vinden hoe ik zelf mn account verwijder dus als je meeleest: verwijder mijn account aub.)

     4. Ruud Krol

      M800M, om eerlijk te zijn heb ik laatste jaar op dit forum ook een vreselijke hekel aan mijn eigen nick gekregen. Deze teksten van vandaag jegens mij zijn meer dan terecht.

      Desalniettemin schrijf je redelijk to the point. Van letterlijk tot en met De mazzel zo stond ik er precies zo in toen ik mijn idiote actie plande. Niet ver genoeg nagedacht en daarom mannen terecht link. Maar er zijn inderdaad forums die leuker zijn en je gaat me tegenkomen bij VI en showtime. Alleen niet onder EugAjax, want dan begint het van voor af aan dat gezeik. En dat wil ik niet meer. Dus misschien tot later als we wel over Ajax discussieren !

     5. M800M

      Ruud krol, nog 1 laatste bericht van mij hier dan. Het was misschien een rare actie van je maar je kijkt wel naar je eigen acties en gaat zelfs ook door het stof. Daar heb ik echt respect voor. Verder, ook al trek jij het boetekleed aan, ik vind ik hun boosheid over de actie echt overdreven en Zéér hypocriet. Iedereen moet rekenig houden met hun lange tenen maar zij hoeven met niemand rekening te houden en mogen schelden, grappen en verwensingen maken over ziektes, weduwen, en nog een heel rijtje van een niveau vele malen erger dan waar jij je ooit schuldig aan hebt gemaakt. Zonder ooit in de spiegel te kijken zoals jij wel doet en zonder na te denken wat derden daar van denken want dat telt niet voor ze. maar ze eisen dat wel van anderen. Alles vanuit het ik pespectief, Hoe narcistisch kan je zijn. Trouwens, Ze zoeken gewoon naar iets om aanstoot aan te nemen zodat ze een excuus hebben om die vuiligheid te ventileren. Daarnaast doet Hun maatje ab een heel vergelijkbare actie (is zogenaamd op wereldreis) terwijl hij gewoon onder 3 andere nicks tegelijk hier nog steeds actief de boel aan het verzieken is (ja ab, het is overduidelijk) en daar hoor je ze niet over. Walgelijke hypocricie bah! Ik verwijder nu de app dus evt. Reactie hier lees ik niet meer. Graag tot ziens op vi of showtime of een andere plek waar dit soort idioten wel een ban krijgen van moderators ✌️

     6. la Ling

      Jammer dat je weg bent (echt?) Ik ben best nieuwsgierig wie ik allemaal ben. Baal wel dat ik ab niet ben. Wereldreis lijkt me heerlijk om te doen.

     7. Bakkie

      Ik zeg al jaren dat AB de grootste klapmongool op dit forum is. Eug is ook niet helemaal wel lekker, maar daar heb ik wel wat meer sympathie voor.

     8. dickst14

      Dit moet een dag vol geluk zijn voor Litmanen. Eug leeft nog.
      Voor mij niets nieuws want ik heb hem zien rijden.

     9. dickst14

      Ja een tijdje geleden op een zondag. Er reed een auto op de Maasvlakte met één opblaaspop voorin en twee achterin, met Eug achter het stuur.

     10. De Nees

      Uitstekend verwoord M800M, dat is precies zoals de vetes hier voortduren. Iedereen heeft het hier heus wel door maar weinigen die zin hebben om dat hypocriete telkens te benoemen. Dingen verdraaien daar kunnen ze zelfs in DenHaag Vandaag nog wat van leren. Daarbij gezegd Eug en Litmanen werken als een rode lap, dan gaan hier alle registers open tot aan jaren terug.

     11. Litmanen

      Beetje blind ook nog Moosie? Dat ik niet zoals jij en je vriendjes hier elke vijf minuten van de dag rondhang wil niet zeggen dat ik jou niet alsnig kan aanpakken. Snuiffie.

     12. Moosie

      Ja hoor jij.kunt hier gewoon komen niemand houdt je tegen zelfs je eigen schaamtegevoel niet.
      Dus ga je gang zet jezelf voor lul en ga vooral door met het verpesten van dit forum.
      Het zal me aan me reet roesten sjompie

 3. Ajax1958

  M’n wantrouwen was van begin af aan al terecht. Hoe diep kan je zinken om je eigen dood te regiseren, stakker.

  1. Litmanen

   Als jij nou eens je eigen dood gaat regiseren? Er komt alleen maar haat en stront uit je vingers. Niemand heeft jou hier ooit op een inhoudelijk reactie kunnen betrappen.
   Een vies gluiperig mannetje die zich heerlijk voelt in de schaduw van de echte klootzakken hier zoals Dickst, Moosie en AB.
   Jij bent minder dan een luis.

   1. Moosie

    kijk daar is de ware anonieme Nietmanen weer lekker een grote bek tegen mensen die iets zeggen waar meneer het niet mee eens is en? 58 ook aan de coke?

    1. Litmanen

     Moosie, mij geen vragen stellen die je zelf het beste kunt beantwoorden. Jij bent tenslotte de dealer……..

     1. Moosie

      begrijpend lezen is niet je sterkste punt
      maar dit gaan we weer 3 dagen volhouden jij komt je belachelijk maken om je gram te halen maar ja je vriend belazert de boel net zo als jij meneer de nep-jurist.
      Zo jullie best gedaan om het forum tegen mensen op te zetten en nu zijn jullie zelf het lachertje that’s gotta sting
      Maar ga vooral door ik schijn zeer assertief te zijn volgens mijn omgeving en ik kan er iig zelf wel om lachen dus bladieblabla Nietmanen

   2. Ajax1958

    Neppie ik heet geen Eug, dus dat gaat niet gebeuren. Verder snap ik je reactie wel. Ik heb je nl een aantal keer op niet mis te verstane wijze jou de spiegel voorgehouden en dat bevalt natuurlijk niet, meneer draaikont, leugenaar, nep vluchtelingen medewerker en nep jurist. Alles is nep aan jou Neppie en samen zijn jullie duo listen bedrog.

   3. Indojood

    Jij moet je gore teringbek houden, Nietmanen. Toen Hans van Eugelen met dat lulverhaal kwam dat ie dood was riep jij hier heel stoer dat we gestoorden waren omdat we het meteen niet geloofden. Nu blijkt dat er naast jou nog maar één grote gestoorde is en dat is je holmaatje Eugenaar. En ben je opeens heel onderdanig als een SM-slaafje. Zoals gewoonlijk weer fout ingeschat van je. Tsja, je bent niet voor niets keeper geweest. ?

    1. Litmanen

     Indojood, mij een ziekte als tering toewensen neemt niet weg dat je hersens blijkbaar zijn aangetast.
     Ik verklaarde en verklaar jullie tot gestoorden omdat jullie zo komisch reageerden. Nu bleek het nep, maar intussen dansten jullie op zijn graf.
     Je bent een hele grote gore klootzak. En gestoord.
     En jij weet, gezien je vriendjes, het beste wat slavernij inhoud.
     Voor de goede orde, ik was en ben het vaak oneens met Eug. maar we discuseerden altijd op een normale en fatsoenlijk manier. Je weet wel, die manier die jij niet kent…..

     1. Paul den Beste/la Ling (geb. 1947 in Amsterdam)

      Volgens mij is het onmogelijk op iemands graf te dansen als de betrokken persoon niet is overleden en begraven. Ik begrijp dat dit van meet af aan duidelijk was.

     2. Indojood

      Tering is goed te behandelen en gewoon straattaal. Je bent niets gewend. Dansen op zijn graf? Wist al meteen dat het nepnieuws was, welke gek zou zo’n bericht plaatsen? Jij bent zo naïef dat je alles gelooft, simpele ziel. Weggaan, terugkomen om erin te kleunen, mij een hele grote gore klootzak noemen. En dan het over fatsoen hebben, haha. Wat een kneus ben je toch. Opmerking over slavernij raakt weer kant nog wal, compeet andere context. En wees eens wat orgineler i.p.v. mijn artistieke uitspraken te hermisbruiken. En nu hup terug naar die verzorgster van je, die met die baard en rotte tanden.

 4. Moosie

  Ik vond het de laatste tijd redelijk gaan.
  Weinig gezeik redelijke discussies over Ajax en verder af en toe komt Nietmanen voorbij om er zoals hij zelf zegt even vol in te gaan .
  Dat vindt hij leuk.
  Eug/en nog 8 namen en een paar nicks kan natuurlijk ook gewoon blijven.
  En iedereen die zich geroepen voelt om hier te reageren is van harte welkom.
  Hoe meer debielen hoe meer vreugd heet het geloof ik al Kan zielen ook.
  Of ling AB is ik weet het niet maar er zijn wel duidelijke overeenkomsten.
  Ik ben Moos en ik blijf Moos.
  Ik ga me niet aanpassen en al hebben mensen tegenwoordig tere zieltjes en lange tenen ik zou zeggen dien een klacht in ,doe aangifte ,en schrijf een brief aan de volkskrant.
  Het zou leuk zijn als het hier over het beleid en de dagelijkse gang van zaken op de club ging maar we kunnen ons wel wijsmaken dat ,dat mogelijk is op het hedendaagse internet ,maar jullie snappen ook wel dat je dat kunt vergeten.
  Elkaar in de waarde laten is meestal gebonden aan gelijkgestemdheid want als iemand het niet met je eens is en je zegt bv “dat je het toch in jip en Janneke taal zei” impliceert zo iemand dat de ander te dom is om het gewoon te begrijpen.
  Met andere woorden denigrerend en dan verbaast zijn dat je voor rotte vis wordt uitgemaakt.
  Op de man spelen kan ook prima zonder scheldpartij .Maar zeur dan niet als andere mensen iets minder geduld hebben.
  Nou nog veel plezier hier op ons mooie gezellige forum ik spreek jullie morgen wel weer
  ps. Eug je op VI Buitenkantjerechts noemen is gewoon laag en buitenkantje zal daar idd niet blij mee zijn.

  1. Ruud Krol

   Moosie mooi betoog maar dan weer die laatste zin. Haalt je eigen betoog zwaar onderuit. Mij verwijt je op zijn minst slecht stemming maken. Nou Moosie de verwarde man (ja weer persoonlijk)
   Hier dan even kort en duidelijk. Buitenkantje Rechts is absoluut niet mijn naam op VI. ik ben daar op mijn eigen naam, meer geef ik niet weg. Verwarde sukkel !

   1. Ruud Krol

    Wie dan wel? Dat herken je vast aan de schrijftaal. Kansloos figuur ! Nou en nu maar weer huilie huilie op de app ja jullie app. Spaar je de moeite. Deze app gaat bij mij uit bestandje !

    1. Moosie

     Echt geweldig dat je mij verward noemt ik krijg een beetje het idee dat je een bi-polaire stoornis hebt maar ga je gang beste jongen schrijf het maar van je af.
     het komt er op neer dat je eerst het hele verhaal hebt zitten lezen iets wat je altijd ontkent te doen.En dan reageer je als door een wesp gestoken en kom je met de volgende aankondiging van vertrek van deze app.
     Snap je dan echt niet dat dit echt niet serieus is te nemen?
     Over poppenkast gesproken.nou fijne avond nog man met de vele gezichten.

 5. la Ling

  Moosie, ik word gezien als ab en ab en jij worden vaak als duo genoemd hier.
  Voor wat het waard is, ik ben la Ling oftewel Paul den Beste. Dat bijdragen van mij overeenkomen met die van iemand anders kan ik niets aan doen en boeit mij ook niet. Hartelijke groet van Paul.

  1. Moosie

   Nou Paul ik heet Moos en ondertussen zal het me een worst wezen hoeveel mensen met 3 accounts op deze app zitten
   Als jij zegt Paul te zijn en niet AB is dat prima hoor.
   leuk kennis te maken.

   1. la Ling

    Voor wat het waard is hier, ik heb alleen de nick la Ling. Normaal gesproken duidelijk en makkelijk maar hier gaat dat niet altijd op begrijp ik uit de reacties.

 6. Bert Betondorp

  Alle figuren uit De Fabeltjes Krant vindt je hierboven. Amateurs.
  De echte figuren zijn leuker.
  Wat een geklets dat heeft niks met Ajax of voetbal te maken.
  Het is niet eens grappig.

   1. Moosie

    hoezo? Hij leeft nog hoor wij kunnen er hartelijk om lachen daar is echt geen traan om gelaten.
    of was her sarcastisch bedoeld?

  1. Moosie

   Leuk iemand die een nieuwe account aanmaakt om zo dom te lullen over zaken waar hij dus geen verstand van heeft.
   waar bemoei je je mee joh flapdrol

     1. Koning Haarms Wolfs

      AB, stop gewoon man. Dit is net als al die AB-alter ego’s van je. Je bent vermoeiend….

     2. Paul den Beste/la Ling (geb. 1947 in Amsterdam)

      Ik begin er zo langamerhand eigenlijk best pissig om te worden om de hoeveelheid stupiditeit die een aantal mensen hier ten toon spreiden.
      Voor de laatste keer even heel erg duidelijk (tegen mijn principes qua manier): ik ken gvd geen ab, ik ben gvd geen ab ik ben Paul met de nick la Ling.
      Als al die idioten hier dat nu eens snappen is me dat een lief ding waard.
      Jullie zijn echt zwaar gefrustreerd over die ab maar laat mij er gvd buiten.
      Duidelijk zo? Prettige avond verder iedereen.

     3. Prinsengracht

      AB, je verraadt jezelf joh. Niemand hier behalve jij verandert tussentijds de eigen naam. Nu doe je dat weer door Paul den Beste en een geboortejaar toe te voegen. Wie hou je nu voor de gek? Ons? Of jezelf? Heb je door dat je op dit punt precies doet zoals Eug?

     4. Paul den Beste/la Ling (geb. 1947 in Amsterdam)

      ??Ongelooflijk. Wel eens van een profiel gehoord idioot dat je bent. Dat is dat poppetje rechtsbovenaan je scherm. Ik ben 71 maar niet gestoord op computergebied hoor.

     5. Koning Haarms Wolfs

      ??? knap hoor, “Paul”. Oh, op computergebied niet, dank voor de nuance…Is ook best lastig, als je vader je oudste broer is, dryopithecus.

     6. Pascal

      *ik ken gvd geen ab, ik ben gvd geen ab ik ben Paul met de nick la Ling*
      Weet je dat heel zeker? Echt heel zeker?

     7. Paul

      Ik mag hierover niet pissig worden? Moet ik dan potjandikkie zeggen of is gvd alleen voorbehouden aan super ab en is hij de enige die dat altijd zei? Maar weet je wat….. doe wat je wil. Wat een kinderachtig zooitje. Ik geef voortaan gewoon commentaar op topics en als er een serieuze, normale reactie op komt dan reageer ik terug. Het wordt inmiddels een flinke forum vervuiling.

     8. Indojood

      Geef het nou maar toe, AB. Pascal is van de redactie, nu begrijp je zijn reactie misschien.

     9. Paul

      Los van het feit dat ik ab niet ben heeft Pascal zich sowieso aan de privacy wetgeving te houden. Hij mag van niemand hier iets openbaar maken wat ten koste gaat van de privacy. Dat kan hem anders op een flinke boete komen te staan en sluiting van de site.

 7. Emous1978

  Zit even alles te lezen, maar tering wat een gek joh! Hoop dat ie ter plekke dood neervalt met zijn lulverhaal! Maar goed dat was dat nu weer verder❌❌❌

 8. HDfan

  Als er ooit een kakkerlak op dit forum komt lacht hij helemaal om de onderlinge stompzinnige vetes. Ik blijf zeggen met zulke vrienden heb je geen vijanden nodig…?

 9. Paul

  Je weet het natuurlijk nooit maar dit had het derde jaar onder Bosz kunnen zijn. Persoonlijk denk ik dat we dan afgelopen jaar al kampioen waren geweest en in deze competitie drie punten voor hadden gestaan op PSV. Maar ja, weten doen we het nooit maar die man mag van mij a la minute terugkomen bij Ajax. Ik vrees dat van der Sar dan eerst moet opstappen want daar ligt de oorzaak van zijn vertrek.

 10. Paul

  Is zal je helpen Pascal. Mijn ip adres kan af en toe overeenkomen met die van “ab”, o.a. als vpn niet wordt gebruikt. Waarom ……. heel simpel, omdat ik in het huis woon van “ab”. Het is van de zotte dat ik dat moet verduidelijken. Welke relatie heb ik met “ab”? …….. Ik ben zijn zoon. Ik deel de passie voor Ajax en wij denken over heel veel zaken gelijk. Kortom ….. ik ben ab niet zoals ik constant heb gezegd. Iedereen blij nu? Belachelijk dat ik fam. verbanden moet gaan vertellen op een anoniem forum. Stelletje kinderen.

  1. Moosie

   Nou dan moet je jezelf dus niet Paul uit Amsterdam van 71 noemen aangezien je vader in Scheveningen woont en in de 50 is.
   Maar sowieso zie ik niet in waarom je dan daar al dagen geheimzinnig over doet.
   Maar doe je vader de groeten van me

   1. Paul

    Moosie, ik woon officieel in Ansterdam en nu tijdelijk in Scheveningen. Ik ben 41 jaar en mijn vader 61. Waarom zou ik dat duidelijk moeten maken op een forum? Maar goed, alle debieltjes blij en nu kop houden ajb.

    1. Moosie

     gappie ik.heb privé contact met jouw vader dus als ik nu het gevoel krijg dat ik in de zeil wordt genomen reageer ik daar op.
     En als jij niet zo moeilijk had lopen doen was dat niet nodig geweest.
     Verder vind ik het wel best zo als mensen zich als kleine kinderen willen gedragen op internet be nu guest
     En kop houden zeg je maar tegen je vader als je ,je zakgeld hebt gehad maar niet tegen mij ik heb niet met je geknikkerd

     1. Paul

      Jij spreekt me aan. Hou het bij mijn vader als dat zo is. Daar weet ik verder niets van. Verder zeg ik wat ik wil, doe jij en die anderen ook.

     2. Moosie

      Oh je gaat je goddelijke gang maar hoe meer idioten op de site hoe beter ik zie het wel weer voorbij komen
      Maar zoals ik al zei je zet je vader voor lil je zet mij voor lul en dat waardeer ik niet maar je gast je gang maar het staat iedereen vrij zichzelf voor lul te zetten hier

     3. Moosie

      Ik ken indo persoonlijk en die is open en eerlijk dit hoeft zich niet anders voor te doen dan wie hij echt is zou jij een voorbeeld aan kunnen nemen.
      Maar zoals ik al zei ik heb op mijn werk al genoeg gezeik van nep gasten met nep gelul dus mensen die tegen mij liegen terwijl ik ze in mijn privé toelaat moeten goed bij zichzelf te rade gaan of ze zeker weten dat ze die weg met mij willen bewandelen en nou is het klaar als je pa wat te melden heeft zie ik de mail wel verschijnen .
      Voor de rest heb jij je afgelopen dagen onsterfelijk belachelijk gemaakt maar als jij blij wordt van deze tijdsverspilling moet je vooral doorgaan met invulling geven aan je leven op deze manier.

     4. Paul

      Ach joh,wie hebben zich hier allemaalvoor lul gezet door te blijven beweren dat ik ab ben om vervolgens te zeggen” je zei dat je 71 was”. Gewoon toegeven dat men fout zat heb ik niet gelezen. Maar als die invulling aan het leven gegeven wil worden, mij best. Goed weekend allen.

     5. Indojood

      Goed bezig AB, van de enige persoon die het nog voor je opnam heb je ook het vertrouwen beschaamd. ??

     6. Prinsengracht

      AB, je valt niet eens door de mand, je springt er door. Het is mij een raadsel wat jou drijft om jezelf zo voor lul te zetten.

     7. Koning Haarms Wolfs

      Ik vrees dat we op dit forum nog niet van AB’s nageboorte af zijn en dat wij nog veel bs van dit psychotische ventje, dat niet gehinderd wordt door kennis, met 20 lulverhalen en dito alter ego’s, zullen moeten doorstaan. Wat Moosie eerder al aangaf: het begon net rustiger en leuker te worden”, en dan verschijnt deze schizo (niet ab, maar de zoon van ab. Niet 71, maar 41. Ik woon bij papa in A’dam, niet in 070 want ik heb een succes van mijn leven gemaakt). Tja, wel jammer.

     8. Paul

      Je kan ook zeggen “sorry, beschildigingen waren onterecht”. Daarnaast heb ik een eigen huis in Amsterdam en woon nu tijdelijk, bij zijn afwezigheid, in het huis van mijn vader in Scheveningen. Oke, 71 was niet waar, so what, erg hoor. Verder weet jij totaal niet of ik wel of geen succes van mijn leven hebgemaakt en dat gaat je ook geen zak aan.
      @Indojood: ik kan niet iemands vertrowen beschaamd hebben want ik heb me nooit voorgesaan als iemand anders, alleen de leeftijd was onjuist.
      Maar goed, uitleg wordt niet geaccepteerd, jullie leven in je eigen werkelijkheid. Best wel bekrompen maar jullie keus, ook goed weekend.

     9. Moosie

      dat heb je wel want je zei AB niet te kennen maar je zit vanaf het zelfde adres stukjes te typen dus dat is dan een leugen.
      En dat heb je alleen toegegeven omdat je weet dat Pascal dat kan zien als lid van de redactie
      Ik moet een of andere schimmige IT specialist vragen om de lijst te jatten maar Pascal hoefde alleen maar te vragen of je het zeker wist.
      Anyhoe je staat gewoon voor lul en ik snap ook echt werkelijk niet waarom en ik hoef het ook niet meer te weten heb al genoeg gezeur zonder dat ik me druk moet maken over mens en die liegen om niets.
      Misschien moet je voor het OM gaan werken daar zoeken ze nog leugenaars die zelf denken dat ze de waarheid spreken

     10. Abson

      Wat een drukte om niks. Ongelooflijke simpele zielen hier. Geef andern maar de schuld van jullie domheid, is mij prima. Dat pa zich hiermee inlaat is ongelooflijk.

     11. Moosie

      kijk jij wel eens in een spiegel of ben je nou gewoon echt zo dom?
      jij begint toch hier met het ontkennen van zaken?
      Jij doet je toch voor als iemand die je niet bent?
      En jij zegt toch dat je AB niet kent?
      Wat had je nou gedacht dat er hier dan normaal gereageerd zou worden terwijl we dus al Nietmanen eugenaar en sseiss hebben gehad en je vader of jij al jaren ruzie heeft al dan niet terecht dat laat ik in het midden omdat ik het hiervoor goed kon vinden met je vader.
      Maar jij zit met je bijgochem gedrag dus dingen te verzieken en je doet nog steeds of het aan iedereen behalve jou.ligt
      Dus schrijf nog 10 keer je laatste woord doe alsof je neus bloedt maar beledig mijn intelligentie aub niet lees gewoon terug en tel ff het aantal aanwijsbare leugens die je hier verteld hebt de afgelopen dagen.
      sowieso is het vreemd dat je je blijkbaar geroepen voelde om jezelf en je vader voor lil te zetten en dan ga je ook nog als een klein kind lopen zeiken echt unfuckingbelieveble

  2. Indojood

   Zoon van AB, haha. Je blijff lachen hier. Mensen die dood gaan en weer verder leven, iemand van 71 die nog bij zijn vader inwoont.

   1. Koning Haarms Wolfs

    Hahahaha, de zoon van AB, godsamme, wat een trieste lulkoek. Pleur toch op, man..

Comments are closed.