There are no ads, please add some


Veltman maakt deze week rentree op trainingsveld

Joël Veltman gaat deze week zijn rentree maken op het trainingsveld, zo heeft trainer Erik ten Hag maandagavond laten weten aan Ajax TV. Veltman scheurde in april zijn kruisband af en werkte na een operatie aan zijn herstel in Zeist. ‘Ik heb heugelijk nieuws en dat is dat Joël Veltman zijn eerste stappen weer gaat maken in de teamtraining, dus dat is prachtig’, aldus Ten Hag. Maandag trainden Daley Sinkgraven en Azor Matusiwa na lang blessureleed ook weer voluit mee met de groepstraining.

Bron: Ajax TV


Gerelateerde posts

74 reacties

 1. Dagrump

  Heel fijn voor je Veltman!! Zal je wel blij zijn dat je langzaam weer kunt gaan voetballen!

 2. Ajax1958

  Wat denk je zelf? Ik vind het sneu voor hem, maar Veltman heeft niks meer te zoeken bij Ajax

 3. BobbyHaarms

  Ik ook. Veltman is echt een (te) aardige jongen maar zijn carrière bij Ajax is gewoon klaar. Maar voor een club als Heerenveen of Utrecht nog een prima speler.

 4. ajaxpers

  Dus zo gaan sommige spelers om met een speler die zich altijd 100% heeft ingezet. Gewoon walgelijk.

 5. Indojood

  Ik gun hem ook het allerbeste (geldt ook voor Sinkgraven) maar beiden zijn geen basisspeler meer wat mij betreft.

 6. Ralph

  Echt fijne en stimulerende teksten hier voor Veltman. Echte Ajax supporters denk ik dan, want die steunen de spelers door dik en dun. Bah!

 7. Wenen 1995

  In Sinkgraven heb ik nog wel vertrouwen. Zijn aanvallende manier van voetballen is opvallend en echt een toegevoegde waarde. Hopelijk is hij dadelijk voor een lange tijd verlost van blessureleed.

 8. Koning Haarms Wolfs

  Hij wordt toch gesteund? Niemand wenst hem een blessure. Sommigen zien hem alleen niet als speler van het eerste. Niet begrijpend lezen en dan toch een mening hebben…..bah!

 9. Charka53

  Fijn voor hem , maar het ergste is dat er in al die maanden weinig of geen woord over hem gesproken is dus dat zegt genoeg .

 10. Amoebe

  Nou hij wordt door sommige al maanden het graf ingewenst.

  Weet je wat nu echt leuk zou zijn dat hij zo hard heeft nagedacht over zijn spel en stopt met de poppenkast en zich 90 minuten weet te concentreren.

  Dat zou wel de ultieme wraak zijn.

 11. Ruud Krol

  Ik heb even twee keer gechecked maar zit toch op de Ajax app. Zo te lezen is Veltman niet onomstreden.
  Veltman is natuurlijk niet de Messi onder de verdedigers. Hij is wel een Ajacied in hart en nieren. Vanaf jeugdopleiding geknokt naar het eerste. Welke trainer, welke back (zelfs Tete niet) ook langs kwam hij bleef in de basis. En dat op zijn niet meest favoriete plek. Komt ook nog bij dat hij in Europese finale als enige Ajacied overeind bleef !

  Ik ben blij dat Veltman terug keert. Als hij zijn oude spel haalt dan moet Mazraoui en Kristensen vrezen. Want een ding weet je met Veltman op zijn niveau. Die speel je niet uit de basis!

  Zullen een paar supporters laatste jaren flink gefrustreerd zijn geweest ! 😄

 12. Marc Overdwars

  Zeker! Eindelijk weer op het veld man! Heerlijk voor onze oude aanvoerder. Of hij het eerste weer gaat halen of niet voorop in de strijd zou hij altijd gaan. Daar kan iedereen nog van leren, ook op de training dus.

  Succes!

 13. Moosie

  Nou Eug hij is in tegenstelling tot jou niet uit de dood opgestaan maar gewoon geblesseerd en spelers zij of geschikt op CL niveau of niet.
  Veldman is dat niet dat heeft hij 4 jaar achterelkaar laten zien zelf onze beste wedstrijd in die vier jaar ,de thuiswedstrijd tegen Barça wist hij nog te vergallen.
  En ik ben Ajaxsupporter dus dat betekend dat ik voor Ajax ben en een speelstijl die bij Ajax hoort.
  Als Veldman in de jaren 90 in d3 jeugd had gezeten was hij de A1 niet eens doorgekomen
  maar ga maar janken dat we achter elke pipo met een Ajax-shirt aan moeten lopen als blinde schapen.
  Kijk dat jij nou hè hoofd verliest en je hart hebt verkwanseld aan nep spelers en nep supporters is jouw probleem maar laat je denigrerende teksten maar achterwege want je valt hier al maanden door de mand.
  Pathetisch figuur ben je net als je buddy Nietmanen.
  biedt nou eerst maar eens je excuses aan voor je belachelijke post over je overlijden en gebruik een ander ip adres volgende keer gooi ik een etalagepop bij je voor de voordeur
  🙄👉👌👎👍🤟👎👍🙏👂💅🙌🤚🤛👍✍✊🤲🙌👍✍👂
  🤣🇮🇱🇮🇱🇮🇱☠☠☠

 14. Bert Betondorp

  Krol, alweer een positieve bijdrage. Het is makkelijk een speler af te branden en te vergeten welke waarde hij heeft voor Ajax

 15. dickst14

  Veltman de enige die in de finale overeind bleef? Behalve dan zeker bij het 2e doelpunt.

 16. Yindi02

  Moosie, los van de vraag of hij goed genoeg is voor dit Ajax, vind ik dat hij zich altijd als een voorbeeldige prof heeft gemanifesteerd. Zijn inzet vrijwel altijd 100%. Als pure verdediger heeft hij zijn tekortkomingen, dat zag ik ook wel maar hij heeft zelf nog nooit gezegd dat hij de beste was/is. Integendeel, denk zelfs dat hij daar te bescheiden voor is/was. Maar hij is zeker naast zijn inzet ook 100% ajaxcied. Verdient daarom alleen al veel meer respect dan dat hij hier (van sommigen) krijgt. Weet zeker dat jij er ook zo over denkt maar dat je in dit geval wat overdreven “zuur” reageert op Eug?

 17. Moosie

  Ach ze vinden Veldman een goede speler dan kun je nooit Reiziger hebben zien spelen gewoon gestoord dit begrijp ook meteen waarom ze niet begrijpen dat Ajax elk jaar de doelstelling finale CL moet hebben loosers zijn het met een hoog gehalte Halsemagelul

 18. Kapstein

  Veltman is natuurlijk van geen kanten te vergelijken met iemand als Reiziger, maar dat is Mazraoui ook niet en zelfs Tete (volgens mij de beste RB) die we de laatste jaren gehad hebben ook niet. Andere tijden helaas.
  Veltman is wel iemand die altijd maximale inzet toont en ik ben oprecht blij dat hij op de weg terug is. Of hij het eerste weer kan halen moeten we afwachten. Er is wat meer echte concurrentie momneteel.

 19. Ruud Krol

  Moosie geen idee waar jij het over hebt. Niet alleen gefrustreerd door Veltman. Dat is wel duidelijk !

 20. Moosie

  Ja hoor tuurlijk er is er maar 1 gefrustreerd hier en dat is de man die jankt over poppen in de heg en nep overlijdensadvertentie’s plaatst
  met andere woorden jij Eug.
  er zijn hier een paar vreselijke mafketels zoals Nietmanen maar jij spant de kroon jij hebt echt de probleem man ga je al naar een psychiater want je hebt er echt een nodig

 21. Moosie

  Yindi ik vond veltman een toffe gozer zeilt nooit zet zich 100 % in maar is gewoon niet goed genoeg en dat is ook niet erg zolang hij maar niet in Ajax 1 staat want dan irriteer ik me daar mateloos aan.
  that’s all.
  En Eug mot gewoon of sorry zeggen en ophouden steeds weer met een andere account te komen want dat is pathetisch net als het gelul van Nietmanen over echte Ajacieden zum kotsen gewoon

 22. a.p.

  ik hoop dat hij zijn echte oude vorm terug krijgt, maar voorlopig heeft hij nog een hele goede rechtsback voor hem staan.

 23. FrankiC

  De rechtsbackpositie is wel de slechts bezette positie van het elftal. Hoop toch dat Magallan daar de oplossing voor is.

 24. FrankiC

  Ik ben fan van Sinkie sinds hij linksachter ging spelen. Nuance: niet omdat hij linksachter ging spelen, maar sinds. In die wedstrijden kwam naar boven hoe goed hij (vooruit) kon voetballen. Omdat hij Tagglia voor zich heeft, niemand in aanmerking voor de linksback positie; die is onomstreden, het is geen Dijks…

 25. Yindi02

  Heb niks met Eug dus kan me er ook niet aan ergeren. Wat Joël betreft wel eens met jou. Neemt niet weg dat ik respect heb voor de ajaxcied die hij wel degelijk is.

 26. Moosie

  ik zal het nog eens uitleggen.
  Veltman is een echte Ajacied in tegenstelling tot bijvoorbeeld Frenkie de Jong want dat is aangekochte jeugd.
  Maar Veltman gaat nooit Europese top worden hij is niet in staat die laatste 2 stappen te maken.
  Dat betekend niet dat ik Veltman zijn graf in wens ik wil hem alleen niet in Ajax 1 zien.
  Hetzelfde geldt voor Sinkgrave .
  En Blind als cv want die hoort op het middenveld.
  Maar als er mensen zijn die alles maar echte Ajacied willen noemen om zo meer chacet te geven aan hun lieveling ga je gang.
  Het enige wat echt hoort te tellen is of een speler instaat is om met Ajax ,met aanvallend voetbal de CL te winnen de rest is ondergeschikt.
  Als jullie genoegen nemen met minder zijn jullie loosers en het predicaat Ajaxsupporter niet waard.
  Daarom irriteer ik me al jaren aan WZAWZDB want dat zijn we al jaren niet meer sterker nog jullie zeggen dat omdat er in 95 96 een elftal stond wat daar wel toe in staat was.
  Dus jank maar lekker verder wees tevreden met overwinteren maar hou op met zeiken tegen mij en anderen omdat wij wel echt de beste willen zijn.

 27. Ajax1958

  Juist Moos. Veltman is een jongen van de club, zeikt nooit, maar staat al een aantal jaren stil in z’n ontwikkeling en tenslotte moeten we naar een hoger niveau. Daar is geen plaats meer voor hem, (hij heeft ondertussen 2 verrotte knieen) hoe lullig ook maar het is niet anders. Ik wil geen medelijden krijgen met een speler en daar zit de betreffende speler ook niet op te wachten. Voor Sinky is het idem dito.

 28. Forever nr14

  Heel mooi voor Joël, ik weet precies hoe hij zich heeft gevoeld afgelopen maanden. Nu lekker fit worden, maar zie m toch liever niet meer in Ajax1, en gun m zeker het beste.

 29. Lilpatje

  Mooi voor Veltman zelf, gun hem het beste! Maar hoop als ik eerlijk ben niet meer dat hij een positie in gaat nemen van de huidige basis 11.

 30. Kapstein

  Ik denk ook niet dat hij terug komt in het eerste. Mazraoui is nou eenmaal beter en Overmars is druk bezig met nog meer versterkingen. Verder kan ik het voor de verandering wel een stukje eens zijn met Moos. We moeten altijd voor het hoogste willen gaan en mogen nooit berusten in spelen voor de subtop.
  Na de successen van de generatie met Cruijff dachten veel mensen dat dit eenmalig was. Toch lukte het in de jaren 90 om drie keer een cup te winnen. Met dit beleid kan dat zomaar weer gebeuren.

 31. Ruud Krol

  5, Europa Cup 2! 😄👍

  5 Europese finales in 10 jaar! Nog net geen eind jaren zestig begin 70. Vier finales in 5 jaar en 3 keer winst.

  Ja dat waren nog eens tijden…..dat moet inderdaad de standaard zijn.

 32. AFCA my World

  Er kunnen spelers op de transferlijst,hij is er 1 van,zijn inzet is altijd goed,maar een beperkte speler ! ⚽️

 33. Ruud Krol

  Je hebt helemaal gelijk Ling. Ik las na generatie Cruijff, lees over jaren 90 heen. Gaat dus over periode all mighty Louis van Gaal👍

 34. ajacied078

  mooi man concurentie voor masrouie of hoe je het ook schrijft 😁 hou hem scherp vetlman

 35. Indojood

  Gelukkig leg je het er niet al te dik bovenop, Eug. Je schrijfstijl verraadt je meteen, net zoals AB met la Ling.

 36. Ruud Krol

  Indojood ben jij die Cruijff fanaat op Ajaxshowtime? Je bent daar vermakelijk en hier ook. Maar jullie moeten echt van dat witte spul afblijven. Krijg je waanideeen van. Ik spreek je wel weer op ajax showtime. Je zal aan mijn schrijftstijl wel weten wie ik daar ben 👍

 37. Litmanen

  Fijn, dat er ook trouwe supporters zijn die een echte Ajacied in elk geval gunnen dat die jongen weer kan voetballen.
  Hij heeft nooit verzaakt maar was in het seizoen waarin we de EC finale haalden in alle belangrijke wedstrijden een van de betere spelers.
  Verder ook top dat Sinkie weer mee gaat trainen. Blijft een prima alternatief voor Nico.
  Hoe breder de selectie, hoe beter.
  Met die Afrikacup en die Zuid-Amerikaanse cups kun je zo maar tegen behoorlijk wat blessures aanlopen.
  In die landen vinden ze Bas Nijhuis een mierenneuker.

 38. Litmanen

  Eens Ruud Krol. Heel goed verwoord. Sommige supporters hebben meer met vedetten die vooral zichzelf heel goed vinden. Veltman, maar ook Sinkgraven zijn prima profs die ook nog eens goed kunnen voetballen. Veltman was tot en met Jong altijd een van de betere in zijn team.

Reageren is niet mogelijk.