There are no ads, please add some


Kale en Kokkie: ‘Tadić is de redding van Ten Hag’ (Incl video)

Kale keek met een whiskey in zijn hand naar de monsterzege op Excelsior, hij is dan ook zeker te spreken over de ‘parodie van een wedstrijd’. Het rechttrekken van het doelsaldo is natuurlijk leuk, ‘maar het hadden dubbele cijfers moeten zijn’ volgens de mannen. Toch loopt niet alles soepel volgens de mannen, de wedstrijd tegen Benfica was namelijk alles behalve mooi te noemen.

App-gebruikers: Bekijk de video op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link


Gerelateerde posts

26 reacties

 1. Zlatan4ever

  Tadic is de redding van Ten Hag? Neem er nog een paar 🥃🥃🥃🥃🥃🥃🥃🥃🥃🥃🥃🥃 wat een bullshit 💩

 2. Indojood

  Ik vind de bijdrage van Tadic tot nu toe tegenvallen. Dubbele scharen maken en in een leeg doel schieten na de warming-up terwijl de rest al naar binnen gaat, geforceerd de leider uithangen in interviews. In de wedstrijden speelt hij in één tempo, heeft geen versnelling in huis, kapt veel te veel (vertraagt de boel enorm) en jaagt hij nooit af.

 3. Ruud Krol

  Lijkt me duidelijk. Aankopen Tadic en Blind zijn meerwaarde voor Ajax en hebben niveau met hun ervaring en kwaliteiten flink opgetrokken. Tadic een echte leider !

 4. Kapstein

  Als je de commentaren af en toe leest is het allemaal bagger. Noem ze maar op… Blind is een miskoop, Ziyech speelt alleen voor zichzelf, Veltman moet zo snel mogelijk weg, KJH mist te veel, Tadic valt tegen, Ga zo maar door.
  Feit is dat we na jaren weer een team hebben dat mee kan met de grote jongens en dat we uit niet eens meer verliezen van grote clubs als Bayern en Benfica.

 5. a.p.

  Ik ben blij dat Tadic gekomen is brengt toch iets extra!. Alleen hij kan nog beter voetballen denk ik.

 6. Bert Betondorp

  Indojood je overdrijft Tadic is duidelijk gebleken een meerwaarde voor Ajax te zijn.
  Hij maakt duidelijk deel uit van een prima selectie.

 7. Ajax 1

  Ben het meestal met je eens indojood, maar tadic heeft toch wel meerwaarde wat mij betreft. Brengt rust, veel een tempo inderdaad maar echt lastig af te stoppen, en aantal keer belangrijk geweest al. Goal tegen benfica was toch kwestie van doorgaan terwijl velen al afgehaakt zouden zijn.

 8. Bert Betondorp

  Nou nog 1 keer dan: ten Hag heeft de redding van Tadic niet nodig. Hij is al reddeloos verloren, grapje.

 9. Indojood

  Ajax 1, verder vond ik hem onzichtbaar in die wedstrijd. Hij hoeft van mij niet banken maar ik had er meer van verwacht. Iemand met PL ervaring neemt een elftal bij de hand. Ik heb dat alleen De Ligt, De Jong en Ziyech zien doen, dit seizoen.

 10. Indojood

  Is maar een mening Bert. Ik verwacht gewoon meer van zo’n topaankoop. Zijn zgn. leiderschap heb ik nog niet gezien, alleen bij De Ligt.

 11. la Ling

  Heel apart hoe verschillend mensen naar voetbal/spelers kijken. Jammer genoeg wel steeds minder kijk a la Ajax maar dat zal door mijn leeftijd komen. Ik ben een verwend ventje denk ik. Ik kan genieten van Ziyech, zelfs al zijn het maar twee acties in een wedstrijd. Het trucje vooraf de wedstrijd van Tadic gaat inderdaad nu vervelen en hij brengt gewoon veel te weinig. Blind is helder, geen CV maar een middenvelder. Veltman backup van Mazraoui. Maar ja, dat is met een “oude” Ajax blik.

 12. Ajax 1

  Klopt zeker dat hij verder inzichtbaar was. Maar heeft wel echt veel beslissende acties gehad al.

 13. HDfan

  Ach ja als we het over iedereen en alles eens zouden zijn is er geen moer meer aan op dit forum

 14. De Nees

  Toch bevalt hij me wel. Ik denk ook ergens dat dit zijn plafond is, mss directer spelen en iets meer assists dan kan er mss nog 10% bij maar overall this is it. Of Ajax moet 20-30 mln willen neertellen voor een spelmaker die ook direct staat en dat gebeurt terecht niet. Tadic roert zich ook verbaal, ziek als dingen niet lopen, dat is jaren node gemist bij Ajax, al te veel karakterloze spelers gezien.

 15. Indojood

  Mwoah, ik vind het allemaal geforceerd wat hij doet. De Ligt is voor mij de ware leider bij Ajax, ondanks zijn jonge leeftijd. Daarna geniet ik veel meer van Tagliafico, daar spat het ervan af. En Tadic is geen spelmaker, hij staat hangend op de zijkant. Ik zie liever explosieve spelers daar.

 16. Ajax 1

  Dat ben ik zeker eens. De ligt is de man van dit elftal met ziyech en met frenkie de jong. De rest is ook echt wel lekker, geen speler die ik niet zie zitten, maar tadic kan niet aan die drie tippen.

Reageren is niet mogelijk.