There are no ads, please add some


Ajax opent kantoor in New York

Ajax heeft al kantoren in Afrika, Azië en Australië  maar nu heeft de club een nieuw kantoor geopend en deze keer in New York, zo staat in De Telegraaf te lezen. De grote reclameschermen op Times Square lieten gisteren al foto’s van alle Ajaxspelers zien. Ajax wil bekender worden in de Verenigde Staten en in New York wonen al veel Ajax-fans (Maar dat is logisch, red.). Commercieel directeur Menno Geelen zegt tegen het dagblad:’Om structureel te kunnen meedoen met de Europese (sub)top, moeten we voor nieuwe inkomstenbronnen zorgen. Daarvoor moeten we innovatief zijn en internationaal denken. Deze stap richting New York is daar een voorbeeld van.’ 

 


Gerelateerde posts

19 reacties

 1. Iceman

  Hahaha Kan gebeuren Finidi.
  En we worden nog groter dan derest van de Eredivisie😜. Maar dat waren wij toch al haha goed werk Ajax. Goed bezig💪

 2. Ruud Krol

  Op naar een tweede beursnotering nu op Wall Street? Je moet eigenlijk van de beurs af. Zeg maar nee dan krijg je er twee !

 3. Indojood

  Goede ontwikkeling. De demografie van de VS gaat dusdanig veranderen, binnen 10 jaar is voetbal de populairste sport. Bij Seattle Sounders komen er al soms 40.000 toeschouwers kijken. Alle topclubs proberen voet aan de grond te krijgen in de VS.

 4. Ruud Krol

  Ik heb net verhaal in Telegraaf gelezen. Ajax is bezig met een goede internationale strategie. Dit is een vervolg. Laat commerciele afdeling maar schuiven. Van wat ik lees pakken ze het goed aan !

 5. a.p.

  ja, ja het geld is binnen en er komt nog veel meer geld. Ja dan is het beloofde Trump land Amerika aan de beurt. Mensen er Moet geld verdiend worden begrijp ik ook, maar Ajax is een Voetbalclub en wij als supporters willen zeker Voetbalsuccessen niet alleen dit naam maar ook ……

 6. a.p.

  Ajax-museum? o ja… nu er weer een echt Ajax is, zou ik het heel leuk vinden als er weer een Ajax-museum zou komen. In de Johan Cruijff Arena of in de stad maakt me niet uit.

 7. Ptr

  Ajax speelt binnen 10 jaar in een andere competitie en is dan ook niet meer aan Adam verbonden.
  NL competitie te zwak en commercieel niet aantrekelijk Onthou deze maar.

 8. Ruud Krol

  Eens met andere competitie ptr, want er gaat veel veranderen komende 10 jaar. Maar Ajax blijft altijd aan Amsterdam verbonden. We zijn Amsterdamsche Football Club Ajax en niets anders

 9. AFCA my World

  In een land waar voetbal geen aanzicht heeft ??? Logisch ook niet ! Maar ja ! ⚽️

 10. Ptr

  Commercie bepaald.
  Ajax gaat spelen waar de meeste € verdient kunnen worden. Dat kan wel is een stad in een ander land / competitie zijn. Zie hoe dat in american football / basketball etc gaat.
  Het is een bedrijf waar aandeelhouders het gaan bepalen. Duurt nog wel even maar dit gaat in de toekomst gewoon gebeuren.

Reageren is niet mogelijk.