There are no ads, please add some


Reiziger in beeld bij Al-Jazira als opvolger Keizer

Michael Reiziger is in beeld bij Al-Jazira waar hij de opvolger moet worden van Marcel Keizer die onlangs is vertrokken naar Sporting Portugal. Al-Jazira haalde in de zomer Keizer naar Abu Dhabi waar hij de opvolger werd van Henk ten Cate maar kan nu dus weer op zoek naar een nieuwe trainer. Volgens De Telegraaf heeft Al-Jazira zich inmiddels al gemeld bij Marc Overmars maar die heeft nog geen reactie gegeven op het nieuws, aangezien de trainer van Jong Ajax zelf nog geen beslissing heeft genomen.

Bron: De Telegraaf


Gerelateerde posts

9 reacties

 1. De Ajacied

  Te vroeg voor Reiziger
  Laat hem nog ff bij Ajax blijven, das beter voor beide partijen
  ❌❌❌

 2. Charka53

  Het blijkt toch wel dat het Ajax voetbal over de hele gewaardeerd wordt en willen ook in de zandbak goed voetbal zien.

 3. Ruud Krol

  Ajax is en blijft bekend voor opleiden spelers en trainers. Niet doen Reiziger. Je hebt de kwaliteiten om over aantal jaar Ajax 1 te doen!

 4. a.p.

  Als hij veel geld wil verdienen moet hij gaan. Als hij een goede trainer wil worden moet hij nog even blijven.

 5. De Nees

  Dat zou echt jammer zijn, hij ontwikkeld zich goed, realistische analyses en komt goed over. Zie hem over paar jaar graag als hoofdtrainer. Ook bikkel Bogarde, top gozer soms wat verkeerd neergezet in de media (deels zijn schuld) maar goed gedaan van Ajax hem een kans te gunnen, ideaal als assistent.

 6. AjaxKat

  ‘In beeld’ zijn bij een club zegt volgens mij helemaal niks. Het echte nieuws hieruit is dat van Keizer; leuk voor m zo’n mooie Portugese club. Zijn ontslag destijds was niet zo sjiek door Ajax gedaan, vond ik. Maar ja…

 7. Zlatan4ever

  Reiziger doet er verstandig aan gewoon te blijven en door te groeien naar coach van het 1e

Reageren is niet mogelijk.