Gametalk Excelsior – Ajax: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

Na de prima prestatie in Lissabon gaan we weer over tot de orde van de dag en hervat Ajax de competitie met een uitwedstrijd tegen Excelsior. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. Excelsior – Ajax begint zondag om 14:30 uur.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts

26 Comments

 1. la Ling

  Typische uitspraak van ten Hag: we willen de goede reeks doorzetten en willen de komende wedstrijd ook winnen.
  Welke wil je niet winnen ten Hag. Basis is dat Ajax elke wedstrijd Moet winnen.

  1. Wenen 1995

   Ga je nu op iedere slak een korrel zout leggen? Laat die man lekker een praatje houden. Hij is goed bezig, toch?

   1. Ruud Krol

    Wenen1995 Ten Hag is qua elftal formeren en speelwijze in slijpen goed bezig dit seizoen, maar praten daar schort het vaak aan. Ik las ook bijv we moeten heel diep gaan om Exccelsior in eigen huis te verslaan…………
    Dat moest mss bij Utrecht, maar dat mag Ajax niet overkomen. We hebben het niet over Bayern uit bijv. Dan moet je heel diep gaan ?

    1. Wenen 1995

     Liever zo, dan andersom…. Denk dat onder zijn leiding het kampioenschap en de Beker binnengeharkt worden + Overwintering in de CL. Hebben we al jaren niet meer meegemaakt.

   2. Jimmy1971

    Precies al Ten Hag niets zegt is het niet goed, als hij wel iets zegt is het boers en onverstaanbaar, als men het wel verstaat gebruikt hij te gewichte termen, en als hij simpel praat dan heeft hij geen visie!!
    Laat die man toch lekker zijn ding doen dat doet hij namelijk behoorlijk goed!
    Ik ken een heleboel voetballers die veel meer onzin lullen met een microfoon voor hun neus, die laten we toch ook met rust!!

    1. Vak 120

     Helemaal mee eens jimmy! Wat TH ook doet,of niet doet.alles is verkeerd volgens sommige! Die man doet het goed en ajax speelt lekker! Alleen maar positief,maar sommige hopen hier op gezeik!

     1. la Ling

      Sorry, ben geen meeloper, ik kijk naar wat er gebeurd. Ten Hag heeft grote mazzel met zijn selectie, daar kan zelfs een trainer uit de amateurs mee presteren. Zijn uitspraken, met of zonder dialect, geven zijn onkunde aan

  2. Bert Betondorp

   Helemaal eens la Ling maar laat ten Hag maar kletsen het is tenslotte het team dat gaat winnen want WZA. Ook zonder ten Hag

 2. Charka53

  Dit wordt weer zo’n wedstrijd waar we alle zijlen bij moeten zetten anders wordt het weer een net aan overwinning.

  1. Prinsengracht

   Zeefuik nog steeds teveel onnodige overtredingen. Cassierra doet af en toe leuke dingen.

 3. fjonkman

  Toch vind ik het wel leuk dat Groningen het nu beter doet. Zou het zonde vinden als die club eruit zou vliegen. Maar ja, dat dacht ik ook over Twente, en die vlogen er ook uit. Maar goed… het lijkt er weer een beetje op in het hoge noorden. En ik begrijp ook waarom Ajax die Doan in de gaten houdt.. leuke voetballer met een goed linkerbeen..kijken of ie zich nog verder ontwikkelt dit seizoen..

Comments are closed.