Tagliafico hoopt op komst Magallán

Nicolas Tagliafico hoopt dat Ajax nu wel overeenstemming bereikt met Boca Juniors over de transfer van Lisandro Magallán. Tagliafico heeft ook meegekregen dat Ajax opnieuw in gesprek is met Boca Juniors (zie eerder bericht) en ziet de komst van zijn landgenoot zeker zitten.

‘Of ik hem ken? Natuurlijk! Het is een goede verdediger. Hij heeft een goede techniek en is fysiek heel erg sterk. Ik ken hem persoonlijk niet heel goed of zo, maar het is een very good guy. Het is een intelligente jongen ook. Ik hoop echt dat hij komt en ik kan hem dan mooi helpen hier in het mooie Amsterdam. Wat ik zo leuk vind aan Amsterdam? Ik hou van de mensen, het centrum, de grachten… Alleen niet van de kou deze dagen, haha’, aldus Tagliafico in gesprek met Ajaxlife.

Related posts

65 Comments

  1. Ajax 1

    Ter voorbereiding op het vertrek van een flink aantal spelers verstandig om nu al vervangers aan te trekken. Maar dan moet het wel echt gebeuren, want deze soap duurt al een tijdje….

    1. De Ajacied

      Kan idd niet hard genoeg gaan tegen die 2 Sissy’s uit eindhoven,
      Dan kunnen ze een keer echt janken, trieste naaiende gasten
      ❌❌❌

    2. Koning Haarms Wolfs

      Idd, Finidi, dat hij ze helemaal doormidden zaagt, vooral dat huilende schwalbe-makertje…..echt helemaal de verdommenis in schoppen!

      1. De Nees

        Oh ja da’s waar La Bommel is ook een halve pisvee’er, ga toch lekker op hun forum lof toezwaaien. Niks onwaar hierboven, zijn gewoon smerige bloedzuigers die anderen kaarten aannaaien.

        1. la Ling

          De wens cq hoop uiten dat iemand helemaal de verdommenis ingeschopt wordt is ziekelijk en ook strafbaar. Ip adres van betrokkene, mits geen fake, zou afgegeven moeten worden aan justitie en ook meteen maar aan een tbs kliniek.

          1. la Ling

            Nee? Je heet echt Finidi? Ik ben Paul den Beste, 71 jaar en woon in Amsterdam. Aan mij niks fake hoor.

          2. Koning Haarms Wolfs

            Hahaha, strafbaar? Wat een onzin…..juridisch ben je niet sterk onderlegd, la ling. Ben benieuwd onder welk artikel dit valt. Als jij het weet, let me know!

          3. Koning Haarms Wolfs

            Compleet uit zijn verband gerukt. Dit gaat over een situatie op een voetbalveld, waar je zegt, dat de ene speler de ander doormidden zaagt. Dit is niet strafrechtelijk te vervolgen, indien jij vindt van wel, dan graag de zaak erbij vermelden waarin dit behandeld is en waar een straf is opgelegd. Hetzelfde geldt voor de opmerking: iemand de tweede ring inschoppen, zoals Laseroms (goed) kon. En tbs wordt alleen opgelegd door een rechter, na uitvoerig onderzoek door experts e.v.a.a. ……en dat ben jij zeker niet, een expert. Dus als jij je houdt bij zaken waar je wel verstand van hebt, dan komt het waarschijnlijk wel goed.

          4. la Ling

            Goh, wat heb ik ook alweer voor werk gedaan …… ff denken ….. oh ja, ik weet het weer en dat maakt jouw opmerkingen best wel lachwekkend. Je snapt totaal niet wat ik bedoel maar is niet erg, kan je waarschijnlijk niets aan doen.

          5. Koning Haarms Wolfs

            Tuurlijk, laat me raden…..je bent/was jurist….niet weer iemand die dat verklaard te zijn/te zijn geweest…. Succes ermee, knul.

          6. la Ling

            Meer prive zaken ga ik echt niet aan je neus hangen. Maar blijf gerust dom reageren, dat is niet strafbaar maar hooguit vermakelijk (als een 71 jarige dit tenminste zo zou kunnen zeggen volgens de mislukte profjes hier).

          7. Finidi

            Ach het is vrijdag, begin vh weekend sommigen hebben hele week hun mond moeten houden op het werk en vrijdagavond gaan ze los?

          8. la Ling

            Jij hebt voor jezelf een triest toekomstbeeld. Voordeel van 71 is dat je niet afhankelijk bent van een dag.

          9. Koning Haarms Wolfs

            Begin idd te geloven, dat we hier met AB te maken hebben. Iemand van 71 zou niet zo snel de uitdrukkingen gebruiken die la ling gebruikt. Plaatste laatst al de opmerking: jong taalgebruik. Maakt me eigenlijk niet uit wie je bent, maar 71 ben je zeer zeker niet. Zoals jij de NL taal inzet, is omgedraaid vergelijkbaar met een kleuter die zou zeggen: wat een verdraaid aardige conversatie alhier gebeurende op dit forum.

          10. Koning Haarms Wolfs

            Laten we kappen en op een andere topic weer lekker normaal tegen elkaar doen. Fijne avond.

          11. la Ling

            Wat is jouw opmerking van 21.41 eigenlijk waard? Daarnaast zie ik geen abnormale zaken in mijn bijdragen.

          12. De Nees

            Nou ik ben zo oud als ik me voel en in echt heet ik Flip Fluitketel, voorheen Joep Meloen maar daar werd ik om uitgelachen en Ruud Tuut Tuut werd geweigerd als naam, nu dus Flip da’s beter. Laat maar komen hoor ik woon in de Kinkerbuurt, krijgen ze persoonlijk mijn ip adres en een bakkie koffie.

          13. HURBIE

            De topic ging toch dat Fico het fijn zou vinden als Maggalan zou komen

            Zijn wel ver van het onderwerp afgedwaald

  2. Charka53

    Laten we maar hopen dat hij komt nog zo’n bikkel in de verdediging dan kunnen we bijna zonder keeper spelen.

    1. Koning Haarms Wolfs

      Inderdaad Charka, een bikkel, die het aanvallers in hun broekje laat doen door alleen op ze af te rennen, waardoor bijvoorbeeld de tere zieltjes van de voorhoede van 040, niet zo in hun wedstrijd komen.

      1. Charka53

        Daar was niets van te zien in de eerste wedstrijd tegen die tere zieltjes , maar ja toen hadden we hem nog niet ?

  3. Wenen 1995

    Wel vreemd dat hij alleen bij Ajax op de radar staat. Zou de Europese top zitten slapen?

  4. Jur

    Ik zeg ……..Laat er geen gras over groeien , halen die gast en hopelijk houden we dan Nico ook nog een seizoen ?

  5. AJAXForever61

    Lekker, 2 van die fanatieke bloedhonden!!! Der op kletsen! En met zn allen bang worden als ze tegen de godenzonen spelen!!

  6. Koning Haarms Wolfs

    OT: godver…..geen VI, maar een wedstrijd van die oranje-potten…..daar kijkt verdomme toch geen hond naar…..

Comments are closed.