There are no ads, please add some


Tagliafico mist duel tegen AEK wegens derde gele kaart

Nicolas Tagliafico stond voorafgaand aan de wedstrijd tegen Benfica met twee gele kaarten op scherp en prompt ontving de Argentijn tijdens het duel zijn derde gele prent, waardoor hij de volgende wedstrijd tegen AEK Athene moet missen wegens een schorsing. 

‘Ik was te laat met mijn actie om de bal te winnen. Ik heb een agressieve manier van spelen, dus dan gebeurt dat soms in een wedstrijd. De scheidsrechter gaf daarvoor ook al een laatste waarschuwing, dus ja. Dan denk je er echt niet aan dat je op scherp staat. Dat zou wel heel lastig zijn. Nee, ik ging er vol voor en dan bega je weleens een overtreding, zeker met mijn manier van spelen’, aldus Tagliafico.

Bron: Ajaxlife


Gerelateerde posts

28 reacties

 1. Amoebe

  Nou dat laatste puntje moet toch ook lukken zonder hem zou ik denken.

  Laten we in iedergeval weer met een spits voetballen dat lijkt mij wel fijn….en als Onana ook weer 90 minuten oplet komt het vast goed!

 2. Charka53

  Da’s jammer hij is niet onmisbaar maar wel moeilijk te vervangen maar dit moet tegen AEK geen probleem zijn en punten pakken moet kunnen.

 3. Ajax 84

  Misschien nog zonder publiek ook deze wedstrijd dan is een punt zeker te doen , daarbij hebben we kwaliteit genoeg om te winnen !

 4. Moosie

  Ja dit was een goede gele kaart tegen die moffen heb je hem harder nodig dan tegen die Grieken.
  Al vond ik die scheidsrechter wel een beetje een mafkees

 5. De Nees

  Zelfs als Fico een keer minder speelt blijft hij een kanjer, nooit nonchalant en geeft altijd 100%.

 6. Melvis

  Overmars moet er alles aan doen om deze jongen te behouden. Speelt CL en heeft bij Ajax de stap naar nationale elftal gehaald, zelfs aanvoerder, dus sportief gezien geen reden om weg te gaan toch? Zorgen dat contract ook meegroeit en binnen boord houden💪🏻

 7. Iamsterdam2015

  Bikkel!!! Zo moet het!!! Hard er inen menten laten zien wie de baas is. Even iets slimmer worden in zijn spel qua overtredingen alleen.

 8. Finidi

  Ja ik ook maar beter een kaart dan een goal en tegen AEK kan inderdaad Blind wel naar links.

 9. Bakkie

  Zeker, dat zie ik toch liever dan Blind CV. Bij die blunder van Onana zag je ook weer dat Blind gewoon te klein is, verliest teveel kopduels.

 10. Amoebe

  Als ik 40 km/u kon rennen én het balgevoel van dennis bergkamp had dan was ik nu aanvoerder van ajax 1, het gaat beide niet gebeuren 😉

 11. fjonkman

  Dat is het enige wat Fico nog moet leren…. een beetje meer vernuftig zijn in afstoppen van een aanvaller, zodat ie minder snel tegen een gele kaart aanloopt, ook al ben ik het er mee eens dat die scheids wel een heel erge thuisfluiter was. In ieder geval blij dat ie er tegen Bayern er wel weer bij is.

Reageren is niet mogelijk.