Ajax 019 speelt gelijk tegen Benfica 019: 3-3

Ajax O19 heeft heeft de uitwedstrijd tegen Benfica in de UEFA Youth League met 3-3 gelijkgespeeld. In de eerste helft kwamen de Portugezen op een 1-0 voorsprong uit een penalty maar vlak voor rust schoot Brobbey de gelijkmaker binnen. In de tweede helft kwam Ajax op 1-2 door een doelpunt van Ekkelenkamp en kort daarop zelfs op 1-3 door Kuhn. Beide elftallen bleven daarna de aanval opzoeken en het was Benfica wat uiteindelijk scoorde. In de slotfase moest de ploeg van Heitinga toch nog de gelijkmaker incasseren maar blijft door het gelijkspel wel koploper in de poule.

Opstelling Ajax 019: El Maach, Bakboord, J Timber, Botman, Bakker, Q Timber, Kuhn, Gravenberch, Brobbey, Ekkelenkamp, Lang

Related posts

13 Comments

    1. FrankiC

      Inderdaad raar. Nog nooit op een zinvolle analyse betrapt of op zinvolle antwoorden in een vraaggesprek. Wel eens een wedstrijd achter zijn dug out gestaan, maar was vooral niet onder de indruk.
      Of zien jullie hem aan doorstromen naar Ajax I?

  1. Iedereen heeft een mening

    Heb het op Youtube gezien. Werden behoorlijk wat kansen gemist. Hoop niet dat het een voorbode is voor vanavond.

  2. Ruud Krol

    Staat allemaal dicht op elkaar. Gaat nog wat worden laatste twee speeldagen. Extra jammer dus die voorsprong weggegeven !

Comments are closed.