There are no ads, please add some


Ajax 019 speelt gelijk tegen Benfica 019: 3-3

Ajax O19 heeft heeft de uitwedstrijd tegen Benfica in de UEFA Youth League met 3-3 gelijkgespeeld. In de eerste helft kwamen de Portugezen op een 1-0 voorsprong uit een penalty maar vlak voor rust schoot Brobbey de gelijkmaker binnen. In de tweede helft kwam Ajax op 1-2 door een doelpunt van Ekkelenkamp en kort daarop zelfs op 1-3 door Kuhn. Beide elftallen bleven daarna de aanval opzoeken en het was Benfica wat uiteindelijk scoorde. In de slotfase moest de ploeg van Heitinga toch nog de gelijkmaker incasseren maar blijft door het gelijkspel wel koploper in de poule.

Opstelling Ajax 019: El Maach, Bakboord, J Timber, Botman, Bakker, Q Timber, Kuhn, Gravenberch, Brobbey, Ekkelenkamp, Lang


Gerelateerde posts

13 reacties

 1. Iedereen heeft een mening

  Heb het op Youtube gezien. Werden behoorlijk wat kansen gemist. Hoop niet dat het een voorbode is voor vanavond.

 2. Ruud Krol

  Staat allemaal dicht op elkaar. Gaat nog wat worden laatste twee speeldagen. Extra jammer dus die voorsprong weggegeven !

 3. FrankiC

  Inderdaad raar. Nog nooit op een zinvolle analyse betrapt of op zinvolle antwoorden in een vraaggesprek. Wel eens een wedstrijd achter zijn dug out gestaan, maar was vooral niet onder de indruk.
  Of zien jullie hem aan doorstromen naar Ajax I?

 4. la Ling

  Wil die ab wel eens ontmoeten. Lijkt me geschikte peer en heeft veel aanhangers hier.

Reageren is niet mogelijk.