There are no ads, please add some


Nijhuis fluit Excelsior – Ajax

Bas Nijhuis is door de KNVB aangesteld als arbiter bij het competitieduel van aanstaande zondag tussen Excelsior en Ajax. Nijhuis zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Van de Ven en Goossens. Vierde official is Blank. Excelsior – Ajax begint zondag om 14:30 uur.

Bron: KNVB


Gerelateerde posts

44 reacties

 1. ajacied1982

  Als die ons kan naaien zal hij het doen.Dus zorgen dat je het zelf gauw afmaakt.PSV wordt altijd in het zadel geholpen.

 2. la Ling

  Bassie is gewoon pro anti voetbal. Staat tijdens wedstrijd in de schijnwerpers. Fout.

 3. De Ajacied

  Een draak van een scheids deze Naaihuis net als Gözúbúyük algelopen weekend bij die boere, heel de KNVB is pro boere
  Te triest voor woorden
  ❌❌❌

 4. nash1900

  Ja je hebt Nijhuis liever niet in een lastige uit wedstrijd. We verspelen relatief veel punten als hij fluit. dat is een feit geen mening

 5. Wenen 1995

  Al fluit Nijhuis tegen ons, dan nog moeten wij simpel kunnen winnen van Excelsior. Zeker in deze vorm.

 6. Charka53

  Over scheidsrechters kan je een mening hebben maar als hij een keer goed fluit verneukt de VAR het wel je weet nooit waar je aan toe bent

 7. Ruud Krol

  Nijhuis goede scheids. Laat lekker veel doorgaan. Niet dat mietjesgedoe. En VAR is er om hem te corrigeren als Bassie overdrijft !

 8. EvdB

  Die miesgasser heeft ons in 2017 het kampioenschap gekost (groningen uit en zi kan ik nog wel even doorgaan)

 9. la Ling

  Off. Laat Alderweireld maar in Engeland blijven. Zowel uit als thuis de mist in tegen PSV. Wel geinig, hoop dat PSV EL haalt, blijven ze ook extra wedstrijden spelen na de winterstop.

 10. la Ling

  Als je van Bommel ziet is hij langs de lijn toch 100 keer beter dan ten Hag. Er gaat wat van uit. Ik kan daar best waardering voor hebben.

 11. Ruud Krol

  Kijk nog eens goed La Ling die knuppel gaat verdedigend wisselen op moment dat ze laatste in poule staan en 5 punten achter Inter. Echt een klote hommel die Vb. Afstraffen die gasten gvd
  Come on you Spurs !!

 12. Ruud Krol

  En zo straf je dat af!!!!! En tegen blessuretijd hahahaha Van Bommel kloothommel ! Genieten dit 👍👍

 13. Hanski

  Wat een gezeur over scheidsrechter….pfffff tegen Excelsior……alsof t uitmaakt wie daar fluit…gewoon winnen daar….en degene die zegt dat van bommel beter is dan onze Erik….tsja….kwestie van verdedigend negatief verliezen tov altijd uitgaan van eigen kracht….ik wert t wel…doe mij masr Ajax😉

 14. Litmanen

  Eens, bovendien, als je als Ajaxsupporter waardering kan opbrengen voor Van Bommel, de man die zijn hele carriere niets anders gedaan heeft als schoppen uitdelen en matenaaien ( vandaar zijn adoratie voor Lozano) dan heb je wel een flinke tik van de molen gehad.
  Slecht voor het Nederlands voetbal, maar prima voor die ego’s uit 040.

 15. Zlatan4ever

  KHW, ik heb wel het idee dat Nijhuis het voor Ajax verkloot.
  Misschien moet je even wat wedstrijdjes terug zien onder zijn leiding…👓 helpt altijd

 16. Zlatan4ever

  Tjeu ! Stop met 🍺🥃🥂🍸aub
  Van Bommel is een eng mannetje. Was hij als speler en ook als trainer

 17. la Ling

  Ik heb het niet over zijn tactische keuzes maar hoe hij als trainer is langs de lijn en hoe hij spelers aan een wedstrijd laat beginnen. Kan ten Hag een hoop van leren. Ja Litmanen, daar heb ik als Ajax supporter waardering voor en dat zeg ik op een Ajax forum. Probleem mee?

 18. AjaxKat

  Ik heb het idee dat Hag en Bommel vaak afgerekend worden op hoe ze overkomen in de media. Hag is onhandig en klinkt niet Amsterdams, maar dat is geen reden om hem een slechte trainer te noemen. Van Bommel is juist wel handig in de media, maar heb je weleens goed gekeken hoe sneaky hij soms letterlijk met een schuin oog vanaf de bank naar de camera kijkt en als hij zeker weet dat de camera op hem staat dat hij dan pas naar het veld gaat om zogenaamd iets naar zn ploeg te roepen? Eng, eng, eng mannetje is het en 100% anti-Ajax. Laat m maar lekker wegblijven alsjeblieft.

 19. Koning Haarms Wolfs

  Iedere trainer in NL heeft meer uitstraling en niveau dan de Haggelaar, Paul. Een schande dat hij in 1 adem wordt genoemd met onze mooie club. Vergelijkbaar met een Maserati-dealer, die een Goggomobil vooraan in de etalage zet en inzet als auto voor een testrit.

 20. dickst14

  Statistisch gezien haalt Ajax bij deze scheidsrechter de minste punten. Kijk Groningen uit 2 jaar geleden. Had 0-3 moeten zijn maar werd door hem 1-1.
  En 010 kampioen. Viel mee dat ie ook niet meegehuldigt werd.

 21. Koning Haarms Wolfs

  Eerlijk gezegd, hou ik me wat minder bezig met de invloed van een scheids. En ook dat zij kampioenschappen kosten etc. Ajax heeft de laatste jaren punten laten liggen tegen Cambuur, Roda, Excelsior, Heracles, Willem II, De Graafschap en altijd tegen Utrecht (ieder seizoen minmaal 3 punten). Dan hebben wij geen scheids nodig om een kampioenschap te verspelen, misschien zelfs ook dit seizoen weer door Heracles…..

 22. dickst14

  Dit item gaat over de scheidsrechter. Nijhuis ligt Ajax niet omdat je bij hem een vrijbrief hebt om rugby te spelen.

 23. Ruud Krol

  Duidelijk Ling. Maar eens met Litmanen, Zlatan en Ajaxkat, het is een vreselijke eikel.

 24. Bert Betondorp

  Voor het Nederlandse voetbal is het C L avontuur van PSV heel slecht.
  Het is Ajax weer die de boel moet redden.
  En dat gaat gebeuren. Het zal moeilijk worden in Lissabon maar gezien de vorige wedstrijden en het resultaat daarbij…..overwinteren, zeker weten.

 25. Litmanen

  Ajaxkat, ik vind Ten Hag een slevhte trainer omdat hij totaal geen overwicht heeft op zijn vedetten. Die kunnen wekelijks in de eredivisie er met de pet naar gooien zonder dat hij optreed. Ja spelers als Neres en Schone, die wisselt hij makkelijk. Die doen hun bek niet open.
  Je kan aan dit soort zaken merken dat hij nog nooit bij een topclub heeft gewerkt.

 26. Litmanen

  De harde kern van Excelsior, kunstgras, het kleinste veld van Nederland. Valt niet mee hoor. Ik zou zeggen, ga voor een punt…

 27. la Ling

  Dat mag, ik vind ten Hag een oetlul en totaal ingeschikt als trainer van Ajax. Ik krijg op zeker de spelers gemotiveerder het veld op ongeacht de tegenstander.

 28. Meulmens

  Drama als scheids en laat hij mooi het theater in gaan en boeken over zichzelf schrijven zijn we van hem verlost!

Reageren is niet mogelijk.