Kale en Kokkie informeren naar lichtmasten in De Kuip, ‘Hallo, met De Ligt’ (Incl video)

De tweede helft tegen Willem II was niet echt om naar huis te schrijven, Kale zat zelfs te blauwbekken op de tribune ondanks dat hij er een paar pilsjes in had zitten, volgens hem had er meer gescoord moeten worden. Kokkie vindt het feit dat er maar twee keer gescoord is niet zo’n probleem. Tussendoor bellen de twee ook nog even met de hoofdsponsor van Feyenoord, een energieleverancier. De Ajaxfans willen graag weten of de lichtmasten het doen als Ajax op 27 januari naar De Kuip moet voor de Klassieker. Gistermiddag vielen die namelijk uit tijdens de wedstrijd tegen VVV Venlo. De wedstrijd kon daardoor niet uitgespeeld worden.

App-gebruikers: Bekijk de video op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link

Related posts

6 Comments

  1. a.p.

    vraag me af? in welk vak ze zitten , als je zoveel bier drinkt voor en tijdens de wedstrijd. dan moet je toch geregeld naar het toilet. ik moet dat dan zeker wel.

Comments are closed.