De Telegraaf: ‘Ajax zo goed als rond met Boca Juniors over transfer Magallan’

Ajax heeft de jacht op Lisandro Magallan (25) heropend, zo weet De Telegraaf te melden. De verdediger van Boca Juniors leek afgelopen zomer al een transfer naar Ajax te maken, maar Boca gooide op het laatste moment roet in het eten. 

Inmiddels zouden beide clubs weer in gesprek zijn en is men het in grote lijnen eens over de transfer die door middel van bonussen kan oplopen tot negen miljoen euro. De Argentijnse verdediger speelt komend weekeinde met zijn club Boca Juniors de beladen finale om de Copa Libertadores tegen River Plate en zou in januari de overstap naar Ajax moeten maken. Afgelopen zomer leek Magallán al op weg naar Ajax en werd zelfs al medisch gekeurd in Amsterdam, maar Boca Juniors liet hem destijds niet gaan omdat men eerst een vervanger wilde aantrekken, waarna Ajax doorschakelde naar Daley Blind. Met het vastleggen van Magallan lijkt Ajax vroegtijdig in te  willen spelen op een mogelijk vertrek van Matthijs de Ligt.

Bron: De Telegraaf

 

Related posts

20 Comments

 1. Ajaxfoort

  Tjonge jongen. Dit moet wel een hele goede zijn. Maar hij heeft nog even de tijd om te wennen. De Ligt vertrekt niet voor het eind van het seizoen.

 2. Bakkie

  Ik vind deze man vrij klein, met 1.81m ongeveer net zo groot als Veltman. Voor een centrale verdediger vind ik dat niet groot genoeg voor de Europese top. Maar als hij dezelfde instelling heeft als Tagliafico, en goed kan springen en timen, wie weet is het dan wel een aanwinst.

  1. nick-afca95

   Er zijn een aantal hele goeie centrale verdedigers met ongeveer dezelfde lengte. Voorbeelden zijn Umtiti (1.82) en Ramos (1.84). Toegegeven, ze zijn beide centimeters groter. Maar ook niet de lengte die je zou verwachten bij twee van de beste verdedigers van de weereld. Lengte zegt niet alles, al is het wel mooi meegenomen als centrale verdediger. Als ze 9miljoen voor deze kerel willen neerleggen moet hij wel meer kunnen als Veltman op die positie lijkt me.

 3. Ruud Krol

  Nu dan ook rondmaken, want dat gesol met Ajax vanuit Zuid Amerika word ik niet goed van. Zie Richarlison en Magallan !

 4. Dagrump

  Het zal mij benieuwen!!Eerst zien en dan pas geloof ik het. Heb hem nog niet zien spelen. Is deze echt zo goed?

 5. Iedereen heeft een mening

  Dat zal wel de prijscategorie zijn waar AJAX zijn nieuwe spelers zal moeten zoeken (vanaf zo’n) €10 mio.

  1. Bakkie

   Nou ja, we hebben dit seizoen vaak met Frenkie en/of Blind achterin gespeeld. Je hebt met De Ligt en Wöber maar twee echte CV’s. Bovendien gaat Matthijs deze zomer weg

 6. Janneman16

  laat ze wober eens een fatsoenlijke kans geven. die deed het toen tegen bayern uitstekend op die plek

 7. Nultwintig

  Heb vorige week beide halve finales gekeken en deze man is niet verkeerd. Heeft een goed spelinzicht en zoekt de oplossing naar voren. Net als Mazraoui ook iemand die graag mee helpt in de aanval:)

 8. De Nees

  Goed bruikbaar, we lopen niet bepaalt over in de verdedigers. In de jeugd ook niemand die meteen mee kan, Schuurs moet nog veel vlieguren maken.

  1. la Ling

   Hoeveel vlieguren nog dan? In de loop van volgend seizoen 20 maar dan staat een 25 jarige verdediger nog zo’n drie jaar in de weg. Wat goed is komt snel en bij Schuurs ging men uit dat hij goed is. Hij wordt nu al veel te weinig gebruikt en getest.

Comments are closed.