Van de Beek niet bezig met mogelijk vertrek

Donny van de Beek is niet bezig met een vertrek bij Ajax, zo heeft de speler laten weten tegenover Veronica Inside. De afgelopen weken werd Van de Beek gelinkt aan andere clubs vanwege zijn reserverol bij Ajax, maar volgens de speler kunnen die geruchten de prullenbak in. 

Met name AS Roma zou wel wat zien in de diensten van Van de Beek maar Italiaans leren is voor Van de Beek nog geen optie. ‘Natuurlijk lees en hoor ik die geruchten maar ik kan er niks mee. Ik ben gelukkig bij Ajax en we krijgen belangrijke wedstrijden. Mijn doel is om met Ajax kampioen te worden, de beker te pakken en volgens mij staan we er best wel goed voor in de Champions League. Ik ga er dan ook vanuit dat ik hier na de winter nog ben want er valt genoeg te bereiken’.

Bron: Veronica

Related posts

18 Comments

 1. Charka53

  Verstandige keuze van Donny en hij zal ook wel gezien hebben zoals bij Davy dat een overstap niet altijd succesvol kan zijn .

 2. Bert Betondorp

  Donny je weet wat je hebt en welke kansen je bij Ajax kijgt
  En bij een andere club is dat vaak afwachten na heel veel beloftes
  Blijf nog maar ff

 3. Zlatan4ever

  Nu nog ff je oude nivo halen Donny, de laatste weken niet echt van betekenis geweest ?

 4. nash1900

  Overmars laat niemand gaan in de winterstop. dus wat we nu met dit bericht moeten. dat het van veronica komt zegt denk al genoeg.

 5. Moosie

  we weten allang dat er in de winterstop niemand weggaat
  zou wel kijken voor een rechysback voordat Veldman het kampioenschap verpest met zijn gebrek aan kwaliteit

Comments are closed.